Hongan kevään 2023 uutuusmallisto – hirsisiä hyvän elämän koteja

Hongan kevään uutuusmallisto esittelee omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja, joita yhdistää vahva hyvinvoinnin teema. Hongalla on tehty vuosikymmeniä tutkimus- ja kehitystyötä hirren ja puun parhaiden ominaisuuksien parissa. Uutuusmalliston hirsikodeissa on tutkitusti turvallista ja terveellistä elää. Tutustu uutuuksiin ja löydä oma uusi hirsikotisuosikkisi!

Honka Hehku on eleettömän kaunis ja sulavalinjainen omakotitalo, joka sopii myös kompaktille kaupunkitontille. Honka Hehku on eleettömän kaunis ja sulavalinjainen omakotitalo, joka sopii myös kompaktille kaupunkitontille. 

Honka Hehku

Honka Hehku on uutuusmalliston kompakti omakotitalo, jonka neliöt on hyödynnetty järkevästi. Hehku on suunniteltu muuttuviin elämäntilanteisiin ja -tarpeisiin, ja se istuu myös pienemmille kaupunkitonteille. Sulavalinjaiseen taloon tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Valoisa ja avara olohuone-keittiötila tarjoaa viihtyisät puitteet sekä yhdessäololle että omassa rauhassa oleskelulle. Suojaisa terassi kutsuu kesällä viettämään aikaa ulos, ja suora kulku keittiöön tekee terassiaterioidenkin nauttimisesta vaivatonta.

Katso pohjakuvat ja lisää tietoa Hehkusta

Hehkuun tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Avarassa olohuone-keittiötilassa on helppo viihtyä isommallakin porukalla.

Hehkuun tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Avarassa olohuone-keittiötilassa on helppo viihtyä isommallakin porukalla.

Honka Huomen

Honka Huomen 133 1A on suositun Huomen-perheen uusi kokovariaatio. Tässä omakotitalomallissa on kaikki Huomenen parhaat puolet mukana. Pohjakuvaa ja julkisivua on hieman paranneltu rakentamisen tehokkuuden näkökulmasta, mutta laadusta ja viihtyvyydestä ei ole tingitty. Huolellinen tilasuunnittelu tekee Huomenesta ihanteellisen kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen, ja talon L-malli luo mukavan suojaisan pihapiirin myös tiivisti rakennetulle asuinalueelle.

Katso pohjakuvat ja lisää tietoa Huomenesta

Huomenen L-mallinen pohjaratkaisu tekee pihasta mukavan suojaisan.Huomenen L-mallinen pohjaratkaisu tekee pihasta mukavan suojaisan.

Honka Hygge

Honka Hygge on hurmaavan tunnelmallinen huvila, joka tarjoaa kaiken, mitä vapaa-ajan asumiselta voi toivoa: tulisijalla varustetun keittiö-olohuoneen, kaksi erillistä makuuhuonetta ja käytännöllisesti yhteen sijoitetun wc-, sauna-, pesu- ja pukeutumisosaston. Pariovet jatkavat oleskelutilaa etuosan reilun kokoiselle terassille. Tässä huvilassa voi nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta rennosti ympäri vuoden, muuttuvia vuodenaikoja ja maisemia katsellen.

Katso pohjakuvat ja lisää tietoa Hyggestä

Hyggen lämminhenkisessä tunnelmassa voi nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta ympäri vuoden.Hyggen lämminhenkisessä tunnelmassa voi nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta ympäri vuoden.
Honka Hytin linjakas muotokieli istuu kauniisti monenlaiseen maisemaan.Honka Hytin linjakas muotokieli istuu kauniisti monenlaiseen maisemaan.

Honka Hytti

Honka Hytti on kuin suuri unelma pienessä paketissa: napakoissa neliöissään se täyttää kaikki vapaa-ajan asumisen toiveet. Kompaktiin kokonaisuuteen kuuluu tilava katettu terassi kera tulisijan, jota voi ihastella sisältäkin oleskelutilojen isoista ikkunoista, sauna ja pesutilat sekä suojaisa makuuhuone omassa rauhassaan. Hytti on hurmaavan simppeli huvilamalli, jonka linjakas muotokieli istuu monentyyppiseen maisemaan.

Katso pohjakuvat ja lisää tietoa Hytistä

Terassin tulisija tarjoaa ihanaa tunnelmaa myös Hytin sisätiloihin.

Terassin tulisija tarjoaa ihanaa tunnelmaa myös Hytin sisätiloihin.

Honka Tuuli

Honka Tuuli on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Hongan suosituimmista huvilamalleista. Saaristomaisemasta inspiraationsa saaneet Tuuli-huvilat ovat purjelautailun olympiamitalistina tunnetun arkkitehdin Tuuli Petäjä-Sirénin suunnittelemia. Tuulin uusi kokovariaatio 65 2A on linjakas ja huolella suunniteltu vapaa-ajanviettopaikka, jossa suojaisa terassi aukeaa kummallekin puolelle taloa ja suuret ikkunat kutsuvat ympäröivän maiseman sisään. Sauna ja pesutilat ovat päärakennuksesta erillään, ja kulku näiden välillä on mukavasti katetun terassin kautta.

Katso pohjakuvat ja lisää tietoa Tuulista

Tuulin erillinen saunaosasto luo perinteisen pihasaunan tunnelman nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettuna.Tuulin erillinen saunaosasto luo perinteisen pihasaunan tunnelman nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettuna.

Honka Sirius

Honka Sirius on rakastettu huvilamalli, jonka suosio on ollut vankkumatonta jo useiden vuosien ajan. Nyt mallistoon on tuotu uusi modernisoitu versio, jossa on 82 neliötä. Siriuksen valtteja ovat avarat oleskelutilat suurine ikkunapintoineen, suuri suojaisa terassi sekä toimiva tilasuunnittelu. Kauniisiin sisätiloihin yhdistyvät saumattomasti ympäröivä luonto, valo ja vuodenaikojen vaihtelut. Sirius istuu täydellisesti suomalaiseen mökkimaisemaan.

Katso pohjakuvat ja lisää tietoa Siriuksesta

Siriuksen sisätiloihin yhdistyvät ympäröivän luonnon maisemat ja valo.Siriuksen sisätiloihin yhdistyvät ympäröivän luonnon maisemat ja valo.
 
Julkaistu
27.1.2023