Tiilirakentaminen esillä Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaalla 27.-29.1.2023

Wienerberger on mukana tammikuun viimeisenä viikonloppuna Vantaan Myyrmäkihallissa järjestettävillä Rakenna & Remontoi -messuilla. Esillä messuilla ovat erityisesti pientalojen kennoharkkoratkaisut sekä tiilituotteet julkisivuun ja kodin sisäpintoihin.

Löydät Wienerbergerin Rakenna & Remontoi -messuilta osastolta 13A.Löydät Wienerbergerin Rakenna & Remontoi -messuilta osastolta 13A.

Pientalorakentajalla useita harkkovaihtoehtoja

Poroton-harkkotuotteista löytyy neljä eri vaihtoehtoa pientalon runkoratkaisuksi. Yleisimmin pientalojen ulkoseinämuurauksessa käytetään ilmaeristeistä Poroton U8 -harkkoa. Sen rakennevahvuus on 490 mm. Muita vaihtoehtoja ovat perliittitäytteiset Poroton T7 -kennoharkot, 490 mm tai 425 mm sekä Poroton T6-5, 365 mm. Harkot eivät merkittävästi poikkea ominaisuuksiltaan toisistaan, kaikki ulkoseinäratkaisut täyttävät vähintään 0,17 W/m2K lämmöneristävyysvaatimuksen. 

Sekä ilmaeristeiset että vulkaanisella kiviaineksella perliitillä täytetyt harkot muodostavat yksiaineisen, hengittävän ulkoseinärakenteen. Perliitti ottaa vastaan ja luovuttaa kosteutta poltetun tiilen tavoin ja rakenne toimii siten vastaavasti kuin yhdestä materiaalista valmistettu harkko.

Oletko kiinnostunut kennoharkko rakentamisesta? Tervetuloa messuille keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa.Oletko kiinnostunut kennoharkko rakentamisesta? Tervetuloa messuille keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa.

Kotimaiset Vuolu-uutuustiilet poikkeavat perinteisesti tiili-ilmeestä

Tiili on näyttävä sekä kestävä materiaali julkisivuun. Vaikka tiilellä on pitkä perinne rakennusmateriaalina, se on pysynyt mielenkiintoisena ja ilmeeltään tuoreena. Uudet värit ja pinnat sekä innovatiivisuus tiilen käytössä antavat mahdollisuuden ainutlaatuisiin julkisivupintoihin. 

Korian tehtaan uusimpien Vuolu-tiilien pintastruktuuri vaihtelee rouhean karheasta lähes sileään. Jokainen tiili on ilmeeltään erilainen muodostaen kuitenkin muurattuna tiilijulkisivuna harmonisen, visuaalisesti mielenkiintoisen kokonaisuuden. Vuolu-tiiliä on saatavissa kolmessa eri tiilivärissä. Utu ja Sumu ovat sävyltään harmaankirjavia ja Kajo vaaleankeltainen. Juuri kirjavuus tekee Vuolu-tiilellä muuratusta tiilipinnasta näyttävän ja erottuvan.

Kuvassa vasemmalta oikealle Kajo, Utu ja Sumu Vuolu.Kuvassa vasemmalta oikealle Kajo, Utu ja Sumu Vuolu.

Sisusta tyylikkäästi tiilellä

Aito tiili sopii hyvin kodin sisätiloihin luomaan lämmintä ja rustiikkista tunnelmaa. Peruskorjaajan tarpeisiin soveltuu parhaiten tiilestä sahattu 20 mm paksu tiililaatta, joka voidaan kiinnittää saneerauslaastilla useimpiin taustarakenteisiin.

Tiililaattoja voidaan käyttää kodin monissa eri tiloissa. Tyypillisesti tiililaatat asennetaan keittiöön tai oleskelutiloihin tehosteseinäksi. Tiililaatta sopii erinomaisesti myös saunatiloihin tai esimerkiksi tulisijan tai piipun verhoukseen. Myös ulkotiloissa tiililaattaa voi käyttää muun muassa sokkeli- ja muurirakenteiden pinnoituksessa. Wienerbergerin valikoimasta löytyvät myös tuotteet tiililattioiden asentamiseen.

Uudista kotisi sisustusta helposti sisustustiilien avulla.Uudista kotisi sisustusta helposti sisustustiilien avulla.

Kerromme näistä ja kaikista muistakin tiiliratkaisuista lisää messuilla.
Löydät Wienerbergerin osastolta 13A.

Tapaamisiin Myyrmäessä 27.-29.1.2023!

Tutustu Rakenna & Remontoi -messuihin
Osta liput messuille


RRmessut_Mukana_1200x500

Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
17.1.2023