Puuttuuko rakennusprojektistasi tekijät? Mietityttääkö hinta? Tutustu Remppatoriin

Remontti tai muita rakennustöitä edessä, mutta tekijät puuttuu – mitä tehdä? Entä mitä remontin hintahaarukka mahtaa olla? Onneksi avuksesi löytyy ilmainen ja luotettava Remppatori, jonne on mahdollista jättää tarjouspyyntö remonttitarpeistasi. Ammattilaiset vastaavat näin tarjouspyyntöösi ja saat valittua sopivan ehdokkaan ja tarjouksen remonttiisi – näin säästät valtavasti aikaa, vaivaa sekä rahaa. Mutta mikä on tarkemmin Remppatori ja miten se toimii?

AdobeStock_326715474 x.jpeg

1. Mikä on Remppatori?

Remppatori on juuri Suomen markkinoille tullut palvelu, joka toimii remonttialan ammattilaisten ja remonttiapua tarvitsevien kohtaamispaikkana. Palvelu perustuu norjalaiseen Mittanbudiin, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2009 ja on tänä päivänä Norjan johtava markkinapaikka remonttitöille.

2. Kenelle Remppatori on tarkoitettu?

Remppatori on tarkoitettu remonttiapua ja urakoitsijoita tarvitseville kuluttajille, taloyhtiöille, osakeyhtiöille kuin myös yrityksille. Siellä voi julkaista kaiken kokoisia töitä, pesukoneen asennuksesta talon salaojitukseen tai vaikkapa makuuhuoneen maalaukseen.

3. Miten Remppatori toimii?

Remonttiapua tarvitseva voi julkaista työilmoituksen kuvauksen, aikataulun, kuvien sekä muiden liitteiden kera ja näin saada vastauksia sekä tarjouksia päteviltä urakoitsijoilta. Saatuaan vastauksia voi käyttäjä aloittaa keskustelun yritysten kanssa, vertailla vastauksia ja tarjouksia ennen urakoitsijan valitsemista.

4. Mitä hyötyä Remppatorin käyttämisestä on?

Työilmoituksen julkaisijalle hyötynä muun muassa se, että remonttitöille tekijää etsivä ei tarvitse itse tarvitse selailla ja etsiä yrityksiä, vaan voi vastaanottaa yhteydenottoja töistä oikeasti kiinnostuneilta urakoitsijoilta.

Aloita tästä ja luo työilmoitus

Ammattilaisille Remppatori antaa mahdollisuuden valita juuri itselle, omalle pätevyydelle kapasiteetille sekä aikataululle sopivat urakat.

Luo testiprofiilii ja kokeile

Remppatorin kautta remontin teettäjä ja tekijä löytävät toisensa.Remppatorin kautta remontin teettäjä ja tekijä löytävät toisensa.

5. Mikä on Remppatorin erityisvahvuus?

Remppatorin vahvuus on erityisesti töiden arvioinnit. Työn valmistuttua voi kuluttaja arvioida työn lopputuloksen ja yrityksen palvelussa, ja sitä kautta auttaa seuraavaa, joka harkitsee kyseisen urakoitsijan valitsemista. Remppatori tekee yhteistyötä Vastuu Groupin kanssa, jolta löytyy Luotettava Kumppani-palvelu. Urakoitsijan kuuluvuus Luotettava Kumppani-rekisteriin varmistaa siis, että heillä on rekisterit kunnossa.

Remppatorin toinen vahvuus on asiakaspalvelu, joka palvelee aina parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen luomiseksi.

6. Miksi kannattaa valita juuri Remppatori?

Valittaessa Remppatorin remontin tarjouspyyntökanavaksi voi olla varma, että urakoitsijat ovat ammattitaitoisia ja luvat ovat kunnossa. Palvelu helpottaa kuluttajien päätöksentekoa, säästää turhalta ajankäytöltä urakoitsijoiden etsimiseen sekä antaa mahdollisuuden valita juuri itselle sopivimman tekijän.

6. Maksaako palvelun käyttäminen jotain kuluttajalle tai yritykselle?

Palvelun käyttö on kuluttajille täysin ilmaista.

Yrityksille Remppatori tarjoaa pääsyä alustalle ja töiden vastaamiseen kuukausimaksua vastaan.

Tutustu palveluun

Remppatori lyhyesti

Remppatori on tarkoitettu kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille, jotka etsivät remonttiapua ja urakoitsijoita.

Remppatorissa voi julkaista kaikenlaisia töitä, joille halutaan etsiä sopivin tekijä.

Kun urakoitsija kiinnostuu tarjotusta työstä, se voi ottaa suoraan yhteyttä työn tarjoajaan.

Työn ilmoittaja voi liittää mukaan työn tarkan kuvauksen, aikataulun ja kuvia kohteesta.

Projektin valmistuttua tilaaja voi arvioida työn laadun ja sujuvuuden Remppatorissa. Palvelu tekee yhteistyötä Vastuu Groupin kanssa.


 
Päivitetty
31.1.2023