Kohti omaa kotiunelmaa – poikkea Asta-messuilla 3.–5.2.2023

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna kannattaa ottaa suunnaksi Pirkanmaa, tarkemmin Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Messuhallissa nimittäin pärähtävät käyntiin odotetut Asta-messut 3.‒5.2.2023. Tapahtuma tarjoaa ajankohtaisen rakentamistietouden uudiskohteesta haaveileville ja materiaali- sekä tuotepaljouden remontointia suunnitteleville. Esillä on muun muassa talopaketit, energiaratkaisut, pintamateriaalit, keittiötoimijat, porrasvalmistajat ja laattayritykset. Asta toivottaa tervetulleeksi asujat kaiken kokoisista ja näköisistä kodeista. 

Asta23-1920x1080_4199
Asta-messuilla on mukana jo reippaasti yli 200 näytteilleasettajaa ja lisää kiinnitetään koko ajan. Messuilla löydät yhdestä messuhallista monipuolisen kattauksen eri toimialojen yrityksiä, jolloin eri tuotteiden ja palveluiden vertaaminen on helppoa. Alan asiantuntijat opastavat, luennoivat ja avaavat eri mahdollisuuksia sekä auttavat omien koti- ja remontointiunelmien saavuttamisessa.

Tutustu näytteilleasettajiin täältä

Monipuolinen ohjelmatarjonta tempaa mukaansa

Asta-messujen monipuolinen ohjelmakattaus tuo uusia näkökulmia rakentamiseen ja remontointiin, opastaa ja kannustaa tekemään itse, tarjoten uusimman informaation rakennusalan säädöksistä ja asumiseen liittyvistä asioista alan asiantuntijoilta.

Messuilla kannattaa erityisesti poiketa katsomaan opiskelijoiden työnäytöksiä. Puusuutarit Duunaa alue on A 120, jossa Tampereen ammattikorkeakoulun talorakennustekniikan opiskelijat pitävät työnäytöksiä jokaisena messupäivänä. Aiheina

Älä jätä väliin myöskään TuoteTaloa, joka kohoaa jälleen koko messuhallin kruunuksi. Puusuutareiden rakentamassa TuoteTalossa on esillä erilaisia rakennusmateriaaleja ja pintamateriaaleja, joita pääsee tutkimaan ja vertailemaan.

Kuvassa vuoden 2021 TuoteTalo.Kuvassa vuoden 2021 TuoteTalo.

Asta-messujen luennot ja tietoiskut

Asta-messujen A-hallin ohjelmalavalla kuullaan mielenkiintoisia tietoiskuja ja luentoja eri aiheista koko messujen ajan.

Perjantaina ja lauantaina kuullaan Tulikivi Oyj:n Markku Prättälän mielenkiintoinen luento tulisijasta osana kodin energiaturvaa. Varsinkin tällaisina aikoina, kaikki energiansäästövinkit ja neuvot turvalliseen, mutta lämpöisään asumiseen ovat tarpeen. Esityksen aikana saadaan vastaus muun muassa siihen, miten voi vaikuttaa varaavalla takalla sähkölaskun kilowattitunnin hintaan ja hyödyntää tehokkaasti tulisijaa osana kodin lämpötaloutta ja omavaraisuutta.

Lauantaina kaikkien tuntema iki-ihana Ella Kanninen kertoo ystävänsä Jasmiini Lappalaisen kanssa kuinka jokainen voi voittaa omat ennakkoluulonsa ja uskaltautua remonttihommiin itse. Naiskaksikko on kirjoittanut kirjan: Jokanaisen remonttikirja, joka opastaa remontoinnin saloihin kenet tahansa.

Ella Kanninen ja Jasmiini Lappalainen / OtavaElla Kanninen ja Jasmiini Lappalainen / Otava

Lauantaina ja sunnuntaina Kiira Organizingin perustaja, ammattijärjestäjä Kiira Vuorinen luennoi siistin kodin säilytysratkaisuista ja neuvoo uudisrakentajia toimivan tilasuunnittelun toteutuksessa.

Sunnuntaina sisäilma-asiantuntija Kirsi Säkkinen Hengitysliitosta, luennoi mihin kodin sisäilmaan vaikuttaviin tekijöihin asukkaan kannattaa kiinnittää huomiota ja miten sisäilman laatua voi parantaa.

...Luvassa on myös paljon muuta.
Tutustu ohjelmaan 

Aukioloajat

Perjantaina 03.02.2023 klo 10–17

Lauantaina 04.02.2023 klo 10–17

Sunnuntaina 05.02.2023 klo 10–17

Katso näytteilleasettajat
Katso messuohjelma
 

Haluatko kuulua Asta-messujen sisäpiiriin?

Tilaa Asta-uutiskirje ja tulet kuulemaan ensimmäisenä:

  • kuumimmat messulipputarjoukset
  • tuoreimmat uutiset
  • herkullisimmat ohjelmanostot


Ethän halua jäädä tästä kaikesta paitsi?

Tilaa uutiskirje


Ennakkoliput

Ticketmasterin lippuja voi ostaa verkkokaupan lisäksi puhelinpalvelusta sekä myyntipisteistä.
Katso myyntipisteet täältä.
 

PERJANTAI

Aikuinen: 11 €
Opiskelija, varusmies, siviilipalvelusmies: 8 €*
Eläkeläinen, työtön, kriisinhallintaveteraani: 8 €*
Pyörätuoliasiakas / muu avustettava: 8 €*
Lapsi (6–15 v.): 6 €
Lapsi (0-5 v.):aikuisen seurassa maksuton*
Perhelippu (2 aikuista ja 2 alle 16v. lasta): 22 €

Osta liput perjantaille »
 

LAUANTAI TAI SUNNUNTAI

Lauantain ja sunnuntain lipulla pääset myös Tampereen Häämessuille.

Aikuinen:13 €
Opiskelija, varusmies, siviilipalvelusmies:10 €*
Eläkeläinen, työtön, kriisinhallintaveteraani: 10 €*
Pyörätuoliasiakas / muu avustettava: 10 €*
Lapsi (6–15 v.):6 €
Lapsi (0-5 v.): aikuisen seurassa maksuton*
Perhelippu (2 aikuista ja 2 alle 16v. lasta): 26 €

Osta liput lauantaille »
Osta liput sunnuntaille »

Hinnat sisältävät 1,00–3,00 € käsittelykulut. Lisäksi jokaiseen tilaukseen lisätään tilausmaksu 1,5 € / tilaus ja mahdolliset toimitustapakulut. eTicket on maksuton, Posti Kotimaa 10 €. Lisätietoa Ticketmasterin sivuilta www.ticketmaster.fi

OSTA LIPUT ENNAKKOON

 

Vapaalippuja Rakentaja.fi-palvelun jäsenille

Vapaalippuja on jälleen tarjolla Tampereen Asta-messuille. Lippuja on jaossa rajoitetusti, joten varaathan oman lippusi ajoissa. Vapaalippuja varattavissa 1 kpl/jäsen.

Varaa oma lippusi täältä, jokaiselle messupäivälle on jaossa 1 000kpl ilmaislippuja.
Huom! Koodina toimii Rakentaja
Perjantai: https://www.ticketmaster.fi/event/303799
Lauantai: https://www.ticketmaster.fi/event/303803
Sunnuntai: https://www.ticketmaster.fi/event/303805

Ticketmasterista löytyy oma lippukampanjansa jokaiselle päivälle.

business-card-1019931_1920
 
Julkaistu
2.1.2023