Puhdas, luonnonläheinen ja terveellinen koti massiivipuusta eli CLT-rakenteisena

Puhtaus, luonnonläheisyys ja terveellisyys – ovatko edellä mainitut arvot tärkeitä sinulle? Tärkeä osa elämäämme on koti, jossa olisi hyvä olla ja elää. Oman kodin toteutuksessa saa toteuttaa myös omia arvojaan. Mutta miten esimerkiksi puhtaus, luonnonläheisyys ja terveellisyys voi toteutua kodin rakentamisessa?

Kuvassa
Saaristotalot City -mallistosta CLT-Talo Helsinki

Kuvassa Saaristotalot City -mallistosta CLT-Talo Helsinki

Saaristotalo – puhdas, luonnonläheinen ja terveellinen

CLT-rakennustekniikalla eli massiivipuusta koteja rakentava KI-Group Oy vastaa Saaristotalot-konseptilla edellä mainittuihin arvoihin. Puhdas, luonnonläheinen ja terveellinen Saaristotalo valmistetaan massiivipuusta, ja tarvittaessa käytetään ekologisia eristystuotteita. Jokainen talo hengittää, eikä niissä ole muovia.

​Saaristotalot-konsepti ei ole suinkaan tarkoitettu saaristoon, vaan sopii niin suurten kaupunkien keskustoihin kuin maaseudullekin. Saaristotalot nimenä juontaa juurensa siihen, että KI-Group perheyrityksen jäsenet ovat syntyneet ja kasvaneet saariston läheisyydessä.

Kuvassa
Saaristotalot City -mallistosta CLT-Talo Levi

Kuvassa Saaristotalot City -mallistosta CLT-Talo Levi

CLT-tekniikka mahdollistaa käytännön toteutuksen

KI-Group haluaakin tuoda massiivipuisella CLT-rakentamisella (Cross Laminated Timber eli ristiinliimattu massiivipuu) saariston puhtauden, luonnonläheisyyden ja terveellisyyden mahdolliseksi jokaiselle oman kodin rakentajalle.

Talon rakentaminen CLT-tekniikalla mahdollistaa terveellisen ja laadukkaan sisäilman, jossa ilmankosteus pysyy tasaisena. Massiivipuu toimii luonnollisena höyrynsulkuna, jolloin erillistä höyrynsulkumuovia ei tarvita. CLT-rakentaminen mahdollistaa myös reilusti muokattavuutta talon ulkonäköön.

Kuvassa
Saaristotalot City -mallistosta CLT-Talo Porvoo

Kuvassa Saaristotalot City -mallistosta CLT-Talo Porvoo

Talomallit räätälöitävissä omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti

Talomalleja pystyy räätälöimään yksilöllisesti, mikä mahdollistaa juuri oikean ja halutunlaisen kodin asujan omiin toiveisiin ja tarpeisiin. Suunnittelussa otetaan huomioon myös tontin monimuotoisuus kotia suunniteltaessa. Suunnittelun lähtökohtana voi olla vaikka ruutupaperille piirretty pohjakuva, josta lähdetään suunnittelemaan rakentajan omanlaista kotia.

KI-Group toteuttaa talonrakennuksen haluttaessa aina tontin hankinnasta viimeisen listan asennukseen saakka. Vahva alihankkijaverkosto mahdollistaa luotettavan toiminnan ympäri Suomea.

Kuvassa
Saaristotalot -mallistosta Villa
Eleanor

Kuvassa Saaristotalot -mallistosta Villa Eleanor

Haluatko lisätietoa?


 
Päivitetty
13.12.2022