Ainutlaatuinen Black Friday -tarjous:
25.–29.11. kaikista Liune-liukuovista -25 %
Myös Muumi-liukuovet!

Nyt kannattaa Rakentajien ja remontoijien toimia nopeasti – Liunen verkkokaupassa kaikki tuotteet ovat -25 % alennuksessa. Alennus koskee 25.–29.11. tehtyjä uusia tilauksia.

Hyödynnä kaikkien aikojen alennus ja hanki seinän sisään liukuva Liune. Se säästää tilaa, toimii tyylikkäästi ja on myös erinomainen äänen eristäjä – jopa 30 % parempi kuin kääntyvä perusovi. Hyvät akustiset ominaisuudet johtuvat laadukkaista materiaaleista ja huolellisesta tuotekehityksestämme.

Alennuskoodi: BFLIUNE22Alennuskoodi: BFLIUNE22

Black Friday -alennus koskee myös uutta Muumi-ovisarjaa

Muumi-ovet (MOOMIN by Liune) ovat uusin lisäys Liunen mallistoon. Solmimme heinäkuussa yhteistyösopimuksen Moomin Charactersin kanssa, ja olemme valmistaneet jo ensimmäisen erän Muumi-aiheisia ovia. Iloisena yllätyksenä voimme kertoa, että myös Muumi-oviin saat Black Friday -alennuksen.

Muumi-ovet sopivat sekä yksityiskotien lastenhuoneisiin että hotelleihin, matkailuyrityksiin, päiväkoteihin ja muihin rakennuksiin, joissa on lapsille suunniteltuja tiloja. Aivan uutta inspiraatiota tarjolla siis myös suunnittelijoille ja arkkitehdeille!

Alennuskoodi: BFLIUNE22

Muumi-ovet verkkokaupassa

muumi-liukuovet-900x900

Näin teet tilauksen

Aloita tilaus valitsemalla sopiva koko. Sen jälkeen voit valita materiaalin ja yksityiskohdat.

Onko Liune-liukuovi vaikea asentaa? Ei suinkaan! Tästä näet, miten Liune asennetaan >>

Verkkokaupasta tilatut Liunet valmistetaan tilauksesi mukaisesti juuri sinulle. Lue tästä, miten uniikki ovesi valmistetaan ja toimitetaan >>

Lue lisää palkittujen Liune-ovien ja seinärakenteiden ominaisuuksista täältä >>

Alennuskoodi: BFLIUNE22

OSTOKSILLE VERKKOKAUPPAAN


Alennus koskee 25.–29.11. tehtyjä uusia tilauksia.
 

 
Päivitetty
25.11.2022