Talven tunnelmanluojat – älykkäillä valosarjoilla koristelet sisällä ja ulkona

Airamin monipuoliseen SmartHome-tuoteperheeseen kuuluu myös kauniita led-koristevaloja, joilla luot tunnelmallisen talvivalaistuksen kotiin ja pihalle.

Osassa SmartHome-koristevaloista RGB-valon väri on vaihdettavissa, joten ledien sävyn voi säätää näppärästi vaikka juhlan teemaan sopivaksi.Osassa SmartHome-koristevaloista RGB-valon väri on vaihdettavissa, joten ledien sävyn voi säätää näppärästi vaikka juhlan teemaan sopivaksi.

Pimeä vuodenaika kaipaa piristystä. Airamin SmartHome-koristevaloilla tuot kotiin ja sen pihapiiriin kaivattua iloa, valoa ja väriä. Voit ohjata ja ajastaa älykkäitä koristevaloja kätevästi Airam SmartHome -mobiilisovelluksella – aivan kuten sarjan muitakin tuotteita.

Sovelluksen kautta voit esimerkiksi himmentää valoa haluamallesi tasolle. Osa koristevaloista loistaa valkoisen valon eri värilämpötiloissa, ja joissakin on myös RGB-vaihtoehto, jolloin valot tuikkivat eri sävyissä. Kokeilujen tekeminen on helppoa – ja kun koristevaloista on kyse, vain mielikuvitus on rajana!

Koristevaloja voi käyttää myös ilman SmartHome-sovellusta. Tällöin osa ominaisuuksista toimii muuntajassa olevan ohjausyksikön kautta nappia painamalla. Ohjausyksikön kautta tehtyä asetusta ei kuitenkaan voi hienosäätää ilman sovellusta, jolloin esimerkiksi valon himmentäminen ei onnistu.

Lue myös: ”Älykäs koti ei tarkoita enää luksusta” – Airamin älytuotteet tekevät kokeilusta helppoa

Uusien Airam SmartHome -tuotteiden valikoima on monipuolinen, ja se laajenee säännöllisesti. Myös älykkäitä led-koristevalosarjoja on useita erilaisia. Ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön (IP44).

Uusien Airam SmartHome -tuotteiden valikoima on monipuolinen, ja se laajenee säännöllisesti. Myös älykkäitä led-koristevalosarjoja on useita erilaisia. Ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön (IP44).

1.10.–31.12.2022 on käynnissä SmartHome-tuotteita koskeva Tyytyväisyystakuu-kampanja. Jos et ole tyytyväinen hankintaasi, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä ostopäivästä ja saat rahasi takaisin.

Löydät alta tarkemmat tiedot näistä Airam SmartHome -valosarjoista.Löydät alta tarkemmat tiedot näistä Airam SmartHome -valosarjoista.

Kolme tuotevinkkiä – löydä oma SmartHome-koristevalosuosikkisi!

  • 10 lampun valosarja, joka tarjoaa villiäkin väri-ilottelua – valot vaihtavat väriään myös musiikin tahtiin!

Tutustu

  • Verkkomainen kausivalo, joka sopii mainiosti esimerkiksi parvekkeen kaiteen ja pihan pensaiden näyttävään koristeluun.

Tutustu

  • Reilusti lämmintä valkoista valoa tarjoava kolmemetrinen valosarja, jossa on yhteensä 240 lediä.

Tutustu


 
Julkaistu
18.11.2022