Älykoti hoi! – Osallistu kyselyyn ja lahjakorttien arvontaan

KIITOS OSALLISTUJILLE. VALINNAT ON SUORITETTU.

Kodin älykästä ohjausta ja kotiautomaatiota löytyy jo monista uudisrakennuksista, ja järjestelmät alkavat yleistyä myös remontoitavissa kohteissa. Oletko sinä koskaan harkinnut älytoimintoja omaan kotiisi tai oletko jo asennuttanut sellaisen? Haluaisimme kuulla sinusta!

Kyselyyn vastanneiden ja sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl 100 euron K-lahjakortteja (K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta).

Kyselyyn vastaamiseen menee vain muutama minuutti.

Kysely on avoinna 11.12.2022 saakka ja arvonta suoritetaan 14.12.2022. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä markkinointiin ja tiedot hävitetään tietosuojalausekkeen mukaisesti.

Arvonnan säännöt:

  1. Järjestäjä: ABB Oy, Domestic Sales, Valimopolku 4 A, PL 182, 00381 Helsinki, Y-tunnus: 0763403-0.
  2. Osallistuminen: Arvontaan voi osallistua kuka tahansa luonnollinen henkilö paitsi ABB:n henkilökuntaan kuuluvat. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä yhteystiedot osallistumislomakkeeseen. Osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. Kukin osallistuja voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan.
  3. Osallistujan tiedot: Osallistujan antamia yhteystietoja käytetään ainoastaan voittajan kontaktointiin ja palkinnon toimittamiseen. Tämän jälkeen kaikkien osallistujien antamat tiedot hävitetään luottamuksellisesti.
  4. Osallistumisaika: Osallistua voi 14.11. - 11.12.2022 välisenä aikana ja voittaja arvotaan 14.12.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  5. Palkinto: Arvonnan palkintona on 3 kpl K-lahjakortteja, arvoltaan à 100 €. K-lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse.
  6. ABB varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä.
  7. ABB maksaa palkinnosta lain edellyttämän arpajaisveron.
 
Julkaistu
11.11.2022