Uudet ja näyttävät rinnetalot hurmaavat
Kastellin uudet rinnetalot muuntuvat tarvittaessa myös paritaloiksi

Kun perheen koko kasvaa tai muuttuu oleellisesti syystä tai toisesta, on kodin muunnuttava tarpeiden mukaan ilman muuttamistarvetta. Kastelli on tuonut markkinoille upeat uudet rinnetalomallit, jotka muuntuvat asukkaiden tarpeen mukaan myös paritaloiksi. On myös monia perheitä, joiden kodin yläkerrassa asuu lapsiperhe ja alakerrassa isovanhemmat. 

Rinnetaloa voidaan muokata täysin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Perhekoon kasvaessa tarvitaan tilaa kodissa, jossa on kaikkien helppo hengittää. Kastelli Green™ -kodeissa tämä on mahdollista.Rinnetaloa voidaan muokata täysin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Perhekoon kasvaessa tarvitaan tilaa kodissa, jossa on kaikkien helppo hengittää. Kastelli Green™ -kodeissa tämä on mahdollista.

Monessa kodissa on viime vuosien aikana vietetty yhä enemmän sekä työ- että vapaa-aikaa, joten niitä eriyttävän tilan sekä joustavien ja muunneltavien tilaratkaisujen tärkeys on korostunut myös perheen hyvinvoinnin kannalta. Kodin tulee olla aikaa kestävä, mutta samalla joustavasti muuttuviin elämäntilanteisiin muuntautuva. Kastellin mallistotiimi vastaa näihin kaikkiin tarpeisiin nyt myös taiten suunnitelluilla rinnetalomalleilla, jotka on piirretty mutkattoman arjen sekä asiakkaiden suosikkitoiveiden ympärille. Kodeissa on paljon muokkausvaihtoehtoja sekä monipuoliseen käyttöön suunniteltuja muunneltavia tiloja.

Uusien rinnetalomallien suurten ikkunoiden suuntaus sekä katetut parvekkeet ja terassit mahdollistavat elämänlaadusta ja kotoilusta nautiskelun sopivasti suojassa muiden katseilta. Rinnetalomallit ovat saatavissa tuttuun tapaan Kastelli Green™ -rakenteella. Kastelli Green™ on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta. Luonnollinen puukuitueriste on valittavissa kaikkiin Kastellin talomalleihin. Kun valitset Kastellin mallistosta kotia itsellesi, voit halutessasi tehdä talosi rakenteesta ekologisen ja talostasi todellisen puutalon puukuitueristettä myöten.

Luonnollinen puukuitu on äärimmäisen hyvä eristevaihtoehto myös allergiaperheelle

Ammattitaitoisesti puhallettu puukuitueriste muodostaa yhtenäisen ja lämpimän eristevaipan. Puhallettu eriste täyttää kattoristikoiden välit tiiviisti. Koko yläpohja voi osallistua luonnon omalla menetelmällä sisäilman kosteuden tasaamiseen. Tämän mahdollistaa eristeen alapuolella oleva kosteutta ohjaava ilmansulku.

Ulkoseinät ovat lämmöneristettä ja tuulensuojalevyä myöten puuta. Ilmansulku on kosteutta ohjaava ja se on sijoitettu eristekerrosten väliin, jolloin se pysyy ehyenä esimerkiksi sähkörasioita asennettaessa. Valitsemalla huoneisiin höyryä läpäisevät, ”hengittävät” sisäverhousmateriaalit, kuten tapetit ja maalit, seinien eristerakenne pääsee parhaiten osallistumaan kodin sisäilman kosteuden tasaamiseen.

1920blanket-4972062_1920

Aidossa puutalossa on hyvä sisäilma

Puukuidusta valmistettujen lämmöneristeiden ja tuulensuojalevyjen sekä höyryä läpäisevän ilmansulun ansiosta Kastelli Green™ -talojen rakenne on hengittävä. Ilmatiiveys on määräysten mukainen ja eristeenä puukuitu on massiivipuuta lämpimämpi.

Luonnollinen ilmankosteus lisää asumisviihtyvyyttä

Ekologisessa puutalossa huoneilma pysyy miellyttävänä ympäri vuoden kosteutta tasaavan rakenteen ansiosta. Oikealla kosteudella huoneilmassa on asumisviihtyvyyteen suuri merkitys. Luonnollisesti hengittävä talo on myös allergiaperheille mainio valinta, sillä puukuitueristeen ansiosta sisäilman laatu on hyvä.

Ekologinen valinta

Ilmastonmuutosta voidaan hillitä puun käytöllä: tonniin puuta on sitoutunut kaksi tonnia ilmakehän hiilidioksidia. Puutalo sitoo varastoimansa hiilen koko käyttöikänsä ajan. Puukuitueriste rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän, sillä sen raaka-aineena on käytetty kierrätysmateriaalia. Puulla eristetty puutalo on ekoteko!

Lue lisää Kastelli Green™ -rakenteesta

Uudet rinnetalomallit ovat tässä:
Rinne 131/154

Tämä muunneltavissa oleva tyylikäs malli Rinne 131/154, on arkkitehtuuriltaan skandinaavisen avoin ja valoisa. Siro rinnetalomalli tarjoaa avoimet oleskelutilat yläkerrassa sekä paljon mahdollisuuksia tilojen muunteluun. Esimerkiksi muuttamalla pohjaratkaisua, rinnetalo muuntuu vaivattomasti paritaloksi.

Rinne 131/154 on väljä ja tilava rinnetalomalli, joka asettuu näyttävästi poikittain rinteeseen. Kodin pääsisäänkäynti on ylärinteen puolella. Eteinen on tässä mallissa asiakkaiden toiveiden mukaan suunniteltu toimivaksi ja tilavaksi, helpottamaan arkea perheen kaksi- ja nelijalkaisten jäsenten kannalta.

Rinne 131/154 (4H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PH, S, HARRASTETILA, TEKN)Rinne 131/154 (4H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PH, S, HARRASTETILA, TEKN)

Yläkerrassa sijaitsevat avarat oleskelutilat takkoineen. Siellä on mahtava istahtaa pitkän päivän päätteeksi sohvalle lepäilemään takkatulen ääreen tai nauttimaan suurten ikkunoiden kautta avautuvasta hienosta näköalasta. Yksi kodin kolmesta makuuhuoneesta sekä toinen wc suihkutilalla löytyvät myös yläkerrasta. Yläkerran parvekkeelta avautuu näkymät kolmeen ilmansuuntaan ja tilaan suunnitetu seinäke luo parvekkeelle huonetilan tuntua.

Alakerrassa on niin ikään iso katettu terassitila, josta löytyy hieno aitiopaikka vaikka porealtaalle. Alakerrasta löytyvät muut talomallin kaksi makuuhuonetta sekä saunaosasto pesutiloineen, kodinhoitohuoneen kera. Talomallissa monia sykähdyttää myös monikäyttöinen harrastetila, jota voi hyödyntää esimerkiksi työhuoneena, kisastudiona tai perheen leffailtojen aitiopaikkana. 

Rinne 142/168

Tässä rinnetalomallissa Rinne 142/168 arki toimii ja avoimet oleskelutilat mahdollistavat monenlaiset sisustukselliset valinnat. Tämä talomalli tarjoaa tarpeen ja tilanteen mukaan 4–5 makuuhuonetta, joista yhden voi pyhittää halutessaan työhuoneeksi. Pohjaratkaisu sopii niin ikään hyvin paritaloksi. Kodin pääsisäänkäynti on ylärinteen puolella, mutta sen voi halutessaan toteuttaa myös alempaan kerrokseen. 

Rinne 142/168 (5-6 H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PKH, PH, S, VAR/TEKN)Rinne 142/168 (5-6 H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PKH, PH, S, VAR/TEKN)

Yhteiset avoimet oleskelutilat tunnelmallisine takkoineen on sijoitettu yläkertaan. Avoimen keittiön maisemaikkunan ääreen mahtuu ruokailuryhmä, jonka ääressä on mukava ihailla lähiluontoa ruokaillessaan. Olokeittiöstä perheen on helppo siirtyä kodin avaralle parvekkeelle nauttimaan brunssia tai istumaan iltaa vieraiden kanssa. Yläkerroksesta löytyy kodin toinen wc ja kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneet voi tarpeen muuttaa vaikka harraste- tai työhuoneiksi.

Koko talon pituinen parveke katoksineen luo rinnekodille näyttävän ilmeen ja antaa lisäksi kaivattua suojaa kuumimmalta auringonpaisteelta. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta lisää sekä tilava aula ja oleskelutila. Talomallissa on hienona ominaisuutena se, että oleskelutilan voi tarpeen vaatiessa muuttaa myös makuuhuoneeksi. Tässä hyvin suunnitellussa talossa ei tarvitse alati hapuilla valokatkaisijaa, sillä portaikon suuri ikkuna antaa luonnonvalon tulvia aulaan asti. Alakerrasta löytyy niin ikään erillinen kodinhoitohuone, josta on helppo kiikuttaa pestyt pyykit aulan läpi ulos kuivumaan.

Rinne 126/181

Rinne 126/181 on kolmen makuuhuoneen tyylikäs rinnetalomalli, jonka pääsisäänkäynti on talon alakerrassa. Pohjakerrokseen kuuluu autotalli, josta pääsee suoraan kodin kätevään arkieteiseen. Yläkerran hulppea oleskelutila on koko talon pituinen, samoin näyttävä katettu parveke sen edessä. Halutessaan talomalliin saa neljännen makuuhuoneen.

Rinne 126/181 (4H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PH, S, AT, VAR/TEKN)Rinne 126/181 (4H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PH, S, AT, VAR/TEKN)

Tässä tyylikkään virtaviivaisessa rinnetalomallissa sisäänkäynti on sijoitettu alarinteen puolella. Tilavan eteisen yhteydessä on kätevä arkieteinen, joka auttaa pitämään kodin yleisilmeen siistinä lumi- ja rapakeleilläkin. Kellarikerrokseen kuuluu autotalli, josta pääsee suoraan taloon sisälle arkieteisen kautta. Varasto/tekninen tila on autotallin yhteydessä.

Yksi kodin kolmesta makuuhuoneesta on alakerrassa, ja sen yhteydessä on arkea helpottava vaatehuone. Alhaalta löytyy myös mukavan kokoinen kodinhoitohuone sekä saunaosasto pesutiloineen. Kodin viihtyisät ja avaraksi suunnitellut oleskelutilat tunnelmallisine takkoineen ja saarekkeellisine avokeittiöineen löytyvät yläkerrasta, hienojen näköalojen ääreltä. 

Rinne 94/122 + 94/122

Onko näin näyttävää rinnetontin paritaloa nähtykään? Tutustu lisää ja ihastu Rinne 94/122 + 94/122. Talomalli erottuu massasta erinomaisella tilasuunnittelullaan. Paritalossa on kolmen makuuhuoneen lisäksi todella tilavat keittiöt ja ilahduttavan suurehkot kodinhoitohuoneet.

Rinne 94/122 + 94/122 -paritalo (4H, K, KHH, 2WC, PH, S, VAR/TEKN)Rinne 94/122 + 94/122 -paritalo (4H, K, KHH, 2WC, PH, S, VAR/TEKN)

Paritalomalli on suunniteltu erinomaisesti, hyödyntäen kaikkia neliöitä tehokkaasti. Asuntojen neliömäärään nähden kokonaisuuteen on loihdittu kolmen makuuhuoneen ohella hyvin tilavat avokeittiöt sekä ilahduttavan kokoiset kodinhoitohuoneet. Taloon saavutaan ylärinteen puolelta, koko talon mittaisen syvennyksen suojista. Heti eteisestä avautuu sykähdyttävän kaunis näkymä kohti asunnon rinteen puoleisia maisemallisia ikkunoita, joiden takana kotoilijoita odottaa koko asunnon levyinen, katettu ja näyttävän korkea parvekealue.

Yläkerrassa on suihkullinen wc eteisen yhteydessä sekä työhuoneeksi hyvin soveltuva makuuhuone. Alakertaan siirryttäessä portaikon suuri ikkuna varmistaa, että luonnonvalo pääsee esteettömästi valaisemaan alakerran aulaa. Täältä löytyvät niin kodinhoitotila, saunaosasto pesutiloineen kuin kaksi makuuhuonettakin. Makuuhuoneiden tuntumassa on erillinen wc.

Kastellin kanssa sovittu hinta pitää ‒ hintaturvatakuu voimassa toistaiseksi

Poikkeuksellinen maailmantilanne ja kustannusten nousu ovat saattaneet monet yritykset ahdinkoon ja miettimään tulevaisuuttaan. Tämä näkyy väistämättä myös kuluttajille päin hintojen nousuna ja epävarmuutena erilaisten materiaalien saannissa. Kastelli-talot ovat ottaneet tilanteen vakavasti ja kaikki Kastelli-talojen kanssa tehdyt sopimukset pitävät.

Kastelli-talot tarjoavat uutuutena kodinrakentajille suojaa ikäviltä tilanteilta markkinoiden epävarmuuden vuoksi kattavalla hintaturvatakuulla. Hintaturvatakuu suojaa vaikeasti ennakoitavilta hintayllätyksiltä kodin rakentumisen aikana. Kastelli tarjoaa 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta, taatakseen että sovittu kauppahinta pitää, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Hintaturvatakuu on voimassa toistaiseksi.
 

Lue lisää hintaturvatakuusta


Kiinnostuitko? Tilaa talokirja ja inspiroidu lisää!

 
Julkaistu
8.11.2022