• Etusivu
  • Energia

Valoa pimeneviin iltoihin – monipuolisilla toiminnoilla varustettu lyhtyvalaisin nousi äänestäjien suosikiksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lamppukauppa Led Store Oy
Päivitetty 15.11.2023
202210_79759.jpg

Äänestyksessä oli mukana neljä upeaa ja hyvin erilaista valaisinta: Pilar solar, Flen, Spike ja Ter Up.

Rakentaja.fin järjestämässä pihavalaisinäänestyksessä lukijat saivat valita suosikkivalaisimisensa neljän ehdokkaan joukosta. Ääniä annettiin 29.8.–24.9.2022 yhteensä 1 457 kappaletta, ja suurimman äänipotin keräsi Airamin muotokieleltään futuristinen Pilar solar -lyhtyvalaisin, joka on ladattavissa sekä aurinkokennolla että USB-kaapelilla. Kaikkien äänestäjien kesken arvotun palkinnon voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittaja valitsi itselleen LedStore Ter Up -valaisinsarjan.

Pilar solar, Airam

Äänestäjät kommentoivat Pilar solar -lyhtyä muun muassa näin:

Tykkään ajatuksesta, että sen voi ladata aurinkokennolla. Monipuoliset toiminnot myös miellyttävät. Design on yhtä aikaa perinteinen ja moderni.
Todella kätevä, siirreltävä ja liikkeen tunnistava valaisin. USB-latausmahdollisuus on mainio plussa – saa valoa huussipolulle pilvisenäkin päivänä.
Jes, vihdoinkin valo, joka on aurinkokennolla toimiva ja sadesäällä ladattava.
202210_79760.jpg

Flen, Airam

Äänestäjät kommentoivat Flen-pollaria muun muassa näin:

Kaunis ja selkeälinjainen valaisin, jonka ajaton design sopii pihaan kuin pihaan. Bonuksena kaunis valon ja varjon luoma heijastus. Täydellinen.
Ihanan tyylikäs ja pelkistetty muotoilu. Etenkin epäsuora valaistus kiehtoo tässä modernissa valaisimessa.
Valo tulee kauniisti neljästä suunnasta, valaisee hyvin ilman että häikäistyy. Erilainen, selkeän kaunis muotoilu.
202210_79761.jpg

Spike, LedStore

Äänestäjät kommentoivat Spike-maavalaisinta muun muassa näin:

Näitä valoja olen aina ihaillut. Niillä saa korostettua kauniita yksityiskohtia sekä pystyy luomaan tavalliseenkin maisemaan taianomaista tunnelmaa.
Sopii pihassa olevien näyttävien kasvien valaisemiseen. Muunneltavuus ja siirrettävyys plussaa.
Melkein huomaamaton kohdevalo, jonka avulla valaistut kohteet saavat pääroolin!
202210_79762.jpg

Ter Up, LedStore

Äänestäjät kommentoivat Ter Up -terassivalaisinsarjaa muun muassa näin:

Monipuolinen valosarja, jonka voi asentaa monella eri tavalla. Kaunis lämmin valo.
Yksinkertaisen tyylikäs. Sopii hyvin valaisemaan isoakin terassialuetta.
Tilan tunne tulee hienosti esiin. Valon voimakkuus on juuri oikeanlainen.
202210_79763.jpg

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille ja onnea voittajille!

Lamppukauppa Led Store Oy
Energia
valaistus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20204_64445.jpg
Vinkit led-nauhavalaistuksen suunnitteluun
Led-nauhavalaistus on moneen kohteeseen ja käyttötarkoitukseen sopiva valaistusmuoto. Kuten muukin valaistus, myös se tarvitsee jonkin verran suunnittelua. Tässä viisi yleistä ohjetta, joiden mukaan tehtynä led-nauhavalaistus varmasti onnistuu.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
202010_66924.jpg
Puurunkoisen talon valaistuksen ohjaus langattomasti
Hirsitalon tai CLT-talon sähkövetojen paikat tulee miettiä tarkasti. Erityisesti jos puupinta jää näkyville, niin ylimääräiset sähkövedot esimerkiksi valokatkaisijoille jäävät kaikki näkyviin seinäpintoihin. Valaistuksen ohjaukseen on luotettavia langattomia seinäsäätimiä, jotka säästävät työtä ja ovat materiaalitehokkaita.
202212_80381.jpg
Pitäisikö jouluvaloista luopua? Pelastaako pimeä koti isolta sähkölaskulta?
Kausivalot piristävät pimeimpään vuodenaikaan, mutta sähkönsäästön nimissä moni pohtii nyt niiden tarpeellisuutta. Entäpä sitten kotipihan ulkovalot, pitäisikö sittenkin vaan kompastella hämärässä? Sähkönhinnan noustessa lamppujen sammuttaminen voi tuntua houkuttelevan yksinkertaiselta ja konkreettisesti säästöä tuovalta toimelta, mutta todellisuudessa näin kertyvät säästöt jäävät pieniksi, jos kotona käytetään energiapihejä led-valoja. Kun valaistuksella halutaan säästää energiaa, paras keino onkin päivittää vanhat valot ledeihin. Näin säästöä saadaan aikaan asumismukavuuden ja -turvallisuuden kärsimättä.
20225_78047.jpg
Näin tuot valoa sähköttömälle kesämökille - katso vinkit
Illan pimetessä aurinkokenno- ja paristovalot tuovat tunnelmaa ja turvallisuuden tuntua myös niihin paikkoihin, joissa sähköä ei ole saatavissa. Erilaisilla valaisinratkaisuilla sähkötön kesämökki terasseineen, rantasaunoineen, huvimajoineen ja pihapolkuineen on helppo valaista tilanteen ja tarpeen mukaan.
20154_43187.jpg
Ikkunan asennus
Tarvittavat materiaalit- akkukone- puukiiloja- karmi- tai puuruuveja (sinkittyjä ja vähintään 6 mm halkaisijaltaan)- vesivaaka- rullamitta- vasara- käsisaha- ruuvinväänninIkkunoiden mitat ilmoitetaan moduulimittana leveys x korkeus, jossa yksi moduuli (M) on 100 mm. Ikkunaa valittaessa mittaa asennusaukon leveys ja korkeus useasta eri kohdasta. Karmin ja seinän väliin jätetään yleensä 10–15 mm:n tilkeväli. Esimerkiksi 900 x 1200 aukkoon sopii 9 x 12M (890 x 1190 mm) kokoinen ikkuna.Valmistelevat työt1. Ennen työtä tarkistetaan ikkuna-aukon mitat. Pystysuoruus ja suorakulmaisuus tarkastetaan vesivaa’alla. Karmi puhdistetaan pölystä. 2. Ikkuna-aukon ulkopuolelle kiinnitetään topparilaudat, jotta ikkuna ei pääse tippumaan. Aukon alapuun päälle kiinnitetään asennuspalat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton