Suihkukaappi sopii useimpiin kylpyhuoneisiin – nämä ovat suihkukaapin edut

Suihkukaappi sopii hyvin monenlaiseen kylpyhuoneeseen, tarjoaa arkeen ripauksen luksusta ja säilyy ajattomana klassikkona vuosia. Lisäksi ympäröivät seinät takaavat toimivan suojan vuotoja ja vesivaurioita vastaan, mikä tekee suihkukaapista turvallisen ratkaisun myös esimerkiksi puupintaisiin tiloihin.

  

IDO Showerama 10-5 -sarjan suihkukaappeja on saatavilla eri kokoisina sekä neljä- ja viisikulmaisina, minkä ansiosta suihkukaappi saadaan sovitettua hyvin monenlaisiin kylpytiloihin. Mikäli vesiputket tai jokin muu asennus halutaan piilottaa suihkukaapin taakse, kaapin takaseinään voidaan valita huurrettu lasi kirkkaan lasin sijasta. 6 mm:n karkaistu turvalasi on helppo puhdistaa.

Käytännöllisyyttä arkeen tuovat myös muun muassa suihkukaapin alla olevat lukittavat pyörät, joiden ansiosta kaapin saa siirrettyä siivouksen ajaksi, sekä Geberit-viemäri, jossa on integroitu hiussihti.

  

Lue myös: Näin valitset kylpyhuoneeseesi sopivan suihkuratkaisun

Koon valinnassa kannattaa pitää mielessä vanha nyrkkisääntö: valitse niin iso suihku kuin tilaan suinkin mahtuu. Mikäli tila on hyvin kompakti, kannattaa myös pohtia, onko jokin muu suihkuratkaisu toimivampi kuin suihkukaappi. Esimerkiksi kääntyvät, taittuvat ja liukuvat suihkuovet ovat pieneen kylpyhuoneeseen usein näppärä ratkaisu, sillä ne säästävät arvokasta tilaa.
 

Vinkki: Uuden IDO Showerama Art -sarjan suihkuratkaisuja on saatavilla laajalla mitoituksella, ja kevyen ilmeensä vuoksi ne tuovat pieneenkin kylpyhuoneeseen upeaa tilantuntua.

  

Valmiin suihkukaappiratkaisun asentaminen on helpoimpia tapoja uudistaa vanhaa kylpyhuonetta merkittävästi ilman aikaa vievää ja kallista remonttia.

Erityisen hyvä valinta suihkukaappi on silloin, kun halutaan varmasti säästyä kosteusvaurioilta. Suihkukaappi tarjoaa toimivan suojan roiskeita ja vuotoja vastaan, sillä ympäröivät seinät pitävät veden suihkukaapin sisällä, josta se ohjautuu poistoputken avulla suoraan viemäriin. Seinien lisäksi myös lattia pysyy kuivana, mikä vähentää liukastumisen riskiä.

Showerama 10-5 -suihkukaappi on EN 15200:2007:n mukaisesti testattu ja Sintefin sertifioima.

Toteuta suihku-unelmasi ja hyödynnä kampanjaetu vuoden loppuun mennessä!

IDO Showerama 10-5 -suihkukaappien kaikki mallit ja koot ovat saatavilla 31.12.2022 asti kampanjahintaan 1 590 euroa. Kampanja on voimassa valikoiduilla jälleenmyyjillä ympäri maan.

Tutustu tuotteisiin
  

Suihkukaappi, joka tarjoaa tyyliä ja ylellisyyttä

IDO Showerama 10-5 -sarjan linjakas muotoilu ja aikaa kestävät materiaalit tarjoavat pitkäikäisen suihkunautinnon niin kotiin kuin mökillekin. Laadukas ja tukeva valumarmoriallas, pehmeästi liukuvat ovet tyylikkäillä profiileilla ja kotimaiset Oras-suihkutuotteet (termostaattihana, käsisuihku ja ylellisen suihkukokemuksen antava sadesuihku) sopivat sekä moderniin että klassiseen kylpyhuonemiljööseen. Pesuaineille on säilytyshylly, jonka voi säätää halutulle korkeudelle.

Katso video: IDO Showerama 10-5 – edut ja ominaisuudet

 
Julkaistu
19.10.2022