”Älykäs koti ei tarkoita enää luksusta” – Airamin älytuotteet tekevät kokeilusta helppoa

Tiesitkö, että kodin älykkäiden valaistus- ja turvatuotteiden käyttöönotto ei edellytä mittavaa remonttia? Airamin SmartHome-lamppuja voit käyttää vaikka vanhassa perintövalaisimessasi! Nyt kokeilu on entistäkin riskittömämpää, sillä Airam tarjoaa SmartHome-sarjansa tuotteille vuoden 2022 loppuun saakka 30 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Airam SmartHome -sarja tekee kodin valaistuksen säätämisestä hauskaa ja vaivatonta. Vapaus leikitellä valolla tuo kotiin lisää mukavuutta, väriä, iloa ja käytännöllisyyttä.Airam SmartHome -sarja tekee kodin valaistuksen säätämisestä hauskaa ja vaivatonta. Vapaus leikitellä valolla tuo kotiin lisää mukavuutta, väriä, iloa ja käytännöllisyyttä.

Suomalaiset ovat yhä uteliaampia valitsemaan älytuotteita koteihinsa. Airam on vastannut kiinnostuksen kasvuun tuomalla kauppojen hyllyille SmartHome-sarjan älyvalaistuksen tuotteet vuonna 2021. Vuoden 2022 aikana Airam SmartHome -tuotesarja laajentuu älykkäillä turvatuotteilla ja kameroilla. Valikoimaa täydennetään houkuttelevilla uutuuksilla säännöllisesti.

– Älykäs koti ei tarkoita enää luksusta, vaan älytuotteet tuovat tunnelmaa, turvaa ja hyvinvointia arkeen. Suomalaiset ovat älytuotteiden kanssa nyt kokeiluvaiheessa, mutta lähitulevaisuudessa ne ovat luonnollinen osa kaikenlaisia koteja, arvioi Airamin tuotepäällikkö Max Tomperi.

Matalan kynnyksen Airam SmartHome -sarja mahdollistaa kodin älykkäiden valaistus- ja turvatuotteiden kokeilun ilman mittavia remontteja tai investointeja. 1.10.–31.12.2022 on lisäksi käynnissä SmartHome-tuotteita koskeva Tyytyväisyystakuu-kampanja, joka tekee tuotteiden kokeilusta entistäkin riskittömämpää. Kampanjan aikana tuotteen voi palauttaa 30 päivän sisällä ostopäivästä, ja saat rahasi takaisin, jos et ole hankintaasi tyytyväinen.

Airam SmartHome -tuotteita on saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan.

Tutustu Airam SmartHome -tuotteisiin

Vanha valaisinkin muuttuu älykkääksi, kun vaihdat siihen Airamin SmartHome-led-lampun.Vanha valaisinkin muuttuu älykkääksi, kun vaihdat siihen Airamin SmartHome-led-lampun.

Näin helposti otat Airam SmartHome -tuotteen käyttöön – katso video

Kotimainen valmistaja tarjoaa älytuotteita kotimaisella kielellä

Airam SmartHome -sarjan älytuotteita ohjataan Airam SmartHome -sovelluksella, jonka käyttäjä saa ladattua App Storesta tai Google Play -kaupasta. Kotimainen Airam tarjoaa sovelluksen käytön suomeksi sekä käyttäjän laitteen oman käyttöjärjestelmän kielestä riippuen myös ruotsiksi tai englanniksi.

Valon himmentäminen ja laitteiden ajastaminen ovatkin mainioita ominaisuuksia – mutta erityisen ajankohtaisia ne ovat sähkönsäästön näkökulmasta. Säätäminen on sovelluksen avulla vaivatonta.

Airamin älylaitteet yhdistetään kodin WiFi-verkkoon, joten käyttöönotto ei vaadi erillistä tukiasemaa. Usean Airam SmartHome -tuotteen voi halutessaan liittää myös ääniohjaukseen, kuten Google Assistantiin, Amazon Alexaan tai Siri Shortcutiin.

Lue lisää Airam SmartHome -tuotteista >>>

Airamin valikoimasta löytyy myös SmartHome-kausivaloja, jotka sopivat pihan ja parvekkeen koristeluun.Airamin valikoimasta löytyy myös SmartHome-kausivaloja, jotka sopivat pihan ja parvekkeen koristeluun.
 
Julkaistu
12.10.2022