Vuoden Uponor KOTI -kumppani 2020

Uponor on koonnut koko maan laajuisen Uponor KOTI -kumppaniverkoston, joka koostuu paikallisista LVI-asennusliikkeistä. Vuosittain Uponor valitsee yhden ylitse muiden ja tämä saa halutun Vuoden Uponor KOTI -kumppanitittelin. Valinta on suoritettu jo yhdeksän kertaa.

V. 2020: LVI-Kurikka Oy, Ylöjärvi
v. 2019: LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy, Ylöjärvi
v. 2018: Teamtech Oy, Tuusula
v. 2017: Nascotec Ky, Kouvola
v. 2016: TR LVI-Palvelut Oy, Pori
v. 2015 Vesitek Oy, Tampere (Lopettanut toimintansa)
v. 2014 LVI-Dalton Oy, Nurmijärvi
v. 2013 LVI-Putkilinkki Oy, Lahti
v. 2012: Semax-Team Oy, Vainikkala

– Uponor KOTI -kumppaniverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi vilpittömästi luottaa, ja joita on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemisperusteista onkin asiakkailta saatu hyvä palaute, kertoo avainasiakaspäällikkö Sami Merasto Uponorilta.

Uponor KOTI -kumppaniverkostoon kuuluu noin sata yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat yritykset on koulutettu asentamaan Uponorin järjestelmiä, joten asiakas voi luottaa siihen, että työn laatu on korkeatasoista.

Uponorin jakaman huomionosoituksen ottivat vastaan Erkka Heikkilä, Jonne Kurikka ja Vili Matikka LVI-Kurikka Oy:stä.Uponorin jakaman huomionosoituksen ottivat vastaan Erkka Heikkilä, Jonne Kurikka ja Vili Matikka LVI-Kurikka Oy:stä.

Ylöjärveläinen LVI-Kurikka Oy

LVI-Kurikan toimitusjohtaja Jonne Kurikka kertoo, että yritys panostaa paljon henkilöstönsä, osaamisensa ja toimintansa jatkuvaan kehittämiseen.

– Hyvä, luotettava yhteistyökumppani on tässä avainasemassa. Teemme tiiviisti yhdessä töitä, jotta voimme koko ajan mennä eteenpäin ja parantaa palveluamme. Tästä iso kiitos kuuluu myös yrityksessämme Uponor KOTI -yhteistyöstä vastaaville Vili Matikalle ja Erkka Heikkilälle, Kurikka sanoo.

LVI-Kurikka on kasvanut reilussa 10 vuodessa miehen ja pakettiauton yrityksestä Pirkanmaan suurimmaksi paikalliseksi LVI-palvelutaloksi. Yrityksellä on nykyisin 50 työntekijää.
Yritykselle on myönnetty useita tunnustuksia, joiden joukossa on muun muassa Pirkanmaan Nuori Yrittäjä -palkinto vuonna 2017 ja viimeisimpänä Ylöjärven kaupungin vuoden 2022

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Uponorille

Uponor KOTI -kumppaniverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, jotka tekevät tarjouksen kohdekohtaisesti, jos yhteydenottopyynnön jättäjä sellaisen haluaa esimerksiksi putki- tai patteriremontista.

 
Julkaistu
28.9.2022