Uutuus – älykäs patteritermostaatti säästää energiaa, helpottaa elämää ja tuo asumismukavuutta

Patteritermostaatti on noussut otsikoihin, se tuiki tavallinen nuppi siinä lämpöpatterin kyljessä. Tämän pienen osasen toimiessa kunnolla säästää esimerkiksi energiakustannuksissa. Lämmitysjärjestelmän osanen osaa käydä myös hermoille: säädöt ovat mitä sattuu, toimii jos toimii ja ulkoasussakin on toivomisen varaa. Montako kertaa olet törmännyt mokomaan nuppiin?

Nyt on markkinoille tullut patteritermostaatin älykäs versio, joka ihastuttaa myös ulkomuodollaan ja sen ohjaaminen tapahtuu älypuhelimella.

Termostaatin tehtävänä on huonekohtainen lämmönsäätö. Wiser älykkäät patteriventtiilit toimivat myös älypuhelimella.Termostaatin tehtävänä on huonekohtainen lämmönsäätö. Wiser älykkäät patteriventtiilit toimivat myös älypuhelimella.

Patteritermostaattia voidaan ohjata myös etänä

Patteritermostaatilla säädät huoneidesi lämpötilaa halutuksi. Patterisi ei siis tulisi lämmittää täysillä jatkuvasti vaan patterien pintalämpötilan kuuluu vaihdella sisälämpötilan mukaan. Siitä sen tietää, että termostaatti toimii.

Lämmitysjärjestelmästäsi saat entistä mukavamman, paremman ja tehokkaamman, kun vaihdat termostaatit uusiin. Älykäs termostaatti säästää myös sähkölaskussa. Wiser älytermostaatit sopivat vesikiertoisiin pattereihin.

Patteritermostaatin etäohjaus on helppoa maksuttoman Wiser by SE -sovelluksen avulla. Voit säätää jokaisen huoneen lämmitystä valitsemalla ensin halutun huoneen ja muuttamalla lämpötilaa. Toiminto on kätevä myös loma-asuntojen käyttöön - esimerkiksi mökin patteri voidaan säätää lämmittämään jo mökkitien päältä. Myös muut Wiser ohjaukset toimivat patterin kanssa, patteri voi esimerkiksi mennä päälle suoraan oven avaamisesta tai sulkeutua ikkunan avaamisesta tuuletuksen ajaksi. 

Patteritermostaatin lämpötilan säätäminen tapahtuu siis älypuhelimella, mutta itse termostaatista löytyy myös plus- ja miinus -painikkeet boost-toimintoa varten. Boost-toiminnon aktivoiminen asettaa lämpötilan kahden tunnin ajaksi kaksi astetta lämpimmälle tai kylmemmälle.

Huomioi tämä!

 • Älä piilota termostaattia verhojen tai kalusteiden taakse. Se ei toimi kunnolla.
 • Älä tuuleta kiertämättä perinteistä patteritermostaattia ensin kiinni. Tuhlaat kallista energiaa!

Wiser älykotituotteet lisäävät asumismukavuutta

Wiser-älykotituotteita on saatavilla sähkötukkuliikkeissä ja hyvin varustelluissa rautakaupoissa. Tuotteita voi hankkia myös osaavan sähköasentajan kautta, joista sinua lähimmän löydät esimerkiksi Wiser-asentaja -kartasta

ETSI ASENTAJA

Wiser iTRV patteritermostaatin ominaisuudet:

 • Ohjaus ja automatisointi Wiser by SE-sovelluksen kautta
 • Optimoitu käynnistys sään ja lämpötilan mukaan
 • Boost-toiminnon avulla +/- 2C 1h ajaksi vain kääntämällä termostaattia
 • Boost-toiminto 30min-3h Wiser sovelluksen kautta
 • Nykyisen ja tavoitelämpötilan näyttö sovelluksen kautta
 • Lapsilukko
 • Lomatila
 • Automaattinen neulaventtiilin huoltotoiminto
 • Paristojen (2x AA) kesto n. 2v, riippuen käytöstä
wiser älykäs patteriventtiili schneider electrikiltä-900x900.jp

Schneider Electricin Wiser-järjestelmän täydellinen käyttö vaatii keskusyksikön (snro 2622118, CCT501901), Wiser by SE[1]älypuhelinsovelluksen, käyttäjätilin sekä internet-yhteyden. Järjestelmän käyttö on maksutonta. Laite on tarkoitettu sisäkäyttöön.

Lue lisää Wiser älykodista.

LUE LISÄÄ

 
Päivitetty
28.9.2022