Muuttovalmis hirsikotimallisto Aisti sai jatkoa: kolme uutta hurmaavaa mallia
Tutustu myös Kastellin tarjoamaan hintaturvaan

Aisti-hirsikodeissa luonnonvalo tulvii suurten ikkunoiden ja läpi talon kulkevien avointen tilojen ansiosta vuodenaikaan katsomatta, tehden hirsikodista luonnonläheisen ja lämpöisän talon, jota voi kutsua kodiksi. Mallisto sai juuri kolme uutta talomallia lisää alati laajenevaan hirsitalomallistoon, tuoden markkinoille kompakteja ja luonnonympäristöön sulautuvia koteja jokaiseen makuun.

Uutuutena Kastelli tarjoaa hintaturvaa uusille asiakkailleen muuttuneen maailmantilanteen vuoksi. Tästä lisää artikkelin lopussa.

Aisti tarjoaa asukkailleen puhtaan sisäilman asumista. (Kuvassa mallinnos: Aisti 135/150)Aisti tarjoaa asukkailleen puhtaan sisäilman asumista. (Kuvassa mallinnos: Aisti 135/150)

Urbaaniin kaupunkiympäristöön ja luonnonmaisemaan hyvin istuvat ja tilaratkaisuillaan hurmaavat Aisti-malliston uutuusmallit sopivat eri kokoisiin asumisen tarpeisiin. Kastellin mallistotiimi on onnistunut jälleen kerran luomaan jotakin säväyttävää lisämaustetta mallistoon.

Löytyisikö seuraavista Aisti-malleista sinun hirsiunelmasi?

Aisti 115/126

Toimiva arki ja pieni luksus omassa arjessa eivät varmasti ole kenellekään pahitteeksi. Siispä loimme kompaktin hirsitalon, jossa ei ole hukkaneliöitä ja tässä kodissa voi nauttia koko perhe elämästään.

Aisti 115/126: 4h + k + khh + 2 wc + pe + sAisti 115/126: 4h + k + khh + 2 wc + pe + s

Kun sujuva arki halutaan säilyttää uudessakin kodissa, tarjoaa Aisti 115/126 siihen puitteet. 

 • Aisti 115/126 sopii muotonsa ansiosta kapeallekin tontille.
 • Tähän yksikerroksiseen hirsikotiin on sijoitettu terassin ylle kohoava epäsymmetrinen katos, joka viimeistelee upean arkkitehtuurin. Katosta ei kuitenkaan ole tehty vain näön vuoksi, vaan sen ansiosta lämpiminä aurinkoisina päivinä katos suojaa kuumimmalta paahteelta ja sateen sattuessa katos antaa suojaa terassilla oleskeleville.
 • Olohuone ja keittiö muodostavat yhteisen suuren tilan, jossa voi ruokaa laittaessa seurustella rauhassa paikalla olijoiden kanssa, eikä tarvitse touhuilla nurkan takana muilta piilossa.
 • Asiakkaiden toiveisiin on vastattu luoden kolmannesta makuuhuoneesta mukautuvan tilan, josta voi tarpeen mukaan luoda etätyöpisteen, työhuoneen, vierashuoneen tai esimerkiksi lapsille leikkihuoneen.
 • Päämakuuhuoneesta löytyy kaikkien ihailema tilava vaatehuone, josta on kulku muun muassa pesutiloihin ja kodinhoitohuoneeseen.

Tutustu lisää Aisti 115/126-talomalliin

Aisti 116/126

Aisti 116 yhdistää kaikki asiakkaiden suosikkitoiveet pulpettikatonsa alle. Tämä pelkistetty, kauniin suoraviivainen, suorakaiteen mallinen hirsitalo sopii niin osaksi kaupunkimaisemaa kuin metsän reunaan. Aisti 116/126-malli on korkeiden ikkunoiden ja korotettujen oleskelutilojen ansiosta avara koti, täynnä luonnonvaloa. 

Aisti 116/126: 4h + k + khh + vh + arkiet + 2wc + pe + sAisti 116/126: 4h + k + khh + vh + arkiet + 2wc + pe + s

Aistikkaassa Aisti-hirsikodissa on helppo nauttia elämästä.

 • Aisti 116/126 on toimiva kolmen makuuhuoneen hukkaneliötön koti.
 • Päämakuuhuoneen yhteyteen on sijoitettu kookas vaatehuone, jonne saa tarvittaessa myös etätyöpisteen.
 • WC- ja suihkutilat löytyvät päämakuuhuoneen välittömästä läheisyydestä.
 • Yksi hurmaavimmista kohdista Aisti-hirsikodissa on suuri katettu terassi, jonne pääsee kulkemaan sekä olokeittiöstä että saunaosastolta.
 • Tilava kuraeteinen pelastaa monen lapsiperheen arjen vaihtelevien säiden puolesta, kun vaatteet saa näppärästi kaappeihin ja kengät kuivumaan telineeseen.

Tutustu lisää Aisti 116/126-talomalliin

Aisti 122/132

Tämä muuttovalmis hirsitalo syntyi ajatuksesta luoda asukkailleen yksityinen, moderni ja yksilöllinen hirsikoti kaikilla herkuilla ja kysytyllä L-pohjaisella ratkaisulla. Hirsikodin saunasiipi tarjoaa näkösuojaa naapurin suuntaan ja L-pohjaisen ratkaisun myötä oman pihan yksityisyys on omaa luokkaansa, intiimi, kompakti ja kaunis. 

Aisti 122/132: 4 h + k + khh + vh + arkiet + 2 WC + pkh + pe + sAisti 122/132: 4 h + k + khh + vh + arkiet + 2 WC + pkh + pe + s

Modernin tyylikkäässä Aisti-kodissa on helppo nauttia elämästä.

 • Aisti 122/132 on toimiva kolmen makuuhuoneen hukkaneliötön hirsikoti.
 • Talo on L-mallinen pohjaratkaisultaan ja siinä on pulpettikatto. L-muotonsa ansiosta, saunasiipeen on saatu kaunis katettu terassitila, jonne voi sijoittaa esimerkiksi porealtaan.
 • Saunaosastoon on sijoitettu erillinen wc ja pukuhuone, josta on saunojien helppo siirtyä vilvoittelemaan tai astella poreisiin rentoutumaan.
 • Hirsikoti toimii erittäin hyvin myös lemmikkien omistajille, sillä kodinhoitohuoneeseen voi asentaa kätevästi erillisen kurapisteen lemmikkien pesua varten.
 • Aisti-kodissa on ajateltu etenkin lapsiperheen kauhua, vaaterumbaa, jota helpotetaan useampien vaatehuoneiden ja säilytysratkaisujen avulla.
 • Oma suojaisa piha avautuu suurten ikkunapintojen edessä, joten keittiössä touhutessaan, voi ihastella vaikka puutarhan kukoistusta tai seurailla lasten temmellystä ruuanlaiton lomassa.

Tämän Aisti-hirsikodin korotettu huonekorkeus ja korkeat ikkunapinnat luovat avaruutta ja kauneutta luonnollisesti hengittävään hirsikotiin.

Tutustu lisää Aisti 122/132-talomalliin

Haluatko muuttovalmiin hirsitalon?

Hirsi-Kastellin kodit on mahdollista saada täysin muuttovalmiina. Miten tähän päästään?

 1. Toteutetaan haaveet: Valitse tarpeisiisi sopiva talo ja pohjaratkaisu mallistosta ja hirsiasiantuntijat auttavat talon valinnassa ja sen sijoittamisessa tontillesi.
 2. Valitaan laadukkaat sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet: Poimi unelmiesi materiaalit Hirsi-Kastelliin Collection-sisustuskokonaisuudesta ja toteuta omat sisustusideasi laadukkailla merkkituotteilla. Tyylikkäät kiintokalusteet pääset valitsemaan Puustellin laajasta valikoimasta, josta löydät oikeat ratkaisut niin keittiöön kuin kodin muihinkin tiloihin.
 3. Kastelli rakentaa hirsitalosi muuttovalmiiksi: Saat asumisvalmiin kodin sisältä ja ulkoa. Hirsi-Kastellin kodit ovat tarkkaan suunniteltuja kokonaisuuksia, jolloin toteuttaminen on helppoa, laadukasta ja riskitöntä.
 4. Nauti elämästä uudessa hirsikodissasi! Valmis koti odottaa sinua ja perhettäsi sovittuna muuttopäivänä.


Lue lisää muuttovalmiista hirsikodista

Katso videolta millainen messukoti Aisti 135/150 on:

Hirsi-Kastellin hinta pitää ‒ hintaturvatakuu voimassa toistaiseksi

Poikkeuksellinen maailmantilanne ja kustannusten nousu ovat saattaneet monet yritykset ahdinkoon ja miettimään tulevaisuuttaan. Tämä näkyy väistämättä myös kuluttajille päin hintojen nousuna ja epävarmuutena erilaisten materiaalien saannissa. Kastelli-talot ovat ottaneet tilanteen vakavasti ja kaikki Kastelli-talojen kanssa tehdyt sopimukset pitävät.

Kastelli-talot tarjoavat uutuutena kodinrakentajille suojaa ikäviltä tilanteilta markkinoiden epävarmuuden vuoksi kattavalla hintaturvatakuulla. Hintaturvatakuu suojaa vaikeasti ennakoitavilta hintayllätyksiltä hirsikodin rakentumisen aikana. Kastelli tarjoaa 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta, taatakseen että sovittu kauppahinta pitää, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Hintaturvatakuu on voimassa toistaiseksi.

Otamme muiden rakentamiseen liittyvien huolien lisäksi harteiltasi pois hintojen nousun aiheuttaman paineen. Meidän kanssamme voit huoletta edistää kotiunelmaasi siinä aikataulussa, kun perheesi toive ja tarve on – ilman pelkoa rakennusbudjetin ylittymisestä materiaalihintojen nousun vuoksi. Kun toimit ajoissa, Hirsi-Kastellin kanssa sovittu kauppahinta pitää.
Hirsi-Kastelli

Lue lisää hintaturvatakuusta


Tutustu lisää Hirsi-Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

750x199x77046.pagespeed.ic.J6SJHNLKyO

Oletko kiinnostunut Kastelli-taloista?
Tilaa Kastellin Talokirja

 
Julkaistu
19.9.2022