Liukuovilla luovia sisustusratkaisuja
– Liukuovet toimivat myös kauko-ohjauksella

Aulis Lundell Oy voitti vuonna 2021 Lohjan asuntomessuilla Pyörre-talollaan parhaan talon, parhaan saunan ja parhaan sisustuksen palkinnot sekä ensimmäisen Vihreä teko -kunniamaininnan. Liune-liukuovet olivat tärkeä osa Pyörre-talon näyttävää ja värikästä sisustusta. Katso, miten voit hyödyntää Liune-ratkaisuja omassa kodissasi.

Liunen sileä valkoinen taskuovi antaa tilan isänmaalliselle Johanna Oraksen taidetapetille makuuhuoneessa.Liunen sileä valkoinen taskuovi antaa tilan isänmaalliselle Johanna Oraksen taidetapetille makuuhuoneessa.

Liune-liukuovet sopivat kaikkiin koteihin. Ne mahdollistavat persoonallisen tilan ja tunnelman luomisen taiteen, värien ja pintojen vahvistamana. Liune-ovet liukuvat ainutlaatuisesti seinän sisään, joten ne säästävät tilaa ja jättävät seinäpinnat vapaiksi huonekaluille ja kalusteille.
 

Ovi, joka avaa uusia mahdollisuuksia

Liunessa ovi liukuu seinärakenteen sisään tehden ympäristöstä turvallisen ja toimivan. Ovi ei ole koskaan tiellä, se lukkiutuu paikoilleen ovirakenteen sisään ja vapauttaa näin koko kulkuaukon.

– Lisää tilaa aktiivikäyttöön vapautuu 3 m2 verrattuna kääntyvään oveen. Liune-ovet vastaavat modernin asumisen vaatimuksia sekä esteettisesti että teknisen toimivuuden kannalta, kertoo Aulis Lundell Oy:n omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Leena Lundell.

Liune jättää vapaata tilaa seinälle ja vapauttaa lattiatilan. Kääntyvät ovet taas tarvitsevat ympärilleen tilaa sekä lattialta että seinältä.

Kauniit lasiovet avaavat tilan tai yhdistävät tilan. Liune kirkas parilasiovi upeilla kultaisilla vetimillä on näyttävä kokonaisuus.Kauniit lasiovet avaavat tilan tai yhdistävät tilan. Liune kirkas parilasiovi upeilla kultaisilla vetimillä on näyttävä kokonaisuus.

Automaattinen liukuovi

– Mikäli kotiteknologian hyödyntäminen kiinnostaa, sekin on nyt mahdollista, jos käyttöön halutaan automaattiovia. Kun oven yhdistää rakennuksen kodinohjauslaitteisiin, voidaan sitä ohjata kaukosäätimellä, liiketunnistimella tai painonapilla, neuvoo Lundell.

Automaatioelementti soveltuu sekä uusiin että saneerauskohteisiin. Automatisoitu liukuovi mahdollistaa täydellisen esteettömyyden ja on ohjelmoitu toimimaan tasaisella nopeudella turvallisuuden varmistamiseksi. Automaatioelementti toimitetaan kasattuna yhdessä osassa ja elementti on vain 10 millimetriä korkeampi, kuin Liunen tavallinen liukuovielementti. Ovilevyksi voit valita minä tahansa oven Liunen upeasta mallistosta.

Tutustu Automaattiliukuoviin

Eteisessä lattiataideteos ”Elämän kultainen virta” johtaa Liunen lasiovelle ”Onnellisuuden polku”. Taide on Johanna Oraksen siveltimestä.Eteisessä lattiataideteos ”Elämän kultainen virta” johtaa Liunen lasiovelle ”Onnellisuuden polku”. Taide on Johanna Oraksen siveltimestä.

Mikä Liune?

Liune tuoteperhe valmistetaan Uudellamaalla laadukkaista M1-luokitelluista rakennusmateriaaleista, asennusvalmiit elementit valmistetaan CE-merkityistä teräsprofiileista. Ratkaisun etuja ovat parempi ääneneristävyys, nopea asennus ja toimitus, hyvä asennusergonomia sekä mittatarkka rakenne.

Väliseinässä elementtien runkoleveys on valittavissa 66, 70, 95 tai 120 millimetriä ja kulkuaukon leveys yksilehtisissä 610–1410 millimetriä ja pariovet 834–2234 millimetriä.

Liunen ovet ovat massiiviovia, lasiovia tai niiden yhdistelmiä. Korkeudet on valittavissa 2,1–2,6 metriin.

Liune ovimallistoesite

 
Julkaistu
30.8.2022