Elektroniikkaromua välttävä kuluttaja valitsee keskuspölynimurin

Oikein käytettynä keskuspölynimuri pesee kilpailijansa elinkaaressaan ja keskusyksikön moottori kestää usein jopa 10-20 vuotta. Perässä vedettävän tyypillinen käyttöikä on tyypillisesti vain joitakin vuosia. Yleensä rikkoutuneita perässä vedettäviä tai robotti-imureita tehon heikennyttyä tai rikkouduttua korjata vaan niistä tulee elektroniikkaromua. Kuluttajan, joka haluaa minimoida elektroniikkajätteen määrän, kannattaakin valita siivousvälineekseen keskuspölynimurin.

IMG_9160 small_inkku

"Yhden ammattikäyttöön tarkoitetun keskuspölynimurin käyttöikä vastaa jopa 84 perässä vedettävän imurin käyttöikää"

Allawayn mukaan ammattikäyttöön tarkoitetun yhden keskuspölynimurin käyttöikä vastaa jopa 84 perässä vedettävän imurin käyttöikää. Tavallisen imurin keskimääräinen käyttöikä on noin 600 tuntia kun ammattikäyttöön tarkoitetulla keskuspölynimurilla se on jopa 50 000 tuntia. Valitsemalla pitkäikäisen ratkaisun, säästää myös luontoa. 

Varaosia on saatavilla myös vanhempiin keskuspölynimurimalleihin

Toisinaan rikki menneeseen imuriin ei ole saatavilla varaosia, vaan koko laite tulee uusia. Allawayn keskuspölynimurin varaosien saatavuus on hyvä myös vanhempiin malleihin vähentäen tarvetta uusia koko laitetta. Takaamalla varaosien saatavuuden myös vanhempiin malleihin Allaway toimii vastuullisesti ja säästää myös luontoa.

Tutustu Allawayn skandinaavisen tyylikkäisiin keskuspölynimureihin ja testata mikä malli olisi sopiva kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi.

Lue myös miten lähes 30 vuotta vanha keskuspölynimuri sai jatkoaikaa: Vanhan keskuspölynimurin imuteho hiipuu, kotimaisella ratkaisulla imuroinnin iloa

Allaway keskuspölynimurit 40 vuotta / Ufox ilmankostuttimet 50 vuotta
 
Julkaistu
29.8.2022