• Etusivu
  • LVI

Elektroniikkaromua välttävä kuluttaja valitsee keskuspölynimurin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Julkaistu 29.08.2022
20228_79442.jpg

Oikein käytettynä keskuspölynimuri pesee kilpailijansa elinkaaressaan ja keskusyksikön moottori kestää usein jopa 10-20 vuotta. Perässä vedettävän tyypillinen käyttöikä on tyypillisesti vain joitakin vuosia. Yleensä rikkoutuneita perässä vedettäviä tai robotti-imureita tehon heikennyttyä tai rikkouduttua korjata vaan niistä tulee elektroniikkaromua. Kuluttajan, joka haluaa minimoida elektroniikkajätteen määrän, kannattaakin valita siivousvälineekseen keskuspölynimurin.

"Yhden ammattikäyttöön tarkoitetun keskuspölynimurin käyttöikä vastaa jopa 84 perässä vedettävän imurin käyttöikää"

Allawayn mukaan ammattikäyttöön tarkoitetun yhden keskuspölynimurin käyttöikä vastaa jopa 84 perässä vedettävän imurin käyttöikää. Tavallisen imurin keskimääräinen käyttöikä on noin 600 tuntia kun ammattikäyttöön tarkoitetulla keskuspölynimurilla se on jopa 50 000 tuntia. Valitsemalla pitkäikäisen ratkaisun, säästää myös luontoa.

Varaosia on saatavilla myös vanhempiin keskuspölynimurimalleihin

Toisinaan rikki menneeseen imuriin ei ole saatavilla varaosia, vaan koko laite tulee uusia. Allawayn keskuspölynimurin varaosien saatavuus on hyvä myös vanhempiin malleihin vähentäen tarvetta uusia koko laitetta. Takaamalla varaosien saatavuuden myös vanhempiin malleihin Allaway toimii vastuullisesti ja säästää myös luontoa.

Tutustu Allawayn skandinaavisen tyylikkäisiin keskuspölynimureihin jatestata mikä malliolisi sopiva kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi.

Lue myös miten lähes 30 vuotta vanha keskuspölynimuri sai jatkoaikaa: Vanhan keskuspölynimurin imuteho hiipuu, kotimaisella ratkaisulla imuroinnin iloa

Allaway keskuspölynimurit 40 vuotta / Ufox ilmankostuttimet 50 vuotta
Allaway Oy
LVI
sisätilat
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20239_47479.jpg
Panosta siivousvälineisiin myös keittiössä!
Allaway-keskuspölynimurijärjestelmää hankkiessa kannattaa huomioida erityisesti tilat jotka likaantuvat helposti, kuten keittiö ja eteinen sekä takan läheisyys. Toimiva keskuspölynimurijärjestelmä on suunniteltu siten, että myös pikasiivous näissä tiloissa onnistuu helposti ja nopeasti.
42_P_152962_1.jpg
Keskuspölynimurin asennus uuteen omakotitaloon - katso video
Katso video Allaway-keskuspölynimurin, imurasian ja pölypussin asennuksesta. Asennuskohde on yksilöllinen omakotitalo, jonka suunnittelussa asukas on ollut alusta alkaen mukana. Perheen edellisessäkin kodissa oli Allavay-keskuspölynimuri, johon oltiin oltu tyytyväisiä, joten Allaway oli luonnollinen valinta uutta kotia rakentaessa.Yksiköksi valikoitui moderni Z45i, joka asennetaan videolla pölypussisarjan kanssa. Z45i on hyvä ratkaisu älytoimintojensa takia; imurin toimintoja ja pölypussin täyttöastetta voi seurata helposti Allaway-sovelluksen kautta. Optima-imurasia on nopea asentaa ja huomaamaton lisä valonkatkaisijoiden vierellä.
20166_46909.jpg
Puhdas sisäilma, helppo hengittää
Sisäilman puhtauden parantaminen ja terveyteen positiivisesti vaikuttaminen on avainasemassa Allawayn toiminnassa. Ihminen käyttää tavallisesti vuorokauden aikana noin litran ruokaa, kaksi litraa vettä, mutta vähintään 15 000 litraa ilmaa. Hengitetyllä ilmalla on siis kiistatta suuri vaikutus terveyteen. Ihminen viettää ajastaan noin 90% sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää myöskään minkälaista ilmaa imuri jättää jälkeensä sisätiloihin.
201411_41763.jpg
Keskuspölynimuri sopii jokaiseen kotiin
Keskuspölynimuri on lähes itsestäänselvyys omakotitaloa rakentavalle, mutta sen jälkiasentaminen vanhaan taloon onnistuu myös todella helposti. Muutaman asennusvaiheen jälkeen käytössäsi on tehokas ja hiljainen keskuspölynimuri, jolla pidät kotisi puhtaampana ja raikkaana.
20187_53934.jpg
Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta
Keskuspölynimurista on tullut yhä useamman kodin vakiovaruste. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos. Keskuspölynimuri on myös hiljainen, sillä keskusyksikkö on perinteistä imuria paremmin äänieristetty ja se sijoitetaan yleensä kauemmas varsinaisista kodin oleskelutiloista. Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.
201811_55376.jpg
Millainen keskuspölynimuri sinulle soveltuu?
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton