7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen

Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.

IDO Elegant -avohylly peilillä, harmaaIDO Elegant -avohylly peilillä, harmaa

1. Avohyllyt käyttöesineille

Avohyllyt ovat erinomaisia säilytyspaikkoja pyyhkeille ja tarvikkeille, joiden halutaan olevan esillä tai joita tarvitaan usein. Avohyllyille voi koota valikoidusti myös tunnelmaa tuovia sisustusesineitä, kuten viherkasveja, kauniita hajuvesipulloja tai pienen valaisimen. Avohyllyt kannattaa sisustaa niin, että siivous sujuu yhä helposti. Ovellisten kaappien ja avohyllyjen yhdistelmät tuovat kylpyhuoneen ilmeeseen tyylikästä rytmiä ja vaihtelua.

Tuotesuositus: IDO Sense Art -sarjan korkean kaapin voi valita yhden oven sijaan myös kahdella ovella ja avohyllyllä. IDO Elegant -sarjan korkeassa kaapissa on peili sekä avohyllyt edessä ja toisella sivulla.

IDO Sense Art -korkea kaappi kahdella ovella ja avohyllyllä, valkoinenIDO Sense Art -korkea kaappi kahdella ovella ja avohyllyllä, valkoinen
IDO Sense Art -korkea kaappi kahdella ovella ja avohyllyllä,  vaalea tammiIDO Sense Art -korkea kaappi kahdella ovella ja avohyllyllä,  vaalea tammi

2. Allaskaappi tilavilla laatikoilla

Allaskaapit ovat loistava valinta kylpyhuoneen säilytysratkaisuiksi. Pesualtaan alla kaikki tärkeimmät kauneudenhoito- ja hygieniatarvikkeet ovat ulottuvilla niin, ettei tarvitse poistua altaan ja peilin luota. Laatikostoissa tavarat pysyvät siistinä ja hyvässä järjestyksessä etenkin laatikonjakajia hyödyntämällä.

Tuotesuositus: IDO Sense Art -allaskaappipaketin laatikostossa on 30 prosenttia enemmän tilaa, koska kaluste on suunniteltu nerokkaasti ilman vesilukon syvennystä. Laatikostoa on saatavilla led-valaistuksella, joka syttyy automaattisesti, kun laatikko avataan. Allaskaappipaketteja on saatavilla useassa eri koossa, joten tyylikkään kokonaisuuden voi suunnitella täydellisesti tilan mittoihin sopien.

IDO Sense Art -allaskaappipaketti, tummanharmaaIDO Sense Art -allaskaappipaketti, tummanharmaa
IDO Sense Art -allaskaappipaketti, yönsininenIDO Sense Art -allaskaappipaketti, yönsininen

3. Pidike käsipyyhkeelle

Pienet yksityiskohdat ja oivallukset tekevät arjesta parempaa. Käsipyyhettä ei ole pakko ripustaa koukkuihin seinälle vaan sen voi pitää ilmavasti käden ulottuvilla myös pesualtaan vieressä.

Tuotesuositus: Alumiinista valmistettua IDO-pyyhepidikettä on saatavilla kahdessa mattavärissä mustana ja valkoisena.

IDO-pyyhepidike kylpyhuonekalusteille, mustaIDO-pyyhepidike kylpyhuonekalusteille, musta

4. Korkea ovellinen kaappi

Korkea seinäkaappi on tehokas tapa lisätä kylpyhuoneen säilytystiloja. Korkeissa kaapeissa voi säilyttää pyyhkeitä, wc-papereita ja pesuaineita, mutta ne ovat mainio ratkaisu myös perheenjäsenten erilaisille säilytystarpeille. Jos seinätilaa on kylpyhuoneessa riittävästi, jokaiselle voi pyhittää jopa oman kaapin. Kun pyyhkeet ja käyttötavarat ovat oven takana piilossa, kylpyhuoneen yleisilme pysyy rauhallisena ja siistinä.

Tuotesuositus: IDOn monipuolisessa kalustevalikoimassa on runsaasti erilaisia korkeita kaappeja, joista voi valita sopivan käyttötarpeen ja tyylin mukaan. Esimerkiksi IDO Sense Art -sarjan korkean kaapin ovessa on kätevä kokovartalopeili. IDOn kalustesarjoissa on useita eri värivaihtoehtoja ja trendikkäitä puusävyjä. IDO Glow -sarjan kaappeja on saatavilla kaikissa mahdollisissa NCS-väreissä.

IDO Sense Art -korkea kaappi yhdellä ovella ja sisäpeilillä, valkoinenIDO Sense Art -korkea kaappi yhdellä ovella ja sisäpeilillä, valkoinen

5. Pyykkikori korkeaan kaappiin

Kun pyykkikori sijoitetaan kylpyhuoneeseen korkeaan kaappiin, likaiset vaatteet saadaan pois näkyviltä ja kätevästi koriin suihkuun mennessä. Koria voi käyttää myös muuhun säilytykseen. Esimerkiksi puhtaat pyyhkeet pysyvät korissa siistinä pinona.

Tuotesuositus: IDO Glow -sarjassa pyykkikori on saatavilla lisävarusteena korkeaan kaappiin. Pyykkikori on harmaata tekstiiliä, ja kiinnityskoukut sisältyvät toimitukseen.

IDO Glow -korkea kaappi kahdella ovella, tammiIDO Glow -korkea kaappi kahdella ovella, tammi
IDO Glow -korkea kaappi kahdella ovella, valkoinenIDO Glow -korkea kaappi kahdella ovella, valkoinen

6. Seinäkaappi ovihyllyillä

Jos tilaa on niukasti, kannattaa valita kalusteet, joissa säilytystila on maksimoitu mahdollisimman tarkkaan. Yhteenkin seinäkaappiin mahtuu paljon meikkejä ja hygieniatarvikkeita, kun myös ovissa on hyllyt.

Tuotesuositus: IDOn kalustevalikoimassa on ovihyllyllisiä kaappeja Glow- ja Elegant-sarjoissa.

IDO Elegant -puolikorkea kaappi, mustaIDO Elegant -puolikorkea kaappi, musta
IDO Elegant -seinäkaappi, mustaIDO Elegant -seinäkaappi, musta

7. Irtaimet säilytysratkaisut

Erilaiset korit ja säilytyslaatikot ovat kauniita ja käytännöllisiä sisustuselementtejä kylpyhuoneessa. Irtaimien ratkaisujen määrää on myös helppo lisätä tai vähentää säilytystarpeen muuttuessa.

Tuotesuositus: Kosteudenkestävä IDO Glow -rahi tarjoaa säilytystilan lisäksi istuimen. Rahia on helppo liikutella alla olevien pyörien ansiosta. Pyörät lukittuvat, kun rahin päälle istuu tai nousee seisomaan. Rahi sisältää pyykkikassin.

Tilaa maksuton IDO-kuvasto

IDO Glow -rahi, tammiIDO Glow -rahi, tammi
 
Julkaistu
12.9.2022