Edullinen vaihtoehto – kolme kattoikkunaa kahden hinnalla

Tuntuu, ettei yhden kattoikkunan asentaminen tuo riittävästi vielä luonnonvaloa huoneeseen. Haluaisit asentaa niitä kolme kappaletta. Kolme kattoikkunaa tuntuu kalliilta ratkaisulta, mutta onko se sittenkään? Tutustu uuteen 3-in-1 VELUX-kattoikkunaratkaisuun, jossa saat kolme kattoikkunaa kahden hinnalla. Etkä räjäytä budjettia!

VELUX 3-in-1 edullinen kattoikkuna-1200x750

Maailmalla kattoikkunoiden käyttö on huomattavasti monipuolisempaa ja runsaampaa kuin Suomessa. Miksi ihmeessä emme käyttäisi kaikkea luonnonvaloa hyväksemme, varsinkin, kun syksy ja talviaikaan valoa meillä on niin kovin vähän.

Kattoikkunat ovat nykyisin erittäin turvallisia ja vesitiiviitä. Kaikkihan periaatteessa on aina riippunut asennuksen laadusta. Lue lisää turvallisista kattoikkunoista >>

VELUX 3-in-1-kattoikkuna: vastinetta rahallesi

3-in-1-kattoikkuna on paras valinta, jos haluat lisää päivänvaloa. Sen kolme yksittäistä puitetta on asennettu yhteen tyylikkääseen karmiin, joten saat täyden hyödyn kolmesta kattoikkunasta kahden hinnalla. Reunimmaiset ikkunat on keskisaranoitu ja avautuvat. Keskimmäinen ikkuna on kiinteä. Näin ikkunoiden välien puitteet on saatu kevyemmiksi ja saat enemmän valoa huoneeseen kuin asentamalla kolme kattoikkunaa vierekkäin. Kokonaisuus on myös paljon edullisempi.

VELUX 3-in-1-kattoikkuna voi muuttaa minkä tahansa tilan – olohuoneista, joissa on korkea holvikatto, aina ullakkotoimistotiloihin.

Katso hinta!

VELUX 3-in-1

Yhdistä 3-in-1-kattoikkunasi verhoihin ja rullasuojiin ohjataksesi valoa ja lämpöä, ja lisää älykodin ohjaustoiminnot ylivertaista käytön mukavuutta varten.

Saat valaistua mitä tahansa huonetta 3-in-1 VELUX-kattoikkunalla. 3-in-1-kattoikkunan ainutlaatuinen panoraama kutsuu kauniin päivänvalon kotiisi ja luo upeat näkymät huoneeseen.

3-in-1 kattoikkunat soveltuvat kaltevuudeltaan 15–90 asteen katoille. Täyssähköinen versio on myös nyt saatavilla.

velux kattoikkuna3-in-1 on edullisempi vaihtoehto-900x900

VELUX 3-in-1

  • Enemmän päivänvaloa
    • Erittäin ohuen karmin ansiosta 3-in-1-kattoikkuna tarjoaa selkeämmät näkymät ja enemmän päivänvaloa kuin koskaan. Lopputulos? Huoneet, jotka tuntuvat suuremmilta ja valoisammilta kuin olet voinut kuvitella.
  • Luonnollinen tuuletus
    • Kun avaat 3-in-1-kattoikkunasi, saat luonnollisen ilmanvaihdon, joka saa tunkkaisimmankin huoneen tuntumaan raikkaalta ja kutsuvalta.
  • Parempi tarjous
    • Saat enemmän vähemmällä. 3-in-1 tarjoaa kolme ikkunaa samaan hintaan kuin kahden vertailukelpoisen kokoisen ikkunan yhdistelmä.

VELUX 3-in-1-kattoikkunan ominaisuudet

Paranna kotisi viihtyisyyttä ja pienennä energialaskujasi VELUX ThermoTechnology™ -ratkaisun avulla. Innovatiivisesti ikkunarakenteissa käytetyt suorituskykyiset materiaalit takaavat erinomaisen energiatehokkuuden, eristyksen ja ilmatiiviyden.

Käsikäyttöinen, ylhäältä ohjattava 3-in-1-kattoikkuna tarjoaa panoraamanäkymän. Se voi muuttaa tunkkaisimmankin huoneen valoisaksi ja kutsuvaksi tilaksi. Tämä kustannustehokas vaihtoehto on helppo asentaa ja sijoittaa helposti saavutettavaksi.

Aurinkokennotoiminen VELUX 3-in-1-kattoikkuna luo upean keskipisteen mihin tahansa huoneeseen. Sen ohut karmi maksimoi päivänvalon. Täysin kauko-ohjattava sähkötoiminen 3-in-1-kattoikkuna tuo mukavuutta päivittäiseen elämään. Se on täydellinen ratkaisu vaikeapääsyisiin paikkoihin.

Sähkökäyttöinen 3-in-1-kattoikkuna on myös yhteensopiva VELUX lämpösuojauksen ja älykodin ohjaustarvikkeiden kanssa. Asennus on helppoa eikä vaadi ylimääräisiä johdotuksia.

Lue vinkit kattoikkunan huoltoon: Pitkäikäisyyttä kattoikkunalle >>

Kiinnostuitko?

Katso hinta, etsi asentaja ja lataa VELUX-esite.

VELUX 3-in-1


 
Julkaistu
23.8.2022