Designkaivot saavuttivat ennätyssuosion Naantalin asuntomessuilla
– katso kuvat upeista kylpyhuoneista

Vieserin kotimaisia desingkaivoja nähtiin tänä vuonna ennätyksellisen monessa asuntomessukohteessa. Erityisen suosittu oli Vieser Line -linjalattiakaivo, joka mukautuu monenlaiseen sisustukseen.

Vieser Line -linjalattiakaivot sulautuvat kauniisti Naantalin Aurinkolinnan (kohde 28) seesteiseen kylpyhuoneeseen. Yhteistä kaikille Vieserin designkaivonkansille on niiden alla luotettavasti ja tehokkaasti toimiva Vieser One -kaivo, joka on helppo asentaa ja puhdistaa.Vieser Line -linjalattiakaivot sulautuvat kauniisti Naantalin Aurinkolinnan (kohde 28) seesteiseen kylpyhuoneeseen. Yhteistä kaikille Vieserin designkaivonkansille on niiden alla luotettavasti ja tehokkaasti toimiva Vieser One -kaivo, joka on helppo asentaa ja puhdistaa.

Asuntomessut tarjosivat jälleen tänä kesänä mahdollisuuden ihastella uusimpia asumisen trendejä, harkittuja sisustuksia, mielenkiintoisia rakennusratkaisuja ja uusinta talotekniikkaa. Naantalin messualueen merellinen ympäristö puhutteli varmasti myös luonnon ystäviä, sillä asuntomessukoteja ympäröivät komeat mäntymetsät, varvikot, kumpuileva maisema sekä alueen reunaan sijoittuva merenlahti – suomalaisen saariston luonto parhaimmillaan.

Luonto ja kestävä kehitys näkyivät vahvasti myös asuntojen materiaalivalinnoissa sekä sisällä että ulkona. Kylpyhuoneissa nähtiin entistä enemmän tummaa puuta, eläväpintaisia suuria laattoja, murrettuja värisävyjä sekä yksilöllisiä hana- ja suihkuratkaisuja.

Harkitut kokonaisuudet puhuivat puolestaan – ja se heijastui myös lattiakaivon valintaan. Vieserin kotimaisia designkaivoja olikin ennätyksellisen monessa messukodissa, kuten kohteissa 3, 5, 9, 19, 21, 23, 24, 28, 30, 31, 34 ja 35. Erityisen suosittu oli monenlaiseen sisustukseen mukautuva Vieser Line -linjalattiakaivo.

Lue myös: Kotimainen linjalattiakaivo – suosittu valinta Naantalin asuntomessuilla

Torppa Rauhala (19)Torppa Rauhala (19)
Naantalin aurinkolinna (28)Naantalin aurinkolinna (28)

Naantalin asuntomessujen kylpyhuoneissa nähtiin sekä yhtenäisiin lattiapintoihin lähes huomaamattomasti sulautuvia kansiratkaisuja että näyttäviä katseenvangitsijoita, kuten puisia Vieser Square -kansia. Puisen kannen voi halutessaan myöhemmin helposti vaihtaa laatoitettuun, mikä tuo joustavuutta kylpyhuoneen ilmeen muokkaamiseen.

Lue myös: Kylpyhuoneen upean yhtenäisen lattiapinnan salaisuus: laatoitettava kaivonkansi

Näyttävät Vieser Square -kannet ihastuttivat kohteissa Isokoskelo (35) ja Lounatuulen Tiira (21). Vieserin puiset kaivonkannet valmistetaan Kebony®- ja Accoya®-puista, joille on myönnetty useita ympäristösertifikaatteja, mukaan lukien pohjoismainen Joutsenmerkki.Näyttävät Vieser Square -kannet ihastuttivat kohteissa Isokoskelo (35) ja Lounatuulen Tiira (21). Vieserin puiset kaivonkannet valmistetaan Kebony®- ja Accoya®-puista, joille on myönnetty useita ympäristösertifikaatteja, mukaan lukien pohjoismainen Joutsenmerkki.

Vieserillä on huomattu, että Naantalin messuvieraat ovat panneet merkille uudenlaiset designkannet.

– Meille on tullut todella paljon yhteydenottoja pitkin kesää näistä tuotteista. Mielellämme autamme ja kerromme lisää ja ohjaamme asiakkaat jälleenmyyjille, kertoo Vieserin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Anni Hakola.

Vieserin kansille on tänä vuonna myös myönnetty Desing from Finland -merkki.
 

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla jo vuodesta 1973 lähtien. Vieser-lattiakaivoja on asennettu yli 7 miljoonaa kappaletta, ja Vieserillä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.
Pieni Vieser Flip -kansi on lähes huomaamaton osa Torppa Rauhalan (19) kylpyhuoneen yhtenäistä lattiaa. Halutessaan kannen voi kääntää, jolloin esiin tulee tyylikkään sileä teräspinta.Pieni Vieser Flip -kansi on lähes huomaamaton osa Torppa Rauhalan (19) kylpyhuoneen yhtenäistä lattiaa. Halutessaan kannen voi kääntää, jolloin esiin tulee tyylikkään sileä teräspinta.

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
21.8.2022