Toteuta älyvalaistus helposti lampun vaihdolla

Valolla on merkittävä vaikutus hyvinvointiin ja vireystilaan. Siksi kodin valaistukseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Laadukkailla lampuilla toteutettu valaistus vaikuttaa asumisviihtyvyyteen, tilojen tunnelmaan ja myös mielialaan. Uusimman WiFi-tekniikan ja -ohjauksen avulla kodin valaistuksesta saadaan luotua entistä monipuolisempaa ja asukkaiden arkea paremmin palvelevaa.

Ledvance_olohuone_1600x900

Monipuolisesti säätyvä valaistus eri tilanteisiin

Älykkäät valaistusratkaisut ovat tulleet osaksi kodin toimintoja, joissa valaistuksen säätäminen puhelinsovelluksella tai ääniohjauksella tuo monia etuja helpottaen asumista. LEDVANCE SMART+ Wifi -sovellus mahdollistaa kodin tilojen valaistusten ohjaamisen ilman katkaisimien käyttöä. Siinä valaistuksen voimakkuutta ja sävyä voidaan kätevästi säätää juuri sopivaksi ja halutunlaiseksi.

Puhelin kulkee aina mukana ja on aktiivisesti käytössä. Siten se on myös nopea väline kodin valaistuksen säätämiseen. LEDVANCE SMART+ Wifi -sovelluksella voi ohjata yksilöllisesti eri huoneiden- sekä ulkovalaistuksen tunnelmaa fiiliksen mukaan. Automaattisilla toiminnoilla voidaan lisäksi luoda rutiineja, kuten optimoida valon lämpötilaa vastaamaan vuorokauden rytmiä. Viileämpi ja kirkkaampi valo aamulla nostaa vireystilaa herättäen tehokkaasti uuteen päivään. Illalla puolestaan valon voimakkuuden laskeminen, sävyn samalla muuttuessa lämpimämpään, auttaa rentoutumaan ja helpottaa nukahtamista.

Myös turvallisuus paranee etäohjausmahdollisuuden myötä – valaistuksen voi asettaa syttymään päälle ja pois itsenäisesti, jolloin koti näyttää asutulta pitkään poissa ollessa.

Ledvance_olohuone2_1600x900

Ei valaisimen vaihtoa – vain uusi lamppu tilalle

Älyvalaistuksen hankkiminen on nyt todella helppoa. Se ei vaadi monimutkaista taloautomaatiojärjestelmää. LEDVANCE tarjoaa älypuhelimella tai äänellä ohjattavia huippuluokan LED-lamppuja, jotka ovat vaihdettavissa jo olemassa oleviin kodin valaisimiin. Kun lamppu on kierretty kiinni, on se heti käyttövalmis ja liitettävissä kodin Wifi-verkkoon. Yhdistämisen jälkeen sitä voidaan ohjata LEDVANCE SMART+ Wifi -sovelluksella.

SMART+ WiFi_1920x1080

LEDVANCEn älyvalaistus on myös edullinen toteuttaa. Yksittäisen lampun hinta on 10–20 euroa mallista riippuen. LEDVANCEn lamppuja myyvät muun muassa Bauhaus, K-Rauta ja Verkkokauppa.com.
Katso lisää SMART+ WIFI -lampuista

Liitä kodin sähkölaitteet etäohjaukseen

LEDVANCE SMART+ WiFi -järjestelmään kuuluu lamppujen lisäksi kattava valikoima tyylikkäitä valaisimia, LED-nauhoja sekä älypistorasioita sisä- ja ulkokäyttöön, jotka ovat liitettävissä Wifi-verkkoon.

Esimerkiksi SMART+-pistorasioilla voi helposti hallita muitakin kodin sähkölaitteita. Älypistorasia kiinnitetään suoraan seinäpistorasiaan, jonka jälkeen siihen liitettyä valaisinta tai muuta sähkölaitetta voidaan ohjata älypuhelimella mistä tahansa. Myös sähkönkulutusta voidaan tällöin seurata sovelluksen kautta.

SMART+ WiFi -tuotteet

Ledvance_pistorasia_pystykuva

Valitse mieleisesi ohjaustapa

LEDVANCEn valaistustekniikka luo älykkäästi yhdistetyn huipputeknisen ympäristön, joka on samalla kodikas ja mukava. SMART+ Wifi -ratkaisun avulla voi hallita, himmentää ja mukauttaa valaistusta nopeasti älypuhelimella tai ääniohjauksella. Tuotteita voi ohjata myös yhteensopivien älykaiuttimien, kuten Google Nestin ja Amazon Alexan, kautta.
 

  • LEDVANCE SMART+ Wifi -sovellus – valaistusta voidaan säätää monipuolisesti puhelimella sekä tabletilla.
  • Äänikomento – tunnistaa käskyt ja ohjaa valaistusta. SMART+ Wifi -tuotteet on suunniteltu toimimaan älykaiuttimilla, joten ylimääräisiä reitittimiä ei tarvita.
  • Kaukosäädin – Eri toiminnot ovat myös ohjattavissa kaukosäätimellä, kuten värillinen valo, valaistustunnelmat ja himmennys. Etuna on, että kuka tahansa voi käyttää sitä valaistuksen ohjaukseen.
  • Perinteinen seinäkytkin – valot voidaan laittaa päälle ja sammuttaa katkaisimesta.


 

Haluatko lisätietoa älyvalaistuksesta?

Kiinnostaisiko älyvalaistuksen toteuttaminen kotiisi?
Jätä yhteydenottopyyntö - valaistuksen asiantuntija kertoo lisää.

 
Päivitetty
19.8.2022