Sisusta aidolla tiilellä

Aito tiili sopii hyvin kodin sisätiloihin luomaan lämmintä ja rustiikkista tunnelmaa. Peruskorjaajan tarpeisiin soveltuu parhaiten tiilestä sahattu 20 mm paksu tiililaatta, joka voidaan kiinnittää saneerauslaastilla useimpiin taustarakenteisiin.

Luo lisätunnelmaa keittiöön tiililaattojen avulla.Luo lisätunnelmaa keittiöön tiililaattojen avulla.

Tiililaatat soveltuvat käytettäväksi monissa kodin eri tiloissa. Tyypillisesti tiililaatat asennetaan keittiöön tai oleskelutiloihin tehosteseinäksi. Tiililaatta sopii erinomaisesti myös saunatiloihin tai esimerkiksi tulisijan tai piipun verhoukseen. Myös ulkotiloissa tiililaattaa voi käyttää mm. sokkeli- ja muurirakenteiden pinnoituksessa.

Tiililaatat helppo asentaa

Tiililaattojen asennus onnistuu hyvin kotiremontoijaltakin. Kiinnitysalustaksi soveltuvat lähes kaikki kivipinnat sekä useimmat levyalustat. Ennen kiinnityslaastin levitystä seinäpinnat on hyvä käsitellä laastin kanssa saman tuoteperheen primerilla hyvän tartunnan varmistamiseksi. Asennuksen jälkeen saumat viimeistellään aikaisintaan vuorokauden kuluttua painelemalla muurauslaasti (ei laattasaumalaasti) saumaväleihin esimerkiksi saumaraudan avulla.

Pinta-alaltaan 5-10 neliön työstämiseen on hyvä varata aikaa 2-3 vuorokautta, jonka jälkeenkin saumoja kannattaa vielä kostuttaa parin päivän ajan. Valmiin tiilipinnan voi suojata likaa ja vettä hylkivällä kivensuoja-aineella tai mattalakalla.

Rustica Oud Leerne -tiililaatan asennus sujuu helposti köyden avulla.Rustica Oud Leerne -tiililaatan asennus sujuu helposti köyden avulla.

Tiililaatat Naantalin asuntomessuilla

Wienerbergerin tiililaatat ovat esillä kesän 2022 asuntomessuilla 15.7.-14.8.2022 Naantalissa Kotirempat tv-ohjelmasta tuttujen Arin ja Kirsin Remppacornerissa. Erilaisia rakentamiseen ja remontoimiseen liittyviä vinkkejä tarjoava remppacorneri löytyy messualueelta venesataman läheisyydestä. Seuraa Arin ja Kirsin messutempauksia Kotirempat-sivulla Facebookissa. Sieltä löytyvät myös tarkemmat tiedot osastolla järjestettävistä kilpailuista ja työnäytöksistä.

Ari Lahti ja Kirsi Laamanen pitävät Naantalin asuntomessuilla Remppacornerissa työnäytöksiä myös tiililaattojen asennuksesta.Ari Lahti ja Kirsi Laamanen pitävät Naantalin asuntomessuilla Remppacornerissa työnäytöksiä myös tiililaattojen asennuksesta.

Kiinnostuitko?

Voit tilata itsellesi upeat tiililaatat Rakentaja.fi Verkkokaupasta.

Verkkokauppaan


 
Julkaistu
11.7.2022