Keittiömaailma Naantalin asuntomessuilla

Vuoden 2022 asuntomessut järjestetään Naantalissa 15.7.-14.8. Asuntomessut järjestetään upealla Luonnonmaan saarella Naantalissa, kaupungin keskustan lounaispuolella. Saarella sijaitsee myös tasavallan presidentin komea kesäasunto Kultaranta. Keittiömaailma on mukana upealla hirsitalokohteella, jossa vältetään muovia ja suositaan laadukkaita, aikaa kestäviä materiaaleja kuten kiveä ja puuta.

Knaapin keittiön ovimalli on Milka, värinä Sammal.Knaapin keittiön ovimalli on Milka, värinä Sammal.

Kaunis, kestävä ja luonnonläheinen hirsikoti Knaapi

Messualueen yksi kohteista on Jukkatalon Knaapi, jonka hirsitalossa Keittiömaailman kalusteet ovat upeasti esillä. Knaapi on 109 m2 yksikerroksinen, kompakti talo, jossa yhdistyvät mukavuus ja arjen luksus. Tummanpuhuva Knaapi asettuu näyttävään kallioiseen metsämaisemaan täydellisesti ja luonnon kosketus näkyy myös sisätiloissa runsaasti. Ison saarekkeellisen keittiön pääväri on pehmeä ja soma sammaleenvihreä. Makuuhuoneiden kiintokalusteista löytyy Luonto-värikokoelman uljas sävy Tähkä. Tähkä-sävy heijastaa harmonista beigen ja harmaan yhdistelmää.  

Lisäksi messualueella on Keittiömaailman osasto, josta löydät luonnon muotoileman Nordic Nature -malliston. Malliston keskipisteessä olevat luonnolliset materiaalit ja tekstuurit puhuttavat ja ajattomina valintoina kestävät aikaa. Tumma puunsävy sopii täydellisesti tämän hetken sisustustrendeihin!

keittio-cc-88maailma_a_la_carte_nordic_nature_8_inkku

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
11.7.2022