• Etusivu
  • Talo

Ideat kodin sisustukseen Asuntomessuilta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 06.07.2022
20227_78929.jpg

Mihin asuntomessukohteeseen onkaan valittu Tulikiven Routa-kiuas?

Jos olet vasta rakentamassa uutta kotia, tai sinuun on iskenyt remontoinnin into sekä sisustuskärpänen, on nyt aihetta juhlaan. Asuntomessut nimittäin avaavat ovensa jälleen heinäkuussa. Tällä kertaa messualue löytyy kauniista merellisestä maisemasta Naantalista, Luonnonmaan saarelta. Messukodeista löydät ideoita sekä kodin pintoihin, tulisijoihin sekä saunaan.

Kurkista siis Tulikiven messuvinkit:

Kun ajatuksissa siintää kodin pintojen laitto:

Kohde 3 Honka Haiku
Honka Haiku on atriumtalo, joka yhdistää modernia skandinaavisuutta japanilaisella twistillä. Kauniilla tavalla luonnon huomioonottava ulkoasu ja sisustus ovat näkemisen arvoiset. Sisätiloissa on nähtävillä paljon luonnonmateriaalia, kuten kiveä ja puuta. Tämän kodin keittiö- ja kylpyhuonetasoihin onkin valikoitunut Tulikiven vaalea ja eläväpintainen Calacatta Arni -terazzo, jossa aidot marmoripalat vangitsevat katseen.

Kohde 19 Rauhalan Torppa
Lammin kivitalon kohde, Torppa Rauhala, pitää sisällään useita upeita Tulikiven tuotteita. Kaunis kiertoilmatakka Lako pitää kodin lämpimänä myös pakkasen nipistellessä ulkona, vuolukivestä valmistettu kiuas, Naava, taas lämmittää ja rentouttaa mieltä saunassa ja keittiön huolettomina pintoina on keraaminen White Lincoln, joka on vaalea harmaan juovikas sekä marmorikuvioinen pinnaltaan. Keraaminen taso mahdollistaa myös isojen pintojen valmistamisen yhtenä kappaleena.

Kohteessa 29 on keittiön tasomateriaaliksi valittu musta Tucana.
Kohteessa 29 on keittiön tasomateriaaliksi valittu musta Tucana.

Kohde 29 Koti Neulanen
Tämä asuntomessuille rakentuneen CLT-talon keittiön tasomateriaaliksi on valittu Tucana-niminen musta komposiittikivi, johon mielenkiintoa tuovat vaaleat juonteet. Komposiittikivi on luonnonkvartsin, hartsin ja väriaineen puristettu seos. Se on luonnonkiven lailla luja, pitkäikäinen, kulutusta ja kosteutta kestävä materiaali. Se soveltuu erinomaisesti keittiöiden ja kylpyhuoneiden tasoiksi.

Kohde 34 Naantalin Isokoskelo
Naantalin Isokoskelon keittiöstä löytyy upea keraaminen Calacatta SA taso. Tämä valkoinen, harmailla juonteilla sävytetty pinta muistuttaa kaunista Calacatta-marmoria. Keraaminen taso keittiössä kestää todellista käyttöä. Tämän tasomateriaalin kuumuudensietokyky on nimittäin erinomainen.

Kohde 35 Naantalin Isokoskelo
Myös toisessa Naantalin Isokoskelo -kohteessa luotetaan Tulikiven tuotteisiin keittiötasojen kohdalla. Kohteeseen 35 on valittu vaalea komposiittikivi Coral Clay, joka myös on yleissävyltään vaalea sisältäen harmaita juonteita, jotka tekevät pinnasta eläväisen, vähän Carrara-marmoria muistuttavan.

Info

Info

Tulikiven asuntomessuedut 2022

Tervetuloa keskustelemaan Tulikiven ammattilaisten kanssa oman kotisi lämmitysratkaisuista Naantalin Asuntomessuosastolle Ua1 (alue 10-12) tai lähimmälle Tulikivi Studiolle.
Katso nyt messuedut ja ota osaa arvontaan - voita 2000 euroa takkaremonttirahaa.
Tutustu messuetuun

Tulikivi asuntomessuilla Naantalissa 15.7.-14.8.2022

Koti suloisen lämpimäksi ja tunnelmaa tuomaan

Kohde 7 Kastelli Aisti
Hirsi-Kastellin kohde Kastelli Aisti on moderni hirsitalo. Pelkistetyt linjat, rauhallinen sisustus sekä suuret ikkunat tuovat luonnon yhä lähemmäs kodissa asuvaa. Syksyn ja talven viileitä ilmoja varten sekä tunnelmaa tuomaan, on tähän kotiin valittu Tulikiven kamiina Hilpu, jopa pienellä ja sirolla ulkonäöllään sopii kodin tunnelmantuojaksi upeasti.

Kohde 11 Kastelli Kultaranta
Myös toiseen Kastellin messukotiin on tunnelmantuojaksi valittu Tulikiven kamiina Hilpu. Tässäkin kodissa on luonto haluttu tuoda osaksi asumista suurten ikkunapintojen avulla. Kauniin maiseman tielle ei ole haluttu tuoda minkäänlaisia näkemäesteitä, joten pyöreämuotoinen Hilpu on kauniin siro ja herkkä sekä samalla upea tunnelmantuoja suuren kaarevan luukkunsa ansiosta.
Tämän kohteen saunasta löydät myös Tulikiven Sumu-kiukaan.

Kohteesta 7 löytyy Tulikiven Hilpu-kamiina.
Kohteesta 7 löytyy Tulikiven Hilpu-kamiina.

Supisuomalainen sauna kaipaa kiuasta

Kohde 8 Betoniviidakko
Lakka Kivitalojen nelihenkiselle perheelle rakennetun kodin, Betoniviidakon, saunassa lämpenee Tulikiven Routa-kiuas. Huolimatta viileään talviseen aikaan viittaavasta nimestään, on Routa kuitenkin tehokas ja pienin suojaetäisyyksin varustettu kiuas. Pehmeät ja kosteat löylyt ovat siis tiedossa saunojille.

Kohde 9 Auroran Ruusu
Tulikiven Sumu-kiuas on valikoitunut Designtalon kohteeseen numero 9 Auroran Ruusuun. Kiuas on linjakas ja pyöreä muodoltaan, joten se soveltuu erinomaisesti sekä perinteiseen että tyyliltään hieman modernimpaankin saunaan.

Tulikiven Sumu-kiukaan voit löytää myös kohteista 20 Neljäs Tiira ja 22 Casa los Pinos, kohteesta 11 Kastelli Kultaranta sekä kohteesta 35 Naantalin Isokoskelo.

Kohteessa 9 on Tulikiven Sumu-kiuas upotettu lauteisiin.
Kohteessa 9 on Tulikiven Sumu-kiuas upotettu lauteisiin.

Kohde 13 Villa Pinta
Arkkitehdin suunnittelema kohde, Villa Pinta, on näkemisen arvoinen monestakin syystä. Tässä kohteessa voit nimittäin löytää erinomaisen esimerkin siitä, että laudemateriaalin ei aina tarvitsekaan olla perinteistä puuta.
Muodoilla sekä arkkitehtuurimaisuudella leikittelee myös kyseisestä saunasta löytyvä, jugend-tyylistä inspiraationsa saanut Riite-kiuas. Malliltaan pyöreä ja upean valkoinen kiuas voidaan saunatilassa sijoittaa haluttuun paikkaan, pienen suojaetäisyyden salliessa myös lauteisiin upotuksen.

Kohde 26 Villa Kiurunpesä
Mikäpä paremmin sopisikaan kauniille saarelle sijoitettuun kotiin, kuin pinnaltaan aaltomainen valukivikiuas, Huurre. Kiukaan pintalämpötila pysyy sopivan alhaisena ja turvallisena lapsiperheenkin saunahetkiin. Pienten suojaetäisyyksien ansiosta kiukaan voi halutessaan myös integroida lauteisiin.

Kohde 28 Aurinkolinna
Jämerän asuntomessukohde haluaa tarjota tulevalle asukkaalleen mukavuutta. Esteettömyyteen sekä uusiutuvaan energiaan on tässä kohteessa haluttu kiinnittää huomiota. Myös saunassa viihtyminen on taattu, sillä siellä lämpöään tarjoaa Tulikiven Tuisku. Nobile-vuolukivipintainen sähkökiuas on paitsi kaunis, mutta myös yhdistetty huipputekniikkaan. Suuren kivitilan ansiosta löylyt ovat miellyttävän täyteläiset sekä kosteat.

Kohteessa 28 saunaan lämmön tarjoaa Tulikiven Tuisku-kiuas.
Kohteessa 28 saunaan lämmön tarjoaa Tulikiven Tuisku-kiuas.
Info

Info

Tulikiven asuntomessuedut 2022

Tervetuloa keskustelemaan Tulikiven ammattilaisten kanssa oman kotisi lämmitysratkaisuista Naantalin Asuntomessuosastolle Ua1 (alue 10-12) tai lähimmälle Tulikivi Studiolle.
Katso nyt messuedut ja ota osaa arvontaan - voita 2000 euroa takkaremonttirahaa.
Tutustu messuetuun

Tulikivi asuntomessuilla Naantalissa 15.7.-14.8.2022

20227_78951.jpg

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Tulikivi Oyj
Talo
keittiö
lattiat
seinät
sauna
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20217_71648.jpg
Miltä näyttäisi luonnonkivi kodin sisustuksessa?
Kaipaatko kotiisi kulutusta kestävää laattapintaa, mutta perinteisten keraamisten laattojen valikoimasta ei oikein löydy mieleistä? Oletko ajatellut aitoa, ekologista sekä pitkäikäistä luonnonkiveä, joka sopii lattia- ja seinäpintojen lisäksi myös pöytätasoihin?
20237_82598.jpg
Kivi sisustus­elementtinä asunto­messuilla - katso ideat ja tarjoukset
Kauniin ulkonäkönsä sekä kiistämättömän kestävyytensä ansiosta kivi on erinomainen elementti sisustuksessa. Sisustuselementtinä se voi tuoda kotiin kauneutta, kestävyyttä sinne missä sitä tarvitaan ja luonnollista tunnelmaa. On kuitenkin tärkeää valita oikeanlainen kivimateriaali ja hoitaa sitä asianmukaisesti, näin sen kauneus säilyy ja kestää pitkään.Tutustu asuntomessukohteisiin sekä Tulikiven messutarjouksiin.
20214_69878.jpg
Olisiko aika laittaa kodin pinnat ja lämmitys kuntoon?
Miltä kotisi näyttääkään kevätauringon valossa? Tuntuvatko pinnat kolhiintuneilta vai onko vain aika ajanut niiden ohitse? Tekivätkö talven paukkupakkaset kodistasi kylmän? Kiuaskaan ei enää lämmitä saunaa kuten ennen.Olisiko siis aika laittaa kodin pinnat ja lämmitys kuntoon?
20161_45131.jpg
Kipsilevyllä rakennat lattiasta kattoon
Gyprocin ratkaisuilla kipsilevyillä voidaan rakentaa sujuvasti ja nopeasti lattiasta kattoon. Gyprocin kipsilevyratkaisuilla rakennat helposti sekä väliseinät, lattiat että märkätilat. Kipsilevy on myös erinomainen tuulensuoja, ja tarvittaessa kipsilevyjä voidaan jopa taivuttaa sekä seinä- että kattopinnoilla.
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
20174_48954.jpg
Luonnonkivet esillä Asuntomessukohteissa
Asuntomessut järjestetään Kouvolassa 12.7. - 11.8. 2019. Tämän vuoden asuntomessut rakentuvat Pioneeripuiston kasarmialueelle, Kouvolan Korialle. Messualue jakaantuu luonteeltaan viiteen erilaiseen korttelikokonaisuuteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton