Pyörre-talon toimittaja lupaa upeita yllätyksiä Naantalin Asuntomessuilla

Moduulirakentaminen on erottamaton osa tulevaisuuden asuinrakentamista ja Liune on osana Lundell X MOD moduulikonseptia. Teräsmoduulit tuodaan toistamiseen asuntomessuille suuren yleisön eteen.
Löydät Liunen ja X MOD kohteen rannan tuntumasta Ua5.

Liune tilaratkaisut ja Kallary sisustus esitellään 15.7.-14.8. Naantalissa.Liune tilaratkaisut ja Kallary sisustus esitellään 15.7.-14.8. Naantalissa.

Moduulirakentaminen yhdistetään yhä riisuttuun estetiikkaan mutta me saamme todistaa, että näin ei enää ole, sillä Lundell X MOD tavoite on tarjota päinvastainen WOW-elämys. Upealla tilasuunnittelulla ja rohkealla sisustuksella on mahdollista toteuttaa viihtyisiä koteja.

Tehokäytössä 29,75 m2 on sijoitettu tilava olohuone, keittiö, makuuhuone ja SPA. Skandinaavista renessanssia edustava sisustustyyli lanseerattiin kiertotalouden emotalo Pyörteessä Lohjan Asuntomessuilla, jolloin kohde pokkasi sekä Paras Talo - että Paras Sisustus -palkinnot kuten myös ensimmäinen kunniamaininta ”Vihreä teko”.

Liune tilaratkaisut on sisustettu yhdessä kuvataiteilija Johanna Oraksen kanssa. Tule tutustumaan ja ihastumaan messuille.

750 Liune Naantalissa (9)

Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan Liunen ratkaisuihin erilaisissa kodeissa Asuntomessuilla aurinkoisessa Naantalissa. Mitä parempaa voisi olla, kun kaunis kesäpäivä, upea messualue ja uudet inspiraatiot oman kodin sisustukseen.

Hanki Lippusi asuntomessuille täältä

422 633 Isokoskelo TAIKA D3 (1)

Miksi Liune välioveksi?

  • Ovet ja rungot valmistetaan Suomessa
  • Mallistossa yli 30 ovimallia
  • Ovet voi tilata kaikissa värikartan väreissä tai taideovina
  • Liune taskuovi säästää tilaa 3 neliömetriä/ovi
  • Liune on patentoitu Euroopan alueella. Norjassa ja USA:ssa
  • Liune tuoteperheellä on EPD

Liunesta on moneksi; sisäovi, liukuovi, väliovi, taskuovi tai tilaa tuova ratkaisu, joka tuo viihtyvyyttä kaikkiin tiloihin!

 
Julkaistu
4.7.2022