Akkuporavasaralla hoituvat poraus- ja piikkaustyöt kätevästi ja turvallisesti

Kovien materiaalien työstäminen vaatii porakoneelta tehokasta iskutoimintoa. Monipuolinen akkuporavasara on erinomainen työkalu, jolla hoituvat niin poraukset, piikaukset kuin ruuvaamiset missä tahansa ilman verkkovirtaan liittämistä.

  

Monipuolinen akkutyökalu eri projekteihin

Remonttitöissä erilaiset purku- ja piikkaustyöt onnistuvat näppärästi akkuporavasaralla. Esimerkiksi pesutilojen laatoituksen irrotus, tiiliseinän purku tai uran roiloaminen betoniseinään sujuvat tehokkaalla akkuporavasaralla ilman pistokepaikan etsintää ja virtajohdon vetämistä.

Myöskään porauksilta ja kiinnikkeiden asennuksilta ei voi välttyä, olipa kyseessä sitten korjaus- tai uudisrakennuskohde. Usein kiinnitykset vaativat esiporauksen, jossa tehdään reikä materiaaliin kiinnikkeen asennusta varten. Materiaalin kovuus sekä reiän halkaisijan koko saattavat edellyttää laitteelta hieman enemmän suorituskykyä, jolloin käytössä on hyvä olla ominaisuuksiltaan tehokas sekä käytettävyydeltään turvallinen poravasara.

Boschin uusi UniversalHammer 18V on suorituskykyinen ja turvallinen johdoton akkuporavasara, joka soveltuu poraamiseen ja iskuporaamiseen useisiin eri materiaaleihin, kuten betoniin, puuhun, metalliin ja muoviin. Tämä monipuolinen 4-in-1-työkalu on suunniteltu tehokkaaseen poraukseen, iskuporaukseen, piikkaukseen ja ruuvaukseen. Voimakas 1.7 J:n pneumaattinen iskumekanismi mahdollistaa halkaisijaltaan jopa Ø 16 mm:n reikien poraamiseen betoniin ja kiviseinään.

  

UniversalHammerin tärinän vaimennus ja pyörinnän valvontakytkin parantavat turvallisuutta ja vähentävät käyttäjän väsymystä. Sivukahva ja kumiset osat puolestaan parantavat työkalun tasapainoa ja hallintaa. Laitteessa on lisäksi työskentelyä helpottava LED-valo sekä akuntilan ilmaisin virtatilan seurantaan.

Nopea toiminon ja kärjen vaihto tilanteen mukaan

Bosch UniversalHammerissa on SDS plus -istukka, joka mahdollistaa poranterien sekä taltta- ja ruuvauskärkien vaihdon ilman työkaluja, ja siihen voi liittää vakiovarusteisen adapteri-istukan tavanomaisten lieriövartisten terien käyttöön. Istukka on helposti kiinnitettävä ja mahdollistaa terien monipuolisen käytön − sitä voi käyttää tarkkaan poraamiseen puuhun ja metalliin sekä vaivattomaan ruuvaamiseen.

Laitteen käyttötavan kytkin mahdollistaa toimintojen vaihdon tarpeen mukaan: tarkka ilman iskutoimintoa tehtävä poraaminen, pneumaattinen iskuporaaminen ja piikkaaminen.

  
Tekniset tiedot
Akun jännite
18 V
Suositeltu akku
>= 2,5 Ah
Iskuenergia maks.
1.7 J
Poran Ø maks.
16 mm
Kiinnitys
SDS plus
Työkalun mitat (P, L, K) 307, 84, 208 mm

Sama akku eri työkaluille

Työt etenevät sujuvasti, kun sama akku sopii myös muihin POWER FOR ALL -akkujärjestelmää käyttäviin työkaluihin. Boschin 18 V:n Power For All -akun voit vaihtaa nopeasti ja helposti työkalusta toiseen.

18V Power for All -järjestelmä kattaa tällä hetkellä noin 40 tee-se-itse-, puutarha- ja kodinkonetta ja se ulottuu jopa Boschin valikoiman ulkopuolelle lisätuotemerkkien välisen Power for Alliancen kumppaneilla.

Kaikkia työkaluja poravasarasta ruohonleikkuriin ja jopa pölynimuriin voidaan käyttää samalla 18 V:n litium-akulla ja yhdellä laturilla. Tämä säästää tilaa ja rahaa sekä suojelee ympäristöä.

  

Katso lisää: Boschin poravasarat

 
Päivitetty
29.6.2022