Kotimainen linjalattiakaivo – suosittu valinta Naantalin asuntomessuilla

Tänä kesänä asuntomessujen hittituote on laatoitettava Vieser Line -lattiakaivo, minkä ansiosta monien messukotien kylpyhuoneissa nähdään kauniin yhtenäisiä lattiapintoja. Tyylikkään designkannen alla on aina helposti asennettava ja puhdistettava sekä käytössä luotettava lattiakaivojärjestelmä.

Nämä kauniin harmoniset kylpyhuoneet löytyvät asuntomessukohteista Aurinkolinna (28), Auroran ruusu (9) ja Villa Aalto (10).Nämä kauniin harmoniset kylpyhuoneet löytyvät asuntomessukohteista Aurinkolinna (28), Auroran ruusu (9) ja Villa Aalto (10).

Naantalin asuntomessuilla esitellään upeita taloja ja asuntoja, joista liki kahdessakymmenessä on kotimaisen Vieserin näyttävät lattiakaivot. Vieserin kaivoja nähdään muun muassa kohteissa 3, 5, 9​, 19​, 21​, 23, 24​, 28, 30, 31, 34 ja 35​​. Tänä vuonna messukohteiden kylpyhuoneista voi löytää erityisen monta laattapäällysteistä Vieser Line -linjalattiakaivoa, jotka ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet suomalaisen yleisön suosion ja luottamuksen.
 

Tervetuloa! Tule tutustumaan Vieserin lattiakaivoratkaisuihin paikan päälle Naantaliin. Kesän asuntomessut järjestetään 15.7.–14.8.2022 upealla Luonnonmaan saarella, joka on monille tuttu siellä sijaitsevan Suomen tasavallan presidentin kesäasunnon Kultarannan vuoksi.

Vieserin linjalattiakaivo kohteessa Neljäs Tiira (20). Pinta-alaltaan kaikenkokoiset laatat sopivat ratkaisuun, joten asukas voi tehdä valinnan pelkästään omien mieltymysten perusteella.Vieserin linjalattiakaivo kohteessa Neljäs Tiira (20). Pinta-alaltaan kaikenkokoiset laatat sopivat ratkaisuun, joten asukas voi tehdä valinnan pelkästään omien mieltymysten perusteella.

Vieser Line miellyttää sekä asukasta että asentajaa

Vieserin linjalattiakaivon erikoisuutena on sen vaivaton ja harvoin tehtävä puhdistus, minkä vuoksi se on asukkaille poikkeuksellisen houkutteleva vaihtoehto.

Asentajia puolestaan miellyttää asennuksen varmuus ja helppous, sillä Vieser Line asennetaan monille asentajille ennestään tutun Vieser One -lattiakaivon pariksi. Varmuuden pitävään vesieristykseen tuo sama kiilarengas kuin niin sanotun perinteisenkin lattiakaivon asennuksessa.

Vieser Line voidaan lähes häivyttää osaksi lattiapintaa käyttämällä samaa laattaa tai pinnoitetta kuin ympäröivässä lattiassa. Kuva kohteesta Aurinkolinna (28).Vieser Line voidaan lähes häivyttää osaksi lattiapintaa käyttämällä samaa laattaa tai pinnoitetta kuin ympäröivässä lattiassa. Kuva kohteesta Aurinkolinna (28).

Vieser Line tarjoaa myös runsaasti joustavuutta suunnitteluun ja asentamiseen. Kaivon sijoittaminen kylpyhuoneessa on vapaata, toki kaadot huomioiden, ja tuotteesta löytyy erilaisia variaatioita, jotka mahdollistavat sijoittelun erilaisiin kylpyhuoneisiin – ilman yhtäkään kompromissia vesieristeen pitävyyden suhteen.

Lue myös: Linjalattiakaivo tuo lisää vapautta unelmien kylpyhuoneen toteuttamiseen

Mikä parasta, lopputulos miellyttää vaativintakin silmää. Ei siis ole ihme, että monet messurakentajat ovat päätyneet juuri Vieserin kaivoratkaisuun.

Lue lisää Vieser Line -tuotteesta >>>

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
1.7.2022