Ylelliset marmorikuvioidut seinät ja käytännöllinen puukuvioinen lattia – laatat ovat Talo Pukkilan sisustuksen kulmakivi

Naantalin asuntomessujen kohde Talo Pukkila on puurakenteinen ja atriummallinen koti, jossa Pukkilan laatat ovat sisutuksen kulmakivi. Kompakti koti (133 m2) on rakennuttu nelihenkiselle perheelle. Yksitasoisen talon lähes kaikki lattiapinnat ovat keraamista laattaa. Talon tumma sisustus on tunnelmallinen ja tyylikäs. Spa-osaston mustat marmorikuvioiset laatat tuovat luksusta arkeen. Talon tunnelma on kodikas erilaisten materiaalien ja sävyjen ansiosta.

    

Talo Pukkila todistaa, että laattoja voi käyttää sisutuksessa muuallakin kuin vain kylpyhuoneissa. Kodin ilme on yhtenäinen sisustusvalintojen avulla. Jokaisessa huoneessa on omat katseenvangitsijansa. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet kestävyys, ympäristöystävällisyys sekä tietenkin kauneus. Keraamiset laatat helpottavat arkea sekä sisällä että ulkona.

Pukkilan Satu Eglund ja Anna-Kaisa Tuomi kertovat, että laattojen sävyissä ja kuvioissa näkyvät Luonnonmaan luonto, kuten mäntymetsä, taloa ympäröivät kalliot sekä aurinkoinen Naantali. Laatta valittiin pintamateriaaliksi sen ympäristöystävällisyyden, helppohoitoisuuden ja kestävyyden vuoksi. Laatta säilyy kauniina ja muuttumattomana vuosikymmenet ja on erinomainen pintamateriaali vähähiiliseen rakentamiseen.

Talon lattioita koristaa puukuvioinen Megeve-sarjan Rovere, joka jatkuu ulkotiloihin tuoden yhtenäisen ilmeen. Tammensävyinen lattialaatta muistuttaa aitoa puulattiaa ja tuntuu ihanan viileältä kuumina kesäpäivinä ja mukavan lämpimältä lattialämmityksen avulla viileillä ilmoilla. Lattia on helppohoitoinen eikä huoltovapaa terassi kaipaa jokakesäistä öljyämistä. Laatta on täysin huoltovapaa, eikä sen naarmuuntumisesta tarvitse välittää – laatta kestää elämisen menon ja meiningin.

Talo Pukkilan keittiön, olohuoneen, käytävän ja lastenhuoneiden lattioissa on Rovere-laatta. Sama lattialaatta jatkuu ulkotiloihin, mutta se on R11-luokiteltu laatta liukastumista estävällä pinnalla. Talo Pukkilan keittiön, olohuoneen, käytävän ja lastenhuoneiden lattioissa on Rovere-laatta. Sama lattialaatta jatkuu ulkotiloihin, mutta se on R11-luokiteltu laatta liukastumista estävällä pinnalla. 

Kodin spa-osastoa, olohuonetta sekä kodinhoitohuonetta koristavat upeat yönmustat marmorikuvioiset laatat. Laattojen suonikuvioissa välkehtii kulta, joka sopii yhteen talon kultaisten yksityiskohtien kanssa. Golden Pure -sarjan Saint Laurent -laattoja löydät Talo Pukkilasta kolmessa eri koossa.

– Halusin Talo Pukkilaan myös ripauksen luksusta. Syvän musta Golden Pure -laatta sopii kalliomaisemaan upeasti – laatassa kimmeltävä kulta tuo mieleen auringonlaskun säteet, kertoo talon sisustussuunnittelusta vastannut Satu Englund.

Golden Pure -sarjan marmorikuvioiset laatat tuovat luksusta niin kodin spa-osastoon kuin olohuoneeseenkin.Golden Pure -sarjan marmorikuvioiset laatat tuovat luksusta niin kodin spa-osastoon kuin olohuoneeseenkin.
Keittiönhana ja -allas on valittu Golden Pure -laatan sävyistä. Mustat keittiönkaapit, tammitasot ja kultaiset vivahteet ovat täydellinen yhdistelmä.Keittiönhana ja -allas on valittu Golden Pure -laatan sävyistä. Mustat keittiönkaapit, tammitasot ja kultaiset vivahteet ovat täydellinen yhdistelmä.

Talon wc-tiloissa on Metal Design -sarjan kullanhohtoinen Brass-laatta. Kultainen laatta sopii yhteen marmorikuvioisen Saint Laurenin kanssa. Myös kodin wc-tiloissa on leikitelty puun, kullan ja mustan yhdistelmillä. 

    
    

Yhteistyökumppanit Talo Pukkilassa

Tekstiilit: Maricken
Kalusteet: Kaani
Kasvit: Pasadena
Astiat ja valaisimet: Aarikka
Lasiastiat ja lasivalaisimet: Paratiisipaja
Lastenhuoneiden lelut ja pelit: Martinex


Kaikki kylpyhuoneeseen yhdestä paikasta

Pukkilasta saat kaikki tarvittavat tuotteet seinä- ja lattialaattojen lisäksi unelmien kylpyhuoneen rakentamiseen ja remontointiin. Ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat sinua laatta- ja kalustevalinnoissa. Saat kaiken tarvittavan yhdellä tilauksella. Pukkilan valikoimassa ovat muun muassa Tapwell, Unidrain, Svedbergs, Hietakari ja Laufen.

Voit tutustu seinä- ja lattialaattoihin sekä kylpyhuonekalusteisiin Pukkilan sivuilla tai paikan päällä myymälässä Oulussa, Raisiossa, Tampereella ja Vantaalla sekä showroomissa Kuopiossa. Ottamalla yhteyttä Pukkila myymälään voit varata ajan suunnittelutapaamiseen.

Lähde tutustumaan Talo Pukkilaan paikan päälle

Pukkila on mukana asuntomessuilla yhteensä kymmenessä kohteessa. Talo Pukkilaan ja muihin kohteisiin pääset tutustumaan Naantalin asuntomessuilla Luonnonmaan saarella 15.7.–14.8.2022. Tapahtuma on avoinna päivittäin klo 10–18. Lisäksi messualueella järjestetään joka torstai artisti-ilta, jolloin suurin osa messukodeista ja muista näyttelypisteistä on avoinna normaalia pidempään.

Pukkilan laattoja löydät seuraavista kohteista:

1–2. Koti Onni
7. Hirsi-Kastelli Aisti
11. Kastelli Kultaranta
12. Talo Pukkila
20. Neljäs Tiira
23. Rauhalanrinne
25. Chalet Pihla
26. Villa Kiurunpesä
27. Talo Corten
32 a. Lounatuulen Metsä
32 b. Lounatuulen Ateljeé
33. Lounatuulen Löyly

Talo Pukkilan terassilla voi rentoutua ihastellen Lounanmaan luontoa.Talo Pukkilan terassilla voi rentoutua ihastellen Lounanmaan luontoa.
 
Julkaistu
11.7.2022