• Etusivu
  • Talo

Julkisivutiili, joka ei jää huomaamatta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Wienerberger Oy Ab
Päivitetty 22.11.2023
20226_78577.jpg

Julkisivussa käytetty kauniin vaaleaa Utu Vuolu -julkisivutiiltä.

Tiili on näyttävä sekä kestävä materiaali julkisivuun. Vaikka tiilellä on pitkä perinne rakennusmateriaalina, se on pysynyt mielenkiintoisena ja ilmeeltään tuoreena. Uudet värit ja pinnat sekä innovatiivisuus tiilen käytössä antavat mahdollisuuden ainutlaatuisiin julkisivupintoihin.

Tiilijulkisivu edustaa aina oman aikakautensa trendejä ja tyyliä. Punatiili on pysynyt suosittuna läpi vuosikymmenten ja on edelleen kysytty tiiliväri sekä pientalojen että muiden rakennusten julkisivuratkaisuihin. Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana tiilien värikirjo on laajentunut huomattavasti.

Ruskeat ja tummanharmaa, jopa ihan mustat sävyt ovat olleet pitkään suosittuja tiilipinnoissa. Nyt trendi näyttää kääntyvän vaaleampiin sävyihin. Sen lisäksi, että tiilijulkisivua arvostetaan pitkäikäisenä ja huoltovapaana julkisivurakenteena, sen arvo osana pientalon omaleimaista arkkitehtuuria on kasvussa. Tiilijulkisivu saa olla näyttävä ja ilmeeltään rohkeasti perinteistä poikkeava.

Asiaa julkisivutiilistä

Kotimaiset uutuudet – Vuolu-tiilet

Vuolu-tiilien pintastruktuuri vaihtelee rouhean karheasta lähes sileään. Jokainen tiili on ilmeeltään erilainen muodostaen kuitenkin muurattuna tiilijulkisivuna harmonisen, visuaalisesti mielenkiintoisen kokonaisuuden. Vuolu-tiiliä on saatavissa kolmessa eri tiilivärissä. Utu ja Sumu ovat sävyltään harmaankirjavia ja Kajo vaaleankeltainen. Juuri kirjavuus tekee Vuolu-tiilellä muuratusta tiilipinnasta näyttävän ja erottuvan.

3579_667894663_202266122323.jpg
Kajo, Utu ja Sumu Vuolu

Uutuustiilet nähtävillä tiilinäyttelyssä

Sekä suunnittelijoiden että rakentajien työn helpottamiseksi tiilituotteisiin voi tutustua Wienerbergerin tiilinäyttelyssä Helsingin Vallilassa Wienerbergerin myyntitoimiston yhteydessä. Näyttelyssä on esillä kattava valikoima kotimaisia Korian tiilitehtaalla valmistettuja julkisivutiiliä sekä muita tiilituotteita.

Tiilinäyttelyn löydät osoitteesta:
Kumpulantie 15, 3. kerros, 00520 Helsinki

Vuolu-julkisivutiilet Utu, Kajo ja Sumu.
Vuolu-julkisivutiilet Utu, Kajo ja Sumu.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Wienerberger Oy Ab
Talo
julkisivu
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20159_44444.jpg
Uutta julkisivuun! Uudenlainen muuraustapa esittäytyy
Uudenlainen, Wienerbergerin kehittämä, julkisivun muuraustapa tekee tuloaan. Terca-ohutsaumamenetelmän ansiosta sauman paksuus on vain 4...6 mm.
202210_79734.jpg
Queen´s Stone kenno­harkkotalo rakentuu Loviisaan
Vuoden 2023 Asuntomessut järjestetään Loviisan merellisissä maisemissa. Tänne asuntomessualueelle rakentui Wienerbergerin kohde, Queen´s Stone -pientalo. Kennoharkoista rakentuva koti sai nimensä rantaviivassa sijaitsevalta siirtolohkareelta. Samainen lohkare myös inspiroi talon suunnitellutta arkkitehtia.Näin kaikki eteni suunnitelmasta valmiiksi kodiksi.
20203_63479.jpg
Tiilijulkisivu sopii kaikkiin runkorakenteisiin
Millä perusteella valitset oman kotisi julkisivumateriaalin? Tiili on julkisivuratkaisuna perinteikäs, mutta ilmeeltään moderni. Uusia värejä, pintoja ja muotoja tulee markkinoille vuosittain.
202110_72897.jpg
Kennoharkko yhä useamman koulun runkoratkaisuna
Vietämme huomattavan paljon aikaa sisätiloissa, joten sisäilmastolla ja sisäilman laadulla on suuri merkitys terveyteemme ja hyvinvointiimme. Rakennusten kosteustekninen toimintavarmuus ja vikasietoisuus ovatkin nousseet tärkeiksi kriteereiksi erityisesti koulujen ja päiväkotien rakenneratkaisuissa.
20212_68521.jpg
Julkisivutiilet
Julkisivutiili antaa mahdollisuuksia moneen. Se on paitsi näyttävä, myös kestävä ratkaisu. Uudet värit sekä pinnat, unohtamatta innovatiivisuutta tiilen käytössä, antavat mahdollisuuden aivan ainutlaatuisiin julkisivupintoihin.Wienerbergerin valikoimaan kuuluvat sekä Suomessa että konsernin muissa tehtaissa valmistettuja tiiliä. Uusia tiilivärejä sekä pintastruktuureita kehitetään jatkuvasti vanhoja, perinteikkäitä tiilituotteita unohtamatta.
20235_81919.jpg
Huomioi laatu ja kestävyys lämpöpumpun valinnassa
Lämpöpumppu on pitkäaikainen investointi, etenkin kun valitsee kestävän ja laadukkaan tuotteen. Mistä kestävyys muodostuu ja mitä kaikkea laatu sisältää, kun mietitään lämpöpumppua?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton