Nopea yrityslaina voi olla yrittäjän pelastus: Toimi näin, kun rahoitustarve iskee

Uuden tuotteen lanseeraaminen markkinoille, tärkeä hankinta kasvun vauhdittamiseksi tai pakollinen varaston täydennys? Yritysrahoitus auttaa yritystä eteenpäin silloin, kun investointitarve iskee, eikä aikaa ole hukattavaksi. Qredin yrityslainan etuna on nopeus.

Kuva: Pickadook/ShutterstockKuva: Pickadook/Shutterstock

Rahoituksen puute on monesti yrityksen kasvun rajoite. Pahimmassa tapauksessa kassavirran kartuttaminen investointien rahoittamiseksi voi kestää pitkään ja mahdollisuudet nopeaan kasvuun voivat mennä tällöin sivu suun. Osa yrityksistä saattaa kaivata lisärahoitusta esimerkiksi sesonkien ulkopuolella. Odottelu voi pahimmillaan heikentää yrityksen toimintaedellytyksiä.

Yrityksen kannalta perinteinen pankkilaina ei ole läheskään aina paras vaihtoehto. Kun rahoitusta tarvitaan nopeasti, perinteisten pankkilainojen myöntäminen voi kestää liian pitkään. Moni yrittäjä arvostaa nopeaa ja mutkatonta prosessia.

Qredin yritysrahoitusta voivat saada kaikki aktiiviset yritykset yritysmuodosta riippumatta. Kriteerinä on ainoastaan rahoituksen liittyminen yritystoimintaan. Laina maksetaan tilille nopeasti, jopa saman pankkipäivän aikana.

Yrityslainan kulut minimissä

Haitko lainan investointiin, joka maksoikin itsensä luultua nopeammin takaisin? Qredin yrityslainalla ei ole sitoutumisaikaa, vaan sen voi halutessaan maksaa takaisin jo ennakkoon. Esimerkiksi rakennusyrittäjä voi hakea lainaa palkkojen ja materiaalien maksamiseen ennen kuin on pystynyt laskuttamaan urakkaa tilaajalta. Yrityslaina tukee liiketoimintaa siinä tapauksessa, kun saatavia joutuu toimialan luonteen tai vallitseman markkinatilanteen takia odottamaan.

Yli 20 000 asiakasta palveleva Qred tarjoaa yrityslainoja kaikissa Pohjoismaissa. Yritys on kasvattanut nopeasti asiakasmääräänsä. Asiakkailta on tullut hyvää palautetta etenkin ripeästä asiakaspalvelusta ja edullisista lainaehdoista. Osa yrittäjistä on kiitellyt palvelua, jossa myöhästyneestä lainan lyhennyksestä muistutetaan tekstiviestillä.

Qredin yrityslainassa korko on nolla prosenttia. Avoimesta lainasta laskutetaan yrityskohtainen, vaihteleva kuukausittainen kulu, alkaen 1,75 prosenttia. Yritys voi maksaa lainan pois milloin tahansa, jolloin se säästää lainakuluissa.

Muita kuluja kertyy ainoastaan paperilaskusta, jos asiakas sellaisen haluaa. Sähköpostilasku on maksuton.

Lainan hakuprosessi on nopea

Truspilotin mukaan Qredillä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Käyttäjien arvioiden mukaan lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Lainatarjous räätälöidään aina sitä hakevan yrityksen tarpeisiin. Omalle yritykselle tarjotun lainan hinnan saa helposti selville täyttämällä lainahakemuksen.

Yrityslainan hakeminen onnistuu Qredin verkkosivuilta. Ensin valitaan haluttu lainasumma, täytetään yhteystietokentät ja ilmoitetaan yrityksen y-tunnus. Samassa yhteydessä hakija voi täyttää lisätietokentät kuten tarkemmat tiedot lainan käyttötarkoituksesta. Vuorokauden kuluessa Qredilta soitetaan lainan hakijalle ja käydään läpi oleellisia lainaan liittyviä asioita.

Tämän jälkeen maksuton lainatarjous saapuu alle vuorokaudessa. Se ei vielä sido lainan nostamiseen.

Jos hakija hyväksyy tarjouksen, lainatarjous allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla ja laina maksetaan tilille saman päivän aikana.

Qred tarjoaa pienille yrityksille myös uutta yritysluottokortia. Lue lisää yritysluottokortista!

 
Päivitetty
5.9.2022