Mattamusta väri on tullut jäädäkseen

Mustat hanat ovat tulleet sisustukseen jäädäkseen. Mattamusta on ajaton värivalinta, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa värin tai materiaalin kanssa – se toimii täydellisenä kontrastivärinä korostaen kauniisti muita värejä ja sopii näin täydellisesti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Oraksen pinnoitusprosessi tekee hanan pinnasta vahvan ja kestävän. Pinnoite sietää hyvin myös pesuaineita, eikä naarmutu helposti. Tästä huolimatta hanan pinta on silkinpehmeä ja musta pinnoite alleviivaa hanan muotoja, koska mattapintaisen viimeistelyn ansiosta pinta ei heijasta häiritsevästi.

Mattamusta Oras Vega –keittiöhana on saatavilla pesukoneventtiilillä varustettuna tai ilman.Mattamusta Oras Vega –keittiöhana on saatavilla pesukoneventtiilillä varustettuna tai ilman.

Kattava mattamusta Oras-valikoima

Oras VegaOras Vega

Keittiöön:

Hana, joka säästi vettä jo vuonna 1976. Sinä vuonna Oras loi ensimmäisen vettä ja energiaa säästävän vipuhanan, jonka suora jälkeläinen Oras Vega on. Mattamusta Oras Vega –keittiöhana on saatavilla pesukoneventtiilillä varustettuna tai ilman. Kaarevaputkinen Oras Vega -keittiöhana soveltuu erinomaisesti myös pienempään keittiöön, sillä sen juoksuputki voidaan asemoida tarpeen mukaan joko taakse tai oikealle tai vasemmalle sivulle.

Pesuallashanat:

Kosketusvapaiden hanojen ansiosta vedenkulutusta voidaan vähentää jopa puoleen, minkä lisäksi helppokäyttöisyydessä ja hygieenisyydessä saavutetaan täysin uusi taso. Oras Electra 6151FZ-33 on paristokäyttöinen mattamusta kosketusvapaa hana, joka sopii monipuolisesti erilaisiin pesualtaisiin.

Oras ElectraOras Electra

Oras Vega -pesuallashanoissa hanoissa on kätevä ekonappi, jonka avulla säästät vettä ja energiaa huomaamattasi. Pesuallashanoissa ekonappi lisää myös turvallisuutta, sillä se rajoittaa rajoittaa veden lämpötilaa. Musta Oras Vega -pesuallashana on saatavilla myös yhteensopivalla mattamustalla Oras Bidetta -käsisuihkulla varustettuna.

Suihkut:

Mattamustan Oras Novan -termostaattihanan tarkkaan suunniteltuja ergonomisia yksityiskohtia ovat lipeämistä estävä kahvat, pyöristetyt kulmat, lämpötilarajoitin ja Thermo Cool -pinta.

Oras Nova -hanojen EcoFlow-toiminto auttaa säästämään kallisarvoisia resursseja tinkimättä suihkuhetken nautinnollisuudesta. Pienillä yksityiskohdilla, kuten mattamustalla käsisuihkulla tai helppokäyttöisellä pohjaventtiilillä viimeistelet näyttävän kylpyhuoneen – yksityiskohtia unohtamatta.

Lukuvinkki:
Mattamustat Oras-hanat keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Tilaa itsellesi Oras-hanaopas
422 758 544-33(2020)_CatalogRender copy
300 563 7402-33 copy

Musta vai krominen pinta?

Lisätty todellisuus on havainnollinen tapa löytää täydellisesti ympäristöön istuva hana

Hanaa valittaessa on paljon huomioitavaa; sopiiko sisustukseen paremmin mattamusta kuin krominen vesikaluste, minkälainen hana on yhteensopiva valitun altaan kanssa, miellyttääkö omaa silmää enemmän neliskanttinen käsisuihku vai pyöreä? Hyvienkin suunnitelmakuvien perusteella saattaa olla haastavaa hahmottaa miltä suunnitelma näyttää todellisuudessa – tässä avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.

Hanan valintaan avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.Hanan valintaan avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.

Näin se toimii – 4 helppoa vaihetta:

Valitse Oraksen verkkosivuilta itseäsi miellyttävä malli ja

  1. Klikkaa kuvan alta 3D-tuotenäkymään.
  2. Valitse sivun oikean alalaidan valikosta ”VIEW in AR” Aktivoi AR-toiminto ja skannaa QR-koodi mobiililaitteella.
  3. Suuntaa mobiililaitteen kamera tasaiseen pintaan, kunnes tuote tulee näkyviin.

Voit nyt tarkastella valittua mallia eri kulmista ja eri etäisyyksiltä käyttämällä mobiililaitetta suurennuslasin tapaan. Voit esimerkiksi tarkistaa, sopiiko valittu malli kylpyhuoneesi tai keittiösi mittoihin, koska jokainen tuote esitetään todellisessa mittakaavassa.

Lue lisää: AR – Havainnollinen tapa löytää täydellinen hana omaan kotiin


Tilaa itsellesi Oras-hanaopas suoraan kotiin

 
Päivitetty
27.9.2022