• Etusivu
  • Talo

Mattamusta väri on tullut jäädäkseen

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 05.12.2023
20226_78500.jpg

Mattamusta Oras Vega –keittiöhana on saatavilla pesukoneventtiilillä varustettuna tai ilman.

Mustat hanat ovat tulleet sisustukseen jäädäkseen. Mattamusta on ajaton värivalinta, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa värin tai materiaalin kanssa – se toimii täydellisenä kontrastivärinä korostaen kauniisti muita värejä ja sopii näin täydellisesti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Oraksen pinnoitusprosessi tekee hanan pinnasta vahvan ja kestävän. Pinnoite sietää hyvin myös pesuaineita, eikä naarmutu helposti. Tästä huolimatta hanan pinta on silkinpehmeä ja musta pinnoite alleviivaa hanan muotoja, koska mattapintaisen viimeistelyn ansiosta pinta ei heijasta häiritsevästi.

Oras Vega
Oras Vega

Kattava mattamusta Oras-valikoima

Keittiöön:

Hana, joka säästi vettä jo vuonna 1976. Sinä vuonna Oras loi ensimmäisen vettä ja energiaa säästävän vipuhanan, jonka suora jälkeläinen Oras Vega on. Mattamusta Oras Vega –keittiöhana on saatavilla pesukoneventtiilillä varustettuna tai ilman. Kaarevaputkinen Oras Vega -keittiöhana soveltuu erinomaisesti myös pienempään keittiöön, sillä sen juoksuputki voidaan asemoida tarpeen mukaan joko taakse tai oikealle tai vasemmalle sivulle.

Pesuallashanat:

Kosketusvapaiden hanojen ansiosta vedenkulutusta voidaan vähentää jopa puoleen, minkä lisäksi helppokäyttöisyydessä ja hygieenisyydessä saavutetaan täysin uusi taso. Oras Electra 6151FZ-33 on paristokäyttöinen mattamusta kosketusvapaa hana, joka sopii monipuolisesti erilaisiin pesualtaisiin.

Oras Vega -pesuallashanoissa hanoissa on kätevä ekonappi, jonka avulla säästät vettä ja energiaa huomaamattasi. Pesuallashanoissa ekonappi lisää myös turvallisuutta, sillä se rajoittaa rajoittaa veden lämpötilaa. Musta Oras Vega -pesuallashana on saatavilla myös yhteensopivalla mattamustalla Oras Bidetta -käsisuihkulla varustettuna.

Oras Electra
Oras Electra
20226_78506.jpg

Suihkut:

Mattamustan Oras Novan -termostaattihanan tarkkaan suunniteltuja ergonomisia yksityiskohtia ovat lipeämistä estävä kahvat, pyöristetyt kulmat, lämpötilarajoitin ja Thermo Cool -pinta.

Oras Nova -hanojen EcoFlow-toiminto auttaa säästämään kallisarvoisia resursseja tinkimättä suihkuhetken nautinnollisuudesta. Pienillä yksityiskohdilla, kuten mattamustalla käsisuihkulla tai helppokäyttöisellä pohjaventtiilillä viimeistelet näyttävän kylpyhuoneen – yksityiskohtia unohtamatta.

Lukuvinkki:
Mattamustat Oras-hanat keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Musta vai krominen pinta?

Lisätty todellisuus on havainnollinen tapa löytää täydellisesti ympäristöön istuva hana

Hanaa valittaessa on paljon huomioitavaa; sopiiko sisustukseen paremmin mattamusta kuin krominen vesikaluste, minkälainen hana on yhteensopiva valitun altaan kanssa, miellyttääkö omaa silmää enemmän neliskanttinen käsisuihku vai pyöreä? Hyvienkin suunnitelmakuvien perusteella saattaa olla haastavaa hahmottaa miltä suunnitelma näyttää todellisuudessa – tässä avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.

Hanan valintaan avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.
Hanan valintaan avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.
Ohje

Ohje

Näin se toimii – 4 helppoa vaihetta:

Valitse Oraksen verkkosivuilta itseäsi miellyttävä malli ja

  1. Klikkaa kuvan alta 3D-tuotenäkymään.
  2. Valitse sivun oikean alalaidan valikosta "VIEW in AR" Aktivoi AR-toiminto ja skannaa QR-koodi mobiililaitteella.
  3. Suuntaa mobiililaitteen kamera tasaiseen pintaan, kunnes tuote tulee näkyviin.

Voit nyt tarkastella valittua mallia eri kulmista ja eri etäisyyksiltä käyttämällä mobiililaitetta suurennuslasin tapaan. Voit esimerkiksi tarkistaa, sopiiko valittu malli kylpyhuoneesi tai keittiösi mittoihin, koska jokainen tuote esitetään todellisessa mittakaavassa.

Lue lisää:AR – Havainnollinen tapa löytää täydellinen hana omaan kotiin

Oras Oy
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

totta vai tarua
Tällaisia kosketusvapaat hanat ovat oikeasti - totuudet myyttien takana
Kosketusvapaat hanat ovat yleistyneet runsaasti. Niitä näkee niin julkisten rakennusten wc-tiloissa kuin myös yhä yleistyvässä määrin kodeissa. Vaikka kosketusvapaat hanat ovatkin tulleet tutummiksi, pyörii niiden ympärillä vielä muutamia myyttejä.Tässä viisi myyttiä ja niihin vastaukset:
20203_63659.jpg
Edistä käsihygieniaa kosketusvapaiden hanojen avulla
Ihminen altistuu päivittäin useille erilaisille viruksille, bakteereille sekä muille taudinaiheuttajille jo perus arjessaan. Mikäli taudinaiheuttajat pääsevät kehoomme nenän, suun tai silmien kautta, voivat ne johtaa ikäviin tartuntoihin ja pahimmillaan jonkinlaiseen tautikierteeseen.
20229_79604.jpg
Oras-mökkihanan tyhjennys talvikuukausien ajaksi
Syksyn tullen on tärkeää huoltaa kesämökki talvikuntoon. Huolellisesti tehty syyshuolto ehkäisee tehokkaasti seuraavan vuoden korjaustarpeita. Mökin tärkeimpiä syystoimia ovat vesivahingoilta ja jäätymiseltä suojaaminen. Jäätyvän veden aiheuttamat vahingot voi estää muun muassa tyhjentämällä vesi viemäreistä, vesijohdoista, lämminvesivaraajasta, hajulukoista sekä hanoista.
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
20226_78806.jpg
Marmorikuviota seinille ja puukuviota lattiaan - laatat Talo Pukkilan sisustuksen kulmakivenä
Naantalin asuntomessujen kohde Talo Pukkila on puurakenteinen ja atriummallinen koti, jossa Pukkilan laatat ovat sisutuksen kulmakivi. Kompakti koti (133 m2) on rakennuttu nelihenkiselle perheelle. Yksitasoisen talon lähes kaikki lattiapinnat ovat keraamista laattaa. Talon tumma sisustus on tunnelmallinen ja tyylikäs. Spa-osaston mustat marmorikuvioiset laatat tuovat luksusta arkeen. Talon tunnelma on kodikas erilaisten materiaalien ja sävyjen ansiosta.
20153_42696.jpg
Lämmintä vettä mökille, talliin tai grillikatokseen
Oras Safira-mökkihana/vedenlämmitin -yhdistelmällä saa helposti lisää mukavuutta vapaa-aikaan. Jos mökille, kesäkeittiöön, grillikatokseen tai autotalliin tulee kiinteä kylmävesijohto ja sähkö, sinne on helppo järjestää myös tiskaus- tai käsienpesupiste Oras Safira mökkihanan avulla.Sekä hana että 5 litran vedenlämmitin tulevat yhdessä paketissa.Hanan virtaama on 5 litraa minuutissa.Asentaminen on helppoa – tarvitaan vain kylmävesiliitäntä ja sähkö.Saatavissa sekä pesuallas- että keittiöversiot: 1003F ja 1023F.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton