• Etusivu
  • Rakentaminen

Avaruutta ja valoa suurten ikkunapintojen ansiosta – Kansallismaisema huoneentauluna

Katso myös uudet kultaranta-talomallit

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 16.11.2023
20226_78546.jpg

Kultaranta-kotia pääsee ihastelemaan kesällä 2022 Naantalin asuntomessuilla, kohteessa numero 11.

Avariksi ja hukkaneliöttömiksi kodeiksi suunnitelluissa Kultaranta-kodeissa korostuvat toimivat ja helppokäyttöiset tilaratkaisut, ilmavat oleskelutilat sekä fiksusti suunnitellut säilytystilat. Laajat asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat, niihin liitettävissä olevat kesähuoneet, katokset sekä fiksut pohjaratkaisut korostavat ammattitaitoista suunnittelua ja Kastellin varmaa ammattitaitoa rakentaa koti juuri sinun perheesi tarpeisiin.

Tule ja koe modernisti kodikas, laadukkailla kotimaisilla materiaaleilla sisustettu Kultaranta-omakotitalo Naantalin Asuntomessuilla kohteessa 11. Käy tutustumassa myös Hirsi-Kastellin valoisaan Aisti 135/150 -hirsikotiin, jokalöytyy kohteesta numero 7.

Tämä messukohde on yhden kerroksen puurakenteinen Kultaranta-messukoti, joka istuu harmonisesti ympäröivään mäntymetsään. Luonnonvaloisan kodin suuret lasipinnat kutsuvat kansallisromanttisen maiseman sisätiloihin asti, luoden jokaisesta ikkuna-aukosta oman taideteoksensa.

Vastuullisuus ja ekologisuus näkyvät messukodin sisustuksessa, joka on Kastellin sisustussuunnittelija Sanna Siik-Keskisarjan käsialaa. Kotimaiset luonnonmateriaalit luovat viihtyisän tunnelman ja helppohoitoisuus sekä kotimainen puusepäntyö korostuvat niin tila- kuin sisustusratkaisuissa. Kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa suositaan sademetsäpuiden sijaan kotimaisia ja eurooppalaisia puumateriaaleja.

Kohteen yhteistyökumppaneita ovat mm. Puustelli, Nikari, Karup Design, Dejlig & Siniranta, taiteilija Kuutti Lavonen ja Galleria Bronda, Tulikivi, Woodnotes, Adea, Kährs, Sini-tuote, Mulperipuu, Sera Helsinki, Lundia, Jotex, Emilia Karenina / EK for kids, Lil Decor, Pukkila, Lumisaunat, Innolux, Oras, Familon, Finarte, KW-Component, Tiivi, Kaskipuu, Ruukki, Ecoup, Gyproc, Lumon, Perustava, Swedoor, Vesivek ja Tikkurila.

3578_26439965_20226393047.jpg

Kultaranta 123/142-kodissa on kolme makuuhuonetta, runsaasti säilytystilaa, yllättäviä sisustuksellisia ratkaisuja, sekä muun muassa ruokakomero keittiössä. Ruokakomero tarjoaa reilusti oven taakse kätkeytyvää hyllytilaa kuiva-aineille ja mikä parasta, hyllyjen alle on suunniteltu mainio paikka myös ekologisille kierrätysastioille. Kohteen Puustelli-keittiö on suunniteltu kauttaaltaan toimivaksi ja ergonomiseksi, jossa on runsaasti kaikkien kaipaamaa säilytystilaa, kattoon asti ulottuvat yläkaapit sekä leveä saareke.

Arjen toimivaa luksusta on päämakuuhuoneen yhteydessä oleva väljä vaatehuone, jonka suojista voi pujahtaa kätevästi suoraan suihkutilaan sekä valoisan saunaosaston viereiseen kodinhoitohuoneeseen ja pukeutumistilaan. Päämakuuhuoneesta on myös käynti suoraan terassille.

Tutustu lisää kohteeseen Kastellin sivuilla Kastelli Kultaranta 123/142

Tutustutaanpa myös uusiin Kultaranta-malliston tulokkaisiin

Saaristomaiseman inspiroimat, virtaviivaiset, modernit ja tilaratkaisuillaan hurmaavat Kultaranta-malliston uutuusmallit sopivat eri kokoisiin ja näköisiin asumisen tarpeisiin. Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin (ArkTimlin O) ovat onnistuneet jälleen kerran luomaan jotakin säväyttävää lisämaustetta mallistoon.

Löytyisikö seuraavista Kultaranta-malleista sinun unelmakotisi?

Kompakti Kultaranta 100/114

Tämä talomalli on kompakti tilaratkaisuiltaan, mutta isojen ikkunapintojensa ansiosta valoisa ja pääset osaksi luontoa milloin tahansa. Kuvittele kuinka ihanaa olisi istahtaa kevätauringon sarastaessa kahvikupposen kera ruokapöytään ja nauttia luonnosta, kuin ollen osana sitä. Laajat ikkunapinnat ja hulppea katettu terassi kutsuvat luonnon ja näköalat oleskelutiloihin asti. Voitko kuvitella? Kompakti hukkaneliötön koti, jossa on peräti kolme upeaa makuuhuonetta.

Kultaranta 100/114 (4H, K, VH, KHH, WC, PE, S)
Kultaranta 100/114 (4H, K, VH, KHH, WC, PE, S)

Skandinaavisen tyylikkäässä Kultaranta-kodissa on helppo nauttia elämästä.

  • Kultaranta 100/114 on toimiva kolmen makuuhuoneen hukkaneliötön koti.
  • Suuret ikkunapinnat on suunnattu avarassa olohuone-keittiö -tilassa niin, että sinulle jää privaatti näköalapaikka tontin maisemalliselle puolelle, etkä ole niin sanotusti näyteikkunalla.
  • Kodin sisäänkäynti on myös tämän vuoksi sijoitettu talon toiselle pitkälle sivulle.
  • Heti eteisen kupeesta löytyy arkea helpottava kodinhoitohuone, joka toimii sottaisimpina vuodenaikoina myös kätevänä apueteisenä.
  • Kultaranta-kodissa on saumattomasti jatkuva laaja terassi, jonne pääsee vaivatta myös suoraan saunaosastolta.
  • Talomallin saa jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Tutustu lisää Kultaranta 100/114-talomalliin

Yksikerroksinen Kultaranta 141/161

Yksikerroksinen uutuusmalli vastaa isommankin perheen tarpeisiin.Tämä talomalli on valon tyyssija, jonka kauneus ei piile pelkästään tyylikkäässä arkkitehtuurissa. Pohjaratkaisua voi kutsua loistavaksi, koska yhteen kerrokseen on saatu soljuvasti sijoitettua neljä makuuhuonetta, paljon säilytystilaa, apueteinen ja kätevä pantry eli ruokakomero.

Kultaranta 141/161 (4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN)
Kultaranta 141/161 (4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN)

Skandinaavisen tyylikkäässä Kultaranta-kodissa on helppo nauttia elämästä.

  • Kultaranta 141/161 on toimiva talomalli fiksuilla tilaratkaisuilla.
  • Talossa on neljä makuuhuonetta, paljon säilytystilaa ja toimivia ratkaisuja, kuten näppärän ruokakomeron keittiössä.
  • Neljäs makuuhuone muuntuu helposti myös työ-, harraste- tai vierashuoneeksi.
  • Käytännöllinen arkieteinen auttaa pitämään kodin yleisilmeen siistinä ja tarjoaa lisää säilytystilaa ulkovaatteille ja kengille.
  • Kodinhoitohuoneesta on oma uloskäynti, jonka ansiosta tekstiilien tuulettelu ja kuivaus leppoisassa kesäilmassa käy helposti.
  • Kodissa on kaksi WC:tä ja päämakuuhuoneesta löytyy tilava vaatehuone.
  • Avarassa olokeittiössä on saareke ja riittävästi tilaa isommallekin ruokailuryhmälle.
  • Tässä Kultaranta-kodissa on lähes saumattomasti jatkuvat laajat terassit ja oleskelutilat, jonne voi pujahtaa vaikka saunaosastolta vilvoittelemaan helposti. Yksityisyys on otettu hienosti huomioon taloa suunniteltaessa.
  • Talomallin saa jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Tutustu lisää Kultaranta 141/161-talomalliin

Ylväs Kultaranta 154/184

Kultaranta-malliston ylväintä kaartia edustaa tyylipuhtaalla arkkitehtuurillaan varustettu koti, jossa sykähdyttävin yksityiskohta on yläkerran suojaisa parvekealue. Parvekealue on kuin kotisi toinen piha. Tässä kaksikerroskodissa on neljä makuuhuonetta, jotka halutessasi voidaan sijoittaa kaikki yläkertaan kodinhoitohuoneen ja saunan kanssa samaan tasoon. Alakerrassa on upea avara tila olohuoneen ja keittiön yhdistelmälle.

Kultaranta 154/184 (5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)
Kultaranta 154/184 (5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)

Skandinaavisen tyylikkäässä Kultaranta-kodissa on helppo nauttia elämästä.

  • Kultaranta 154/184 on toimiva talomalli fiksuilla tilaratkaisuilla.
  • Toisessa kerroksessa on valtavan kokoinen parvekealue.
  • Sauna ja kahden suihkun pesutilat löytyvät yläkerrasta ja pesuhuoneen yhteydessä on kookas kodinhoitohuone, joka toimii samalla kätevästi pukeutumistilana.
  • Alakerrassa on avara olohuoneen ja keittiön yhteistila, jossa seurustelu vieraiden kanssa onnistuu kokkailun lomassa varmasti. Keittiön kruunaa kätevä pantry eli ruokakomero, jonka ansiosta keittiö pysyy myös aina siistin näköisenä.
  • Tässä Kultaranta-kodissa on kolme isoa makuuhuonetta yläkerrassa ja yksi makuuhuone alakerrassa.
  • Makuuhuoneista jokainen on muokattavissa perheen tarpeiden mukaan, esimerkiksi yhdestä riittää työhuoneeksi, yhdestä harrastetilaksi ja yhdestä vaikka vierashuoneeksi.
  • Sekä ylä- että alakerrasta löytyy oma vaatehuone. Myös kodin kaksi wc:tä löytyvät molemmista kerroksista.
  • Talomallin saa jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Tutustu lisää Kultaranta 154/184-talomalliin

Tutustu lisää Hirsi-Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

20225_78398.jpg
https://www.talovertailu.fi/?utm_source=www.rakentaja.fi&utm_medium=content&utm_campaign=partnership
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202011_61997.jpg
Energiatehokas koti on Veistos
Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille."2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita."
20233_81068.jpg
Delegoi sähkön säästäminen omalle kodillesi
Tiesitkö, että uusista omakotitaloista yli 80 % lämpenee erityyppisillä lämpöpumpuilla? Näistä maalämpöpumppuja on peräti 50 % ja poistoilmalämpöpumppuja 22 %. Fiksu energiaratkaisu kiinnostaa rakentajia ja Kastelli-talot Oy haluaa olla vahvasti mukana tässä muutoksessa. Kastelli on tuonut hiljattain markkinoille uuden Kastelli Energiafiksu -tuotepaketin, jonka turvin jokainen Kastelli-kodin omistaja pääsee iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt. Aurinkosähkö yhdistettynä muuhun fiksusti suunniteltuun lämmitys- ja sähköjärjestelmään on yksi parhaista sijoituksista, mitä jokainen voi tehdä, niin taloutensa kuin ympäristönkin kannalta.
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton