Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä - täynnä älykkyyttä ja mahdollisuuksia

Uponor Smatrix Pulse on uuden ajan lattialämmityksen ja -viilennyksen säätöjärjestelmä. Uponor Smatrix Pulse vie säätöjärjestelmien älykkyyden ja muunneltavuuden pidemmälle kuin koskaan aiemmin. Se voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää ja sen ohjaus onnistuu helposti älypuhelimella tai äänikomentojen avulla esimerkiksi Google Homen tai Amazon Alexan kautta. Uponor Smatrix Pulsen valtteja ovat älykkyys, energiatehokkuus, käytön helppous ja mukautuvuus asiakkaan tarpeisiin. Smatrix Pulse säätöjärjestelmää kehitetään jatkuvasti ja siihen tuodaan lisää ominaisuuksia. Pilvipalvelun kautta jaettavat automaattiset järjestelmäpäivitykset takaavat, että nämä uusimmat ominaisuudet ovat aina asiakkaan käytössä.

Uponor_SmatrixPulse_keyvisual_inkku

Järjestelmän ohjaus onnistuu helposti älypuhelimen avulla kotona tai mistä tahansa. Tarvittaessa voi antaa luvan asentajalle tarkastaa järjestelmän tilan etänä, esimerkiksi huollon tarvetta kartoittaessa. Uponor Smatrix Pulse voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää (esim. Google Home tai Amazon Alexa), mikä mahdollistaa lämmityksen ohjauksen äänikomentojen avulla.

Uponor Smatrix Pulse app_1080

Automaattisten päivitysten avulla aina uusinta uutta

Uponor Smatrix Pulse tarjoaa käyttäjilleen automaattisten päivitysten myötä aina uusimmat ominaisuudet ja integraatiomahdolllisuudet. Järjestelmää kehitetään jatkuvasti, mikä takaa sen, että se on uusinta uutta myös tulevaisuudessa. Pilvipalvelun kautta jaettavat automaattiset järjestelmäpäivitykset pitävät huolen siitä, että järjestelmä on aina päivitetty ja uudet ominaisuudet ovat käytössäsi.

Älykäs ja turvallinen säätöjärjestelmä

Osa asiakkaista ei kaipaa lämmitysjärjestelmäänsä älykotitoimintoja. Asiakas tekeekin itse aina päätöksen, minkälaisia ominaisuuksia hän järjestelmältään haluaa. Perinteisen järjestelmän voi päivittää älyjärjestelmäksi helposti vain yhden tuotteen lisäämisellä.

  • Asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri hänen näköisensä ja hänen tarpeidensa mukainen järjestelmä, perinteisestä järjestelmästä aina älyjärjestelmään asti. Jos asiakas liittää järjestelmänsä Uponorin pilvipalveluun, ohjelmistopäivitykset latautuvat automaattisesti ja asiakkaalla on aina käytössään uusimmat ominaisuudet. Pilvipalvelu on suojattu uusimmilla salaustekniikoilla, joten se on turvallinen käyttää. Pilviyhteyden voi myös halutessaan poistaa koska tahansa, vakuuttaa Uponorin tuoteryhmäpäällikkö Saija Nieminen.

Uponor Smatrix Pulse lämpöpumppuintegraatio

Smatrix Pulse -lämpöpumppuintegraatio lisäominaisuus mahdollistaa Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmän ja lämpöpumpun pilvipalveluiden välisen vuorovaikutuksen.

Lopputuloksena on dynaaminen lämpökäyrä, joka säätää järjestelmän menoveden lämpötilan aina optimaaliseksi tarjoten entistä enemmän asuinmukavuutta ja energiatehokkuutta.

Lämpöpumppuintegraatio helpottaa suuresti loppuasiakkaan arkea, sillä manuaaliselle lämpöpumpun säätökäyrän muutokselle ei ole enää tarvetta, vaan se tapahtuu automaattisesti kulloisenkin tarpeen mukaisesti.

Optimoitu menoveden lämpötila lisää energiatehokkuutta ja asumismukavuutta ja säilyttää halutun huonelämpötilan maksimoimalla lämpöpumpun hyötysuhteen.Optimoitu menoveden lämpötila lisää energiatehokkuutta ja asumismukavuutta ja säilyttää halutun huonelämpötilan maksimoimalla lämpöpumpun hyötysuhteen.

Energiatehokkuudella kustannukset alas

Uponor Smatrix Pulsen automaattinen tasapainotus on avainasemassa sekä asumismukavuudessa mutta myös energiatehokkuudessa. Innovatiivinen lämmityksen tasapainotus voi tuoda merkittävää energiansäästöä. Lisähyötyjä saadaan kotona/poissa- ja Ecoa asetuksilla joita voi hallita mistä pain maailmaa tahansa älypuhelimen kautta käytettävällä sovelluksella.

  • Uponor Smatrix Pulse optimoi energiankäytön automaattisesti ja se tuo lämpöä sinne missä sitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan ja juuri sen verran kuin tarvitaan. Pulsen monipuoliset ominaisuudet pitävät huolen siitä, että huoneilma pysyy halutun lämpöisenä ja se optimoi energiankulutusta. Älykkäät analyysitoiminnot ohjaavat käyttäjää myös entistä järkevämpään energian käyttöön, Saija Nieminen vahvistaa.

Energiansäästön kannalta on olennaista, että energian kulutus on optimoitu tarpeen mukaan ja energiaa käytetään juuri sen verran, kuin sitä tarvitaan.Energiansäästön kannalta on olennaista, että energian kulutus on optimoitu tarpeen mukaan ja energiaa käytetään juuri sen verran, kuin sitä tarvitaan.

Asumismukavuutta, helppoutta ja mukautuvuutta myös saneerauskohteisiin

Uponor Smatrix Pulse tuo mukavuutta jokaiseen vuodenaikaan, sillä sen reagointiaika lämpötilanvaihteluihin on nopeampi kuin perinteisten järjestelmien. Lämpö myös jakautuu tasaisesti ja asetuksia voi säätää huonekohtaisesti sekä henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Järjestelmän voi asentaa sekä uuteen että jo olemassa olevaan lattialämmityskohteeseen. Uponor Smatrix Pulse säätölaitepäivitys voidaan toteuttaa kenen tahansa valmistajan vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään. Sama säätöjärjestelmä mahdollistaa myös lattiaviilennyksen ohjauksen. Tämän lisäksi myös sähköisen lattialämmityksen, Uponor patteriventtiilien ja muidenkin viilennysmuotojen ohjaus onnistuu Smatrix Pulsen avulla.

Venttiilien ja pumpun automaattinen ylläpito varmistaa, etteivät venttiilit jumiudu, vaikka olisivat pitkiäkin pätkiä käyttämättöminä. Järjestelmä ajaa itse kerran viikossa jokaisen toimilaitteen auki ja kiinni, eli venttiilin kara saa tasaisesti liikettä, eikä jumiudu. Samalla testataan myös pumppu.

  • Uponor Smatrix Pulsen käyttö ja asennus on todellakin helppoa. Sovellus ohjaa järjestelmän asennusta ja käyttöä. Paperisia manuaalejakaan ei enää tarvita, koska kaikki tarvittava tieto löytyy sovelluksesta. Viimeisimmän ohjelmistopäivityksen myötä on mahdollista integroida erikseen määritetyt lämpöpumput Smatrix Pulse säätöjärjestelmän kanssa. Tämä lisää energiatehokkuutta ja asumismukavuutta entisestään,
    kertoo Uponorin Saija Nieminen.

Uponor Smatrix Pulse tiivistettynä

  • Tehokas -vähemmän energiaa, mukavuudesta tinkimättä
  • Helppo -yksinkertainen käyttöönotto ja käyttö missä vain, milloin vain
  • Mukautuva -yksilöllisesti jokaiseen tarpeeseen ja kohteeseen
  • Älykäs –liitettävissä osaksi älykodin kokonaisuutta

Vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa myös energiatehokkaan viilennyksen

Voit halutessasi jättää myös yhteydenottopyynnön

Säätöärjestelmän voi asentaa sekä uuteen että jo olemassa olevaan lattialämmityskohteeseen.

 
Päivitetty
22.11.2022