Lisää kesämökin käyttömukavuutta
Toimivat hanaratkaisut mökille

Kesämökkien ja -huviloiden varustelutaso vaihtelee paljon jo siitäkin syystä, että ihmisillä on erilaisia toiveita ja oletuksia liittyen vapaa-ajan asunnon varustelutasoon. Osan mielestä mökkiolosuhteet ovat kohdallaan, kun pesuvesi kannetaan järvestä ämpärillä, juomavesi tuodaan kanisterissa kotoa ja käytössä on ulkohuussi, jonka ovenpieleen on järjestetty käsienpesupiste hurmaavan emalivadin ja kannun avulla. Toiselle optimaaliset olosuhteet taas muodostuvat korkealaatuisista ja viimeisintä teknologiaa edustavista vesikalusteratkaisuista, jotka auttavat säästämään vettä ja energiaa, ja antavat jopa reaaliaikaista palautetta käytönaikaisesta kulutuksesta.

Millaisia mukavuuksia sinä kaipaat kesämökillesi?Millaisia mukavuuksia sinä kaipaat kesämökillesi?

Lämmin vesi mökille?

Näppärää mökkihanaa löytyy myös lyhyemmällä juoksuputkella varustettuna.Näppärää mökkihanaa löytyy myös lyhyemmällä juoksuputkella varustettuna.

Lämmin vesi helpottaa mökkiolosuhteissa monia askareita kuten tiskaamista, ja lisää käyttömukavuutta kun lämmintä vettä on saatavilla esimerkiksi käsien pesuun tai henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen. Oraksen Safira-tuoteperheestä löytyy vedenlämmittimellä varustettu pesuallashana sekä keittiöhana, jotka on helppo asentaa – mikäli mökistä löytyy sähkö- ja kylmävesiliitännät. Pakettiin kuuluu matalapainehana sekä 5 litrainen vedenlämmitin, ja veden lämpötila on portaattomasti säädettävissä +35°– 85°C (suositus +65°C).

Ratkaisuja mökkikeittiöön

Mikäli vapaa-ajanasunnolta toivotaan kodinomaisia mukavuuksia, löytyy Orakselta laaja valikoima tuotteita erilaisilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla varustettuna. Silmää miellyttävän ja ympäristöön sopivan muotoilun lisäksi on huomioitava vesikalusteiden yhteensopivuus muiden kalusteiden – kuten pesualtaiden – kanssa.

Huomioi vesikalusteiden yhteensopivuus muiden kalusteiden, kuten pesualtaiden kanssa. Kuvassa Oras Vega.Huomioi vesikalusteiden yhteensopivuus muiden kalusteiden, kuten pesualtaiden kanssa. Kuvassa Oras Vega.

Korkealla juoksuputkella varustettu keittiöhana on näyttävä ja antaa lisätilaa altaalla toimimiseen ja isompienkin astioiden täyttämiseen, mutta ennen asennusta tulee varmistaa, että altaan yläpuolista tilaa ei ole rajoitettu esimerkiksi yläkaapeilla.

Joskus keittiötiloissa hanan ja seinän taakse jää vähän tilaa, jolloin kummalle tahansa sivulle asemoitava juoksuputki on näppärä ominaisuus, kuten Oras Vega -keittiöhanassa. Tästä hanaperheestä löytyy laaja valikoima ominaisuuksia joista valita, astianpesukoneventtiilillä tai ilman, korkea tai matalampi juoksuputki, perinteinen krominen tai trendikäs mattamusta viimeistely.

Vinkki!

Oras Vega -hanaperhe on myös oiva valinta ekologisuutensa puolesta, sillä siitä löytyy vettä ja energiaa säästävä ekonappi – sekä laaja valikoima pesuallas- ja suihkuhanoja. Tutustu Oras Vega -tuoteperheeseen täällä.

Olipa oma mökkisi millainen tahansa, sen toimivuutta lisää kun hanat vastaavat käyttäjiensä tarpeisiin. Käytä siis hetki aikaa vaikkapa riippumatossa loikoillen, ja mieti voisiko mökkisi käyttömukavuus olla helposti nostettavissa uudelle tasolle hanat päivittämällä?

Tutustu Oraksen tuotevalikoimaan

750 ViiVilla_PSRgravureMF
 
Päivitetty
20.5.2022