Liimamassojen uutuus: Yksi rakennusmassa, joka sopii lähes kaikkeen sisällä ja ulkona

Olisiko elämä helpompaa, jos jokaista liimausta ja massatarvetta varten ei tarvitsisi ostaa kaupasta uutta putkiloa? Yksi rakennusmassa, joka käy mihin vaan tarpeeseen kotona, niin sisällä kuin ulkona, ja levittyy yhtä helposti kuin silikoni? Älä haaveile enempää. WTF® on tuonut markkinoille monipuolisimman ja testatun laatutuotteen.

WTF® Yes! Flex, eli tuttavallisesti purkinkyljessä Y vaan.

WTF Y:tä löytyy monessa eri värissä.WTF Y:tä löytyy monessa eri värissä.

Kestävä rakennusmassa ulkokäytössä

WTF Y on saanut positiivista palautetta ammattilaiskäyttäjiltä. WTF Y on mukavan siisti käyttää ja helppoa työstää. Lisäksi WTF Y:n UV:n kestävyys on erittäin korkeaa luokkaa, joka pidentää tuotteen elinkaarta erityisesti ulkokäytössä.

WTF Y on sertifioitu UV kestävyytensä ansiosta myös lasituskäyttöön ja voit käyttää sitä herkillekin materiaaleille, kuten luonnonkivelle, johon moni samankaltainen tuote ei sovellu. Tuote sopii jopa elementti- ja liikuntasaumauksiin ja kestää merivettä.

Kun kotiraksalla olet ensin liimannut styroksia toisiinsa ja sen jälkeen pitäisi liimata suihkulähteeseen tulevat luonnonkivet yhteen, voit aivan hyvin käyttää WTF Y:tä molempiin. Jos tuubiin vielä jotain jäi, voit liimata lasit kiinni karmeihin puutarhan pieneen kasvihuoneeseen tai paikata pesuhuoneen laatoituksessa olleen reiän.

Kattokäytössä tee kerralla kaikki oikein ja luotettavilla tuotteilla, niin säästyt jälkeenpäin tehtäviltä korjauksilta. Jos lähdetään hakemaan ja nimenomaan varmistamaan elastisuuden pitkäikäisyyttä, liiman tarttuvuutta ja parasta mahdollista UV:n kestävyyttä liima- ja tiivistysmassalle, paras vaihtoehto, muille kuin bitumikatoille, on WTF Y Yes! Flex.

Näin toimii WTF!

WTF® Yes! Flex ominaisuuksia

  • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön: kylpyhuoneet, katot, lasitus, ilmastointikanavat, veneet jne.
  • Erittäin hyvä UV:n, kemikaalien ja meriveden kestävyys.
  • Liimaa muun muassa puuta, kipsiä, betonia, tiiltä, lasia, muoveja ja metalleja, kivivillaa, korkkia, kiveä, lastulevyä ja styroksia.
  • Voidaan levittää märille pinnoille.
  • Päälle maalattavissa.
  • Nahoittuminen kestää alle 30 minuuttia.

Kiinnittyy betonin ilman pohjusteita

Testeissä WTF Y erottui merkittävästi edukseen, kun vertailtiin eri materiaalien yhteensopivuutta. Varsinkin testattaessa kiinnittyvyyttä betoniin ilman pohjustetta, WTF Y pärjäsi huomattavasti paremmin verrattuna keskivertotuotteisiin. Materiaaliyhteensopivuudessa tulet huomaamaan eron muihin saman kaltaisiin tuotteisiin verrattaessa.

Tiivistyskäytössä elastisuutta löytyy keskimääräistä paremmin. Kun useimmilla liima- ja tiivistysmassoilla elastisuus jää luokkaan 12,5E, nousee WTF Y elastisuudessaan luokkaan 20HM. Karrikoiden tätä voisi verrata 12,5 prosentin elastisuutta 20 prosenttia vastaan.

WTF Y Yes! Flexille on myönnetty myös VDI 6022 sertifiointi. Mikäli siis on tarvetta saada varmuutta sisäilmanlaatuun ja siihen, ettei hometta ala kertyä tuotteeseen, on vastaavan sertifioinnin saanutta massaa vaikeaa, jollei peräti mahdotonta löytää.

Voisimme luetella WTF Yes Flexin hyviä ja vielä parempia ominaisuuksia vaikka kuinka kauan, mutta loppujen lopuksi testaamalla itse asia selviää varmasti. 

 
Julkaistu
13.5.2022