• Etusivu
  • Piha

Edullinen pihasauna pikana pihaan, kiitos!

Nopean toimituksen pihasaunat kesän parhaaseen hintaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Smartia Oy
Päivitetty 15.06.2023
20225_78183.jpg

Varsinkin tällaisen kylmän yllätyksen jälkeen voisi olla pihasauna enemmän kuin tarpeen.

Kesä tulee kovaa vauhtia ja monella alkaa lomasuunnitelmat olla valmiina. Kalenteriin on merkitty vapaat viikonloput, kesälomat, reissut perheen kanssa ja etenkin juhannus ‒ kenties mökillä! Puuttuuko sinulta kuitenkin pihasauna, paikka jossa voi rentoutua isommallakin porukalla ja luoda muistoja jaettavaksi sukupolvelta toiselle? Nyt olisi tilaisuutesi hankkia pihasauna nopealla toimituksella, suoraan varastosta.

Onpa pihasaunasuosikkisi sitten pieni tai suuri, Smartian nopean toimituksen pihasaunavalikoimasta löydät varmasti oman unelmasaunasi. Tiesithän, että saunasta saa helposti muokattua vaikka aitan, jättämällä saunavarustelun pois tilaukselta.

Laitetaanko joku näistä ihanuuksista sinulle pakettiin ja pääset nauttimaan parhaista löylyistä omassa pihassasi ympäri vuoden?

Saaga 32 on upea valmissauna moneen pihaan

Saaga-saunamalli sopii hyvin maisemaan kuin maisemaan ja siksi sitä toimitetaankin niin kotipihoihin kuin mökkitonteillekin. Saaga 32 on Smartian vahvimpia suosikkeja vuosi toisensa jälkeen. Se on kaunis ja käytännöllinen saunamökki, joka tarjoaa useille perheille juuri sen, mitä saunamökiltä odotetaan. Saagassa on tilava ja valoisa tupa, johon mahtuu nojatuolien ja pienen pöydän lisäksi vaikka minikeittiö.

Etualan iso terassi antaa piharakennukselle ilmettä ja suojaa. Tuvasta erillinen saunaosasto on ominaisuus, mitä moni haluaa. Välitilan voi hyödyntää eri tavoin. Saaga 32:sta löytyy iso määrä erilaisia pohjavaihtoehtoja, ja nekin on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tämä rakennus on esillä sekä Oulun esittelypihassa että Vantaan esittelypihassa

3573_965622828_20224893222.jpg

Saaga 32/2 omaa toimivan pohjaratkaisun

Asiakkaiden toiveita on kuunneltu Smartialla vuosien saatossa tarkkaan ja siksi markkinoille saatiin tehtaan supersuositusta 30-vuotisjuhlamallista hieman muokattu malli. Saaga 32/2 -malliin on suunniteltu jo valmiiksi erillinen pukuhuone saunan ja tuvan väliin. Pukuhuone on pohjaratkaisussa helppo muuttaa halutessaan erilliseksi pesuhuoneeksi, toteuttamalla lattiarakenne löylyhuoneen tavoin rakolattialla.

Saaga 32/2 -mallissa on tilava ja valoisa 13,6 m² tupa, johon on suunniteltu paikka myös minikeittiölle. Puku/pesuhuone on kooltaan 2,6 m² ja siihen on kulku terassilta. Useimpien tarpeisiin riittävä 4,5 m²:n sauna on kompaktin kokoinen ja iloa saunojille tuottaa varmasti tilan tuntua luova, näkymät avaava leveä panoraamaikkuna. Näpsäkän kokoinen 8,9 m²:n terassi antaa suojaa säältä ja tarjoaa mukavan vilvoittelupaikan saunan jälkeen. Laaja toimitussisältö sisältää muun muassa saunan lauteet.

Saunan voi pystyttää myös peilikuvana.

Tämä rakennus on esillä sekä Oulun esittelypihassa että Vantaan esittelypihassa

Saaga 32/2
Saaga 32/2

Supersuositun Saaga 32:n puolikas: Saaga 17/2 pihasauna

Sisarmallistaan Saaga 32:sta tämä Saaga 17/2 -malli poikkeaa siten, että kylmä välitila on otettu saunan käyttöön ja näin se tarjoaa monen toivomaa väljempää peseytymistilaa. Saaga sopii hyvin maisemaan kuin maisemaan ja siksi sitä toimitetaankin niin kotipihoihin kuin mökkitonteillekin.

Tämä rakennus on esillä sekä Oulun esittelypihassa että Vantaan esittelypihassa

Saaga 17/2
Saaga 17/2

Ehdoton suosikkimalli suomalaiseen makuun: Aava 15 pihasauna

Aava 15 on moderni ja tyylikäs saunamökki, jossa on erittäin tilava ja valoisa sauna, jonka kruunaa leveä panoraamaikkuna. Reilun kokoisen oleskelutilan korkeat ikkunat tuovat lisää valoisuutta huoneeseen. Rakennuksen ympärille on helppo toteuttaa suurempikin terassikokonaisuus. Saunan voi koota myös peilikuvana. Ovien kätisyydet ovat kuitenkin vakiot ja kokoamisohje vain pohjakuvan mukainen.

Tämä rakennus on esillä:Vantaan esittelypiha

Lue lisää:
Pihasauna Aava valloitti Vertti Harjuniemen sydämen

Aava 15 pihasauna
Aava 15 pihasauna

Aava 13/4C terassilla

Aava 13 4C terassilla varustettu pihasauna kampanjahintaan, 58 mm tai 90 mm hirrellä! Nyt erä suosittua terassilla varustettua Aava 13 pihasaunaa kampanjahintaan! Aava 13 4C on yksi suosikkimalleistamme, joka ei lakkaa ihastuttamasta asiakkaitamme valoisuudellaan ja avaruudellaan. Aava on laadukas kotimainen ja tyyliltään moderni pihasaunamökki. Malli sopii tyyliltään niin kotipihalle kuin mökillekin. Aavassa 5,9 m2 tupa on erittäin tilava 5,9 m² löylyhuone, jonka kruunaa leveä valoisuutta ja tilan tuntua tuova panoraamaikkuna.

Tämä rakennus on esillä:Oulun esittelypiha

Isokin porukka mahtuu saunaan: Venla 15 pihasauna+tupa

Venla 15 pihasaunassa on tilava sauna, pukuhuone ja hyvän kokoinen terassi katoksella. Tässä tilavassa saunassa on ilo saunoa vaikka isommallakin porukalla. Saunarakennuksessa on 6,1 m² tupa/pukuhuone ja 4,2 m² saunaosasto sekä 6,7 m² terassi, jossa katon alla mahtuu vaikka grillailemaan saunan jälkeen.

Tämä rakennus on esillä:Oulun esittelypiha

Venla 15 pihasauna+tupa
Venla 15 pihasauna+tupa

Venla 17 pihasauna+tupa

Venla 17 pihasaunamökki on kaunis niin sisältä kuin ulkoa. Sen korkeat viistoikkunat avaavat taideteosmaiset näkymät tuvasta luontoon. Saunarakennuksessa on 9,2 m² tupa/pukuhuone ja 4,6 m² saunaosasto, johon käynti on suoraan terassilta. Tuvan ovet ovat pariovet, jotka voi kelin salliessa avata isoksi aukoksi tuomaan lisätilaa tupaan.

Tämä rakennus on esillä:Oulun esittelypiha, Vantaan esittelypiha

Kaupat eivät jää kiinni rahasta, rahoitus onnistuu Smartian kanssa vaivattomasti!

Kiinnostaisiko pihasauna tai muu piharakennus? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Smartia Oy
Piha
rakennukset
piharakennukset
sauna
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77711.jpg
Autotallin rakentamisen vaiheet - Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty
Sanonnassa on enemmän viisautta kuin saattaa uskoakaan. Onpa kyseessä mikä rakennusprojekti tahansa, sen huolellinen suunnittelu selkeyttää, jouduttaa ja helpottaa koko rakennusprojektin läpivientiä. Tähän artikkeliin on koottu pääkohdat, joiden avulla hahmotat rakennusprojektin kokonaisuuden paremmin ja olet huomattavasti valmiimpi toteuttamaan rakennusprojektisi.
20223_77264.jpg
Pihasauna Aava valloitti Vertti Harjuniemen sydämen
Saunominen kuuluu suomalaisten arkeen. Monelle se on myös jokaviikkoinen rentoutumisen hetki rankan työviikon jälkeen. Pihasauna on helppo tapa tuoda rentoutumisen mahdollisuudet omaan pihapiiriin niin järven rannalla kuin kaupunkiympäristössä. Nopeasti pystytettävät asennusvalmiit kokonaisuudet tekevät haaveista totta. Pihasaunan voi rakentaa tai rakennuttaa, mutta helpoin tapa on tilata asennusvalmis kokonaisuus ‒ kuten teki myös monien tuntema kuntosaliyrittäjä Vertti Harjuniemi.
20223_76675.jpg
Kuinka paljon autotallin rakentaminen maksaa?
Tiedäthän tunteen, kun tilantarve kasvaa, tarvitset säilytystilaa harrastevälineille, erilaisille kulkupeleille ja jonkun nurkkauksen nikkarointia varten ‒ eikä harrastetilakaan olisi pahitteeksi. Valmista ratkaisua ei tunnu löytyvän, joten haluat suunnitella autotallin itse. Onpa kyseessä autotalli, autokatos, halli tai jokin muu piharakennus, pätevät alla esitetyt asiat pääsääntöisesti kaikkeen rakentamiseen. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon suunnitellessa piharakennusta?
20202_62775.jpg
Poikkeuksellisen varaava kiertoilmatakka kotiisi
Tulikiven Pielinen-takkamallisto koostuu useammasta pienikokoisesta kiertoilmatakasta, jotka sopivat monipuoliseen lämmittämiseen – myös mökille. Toisin kuin perinteisissä kamiinoissa niiden paksu vuolukivikuori varaa lämpöä pitkään hiilloksen sammuttua. Lisäksi etuna on kevytrakenteisuus, minkä vuoksi takan voi sijoittaa helposti lähes mihin tahansa.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Pientalojen hinnat tasaantumassa, pientalotonttikauppa hiljentynyt
Edustavia pientalojen kauppoja tehtiin vuoden 2007 alkupuoliskolla yhteensä 8 900. Kauppojen määrä nousi seitsemän prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Hinnat kohosivat keskimäärin viisi prosenttia kaava-alueilla ja 17 prosenttia haja-asutusalueilla.
50_P_16682.jpg
Casa Humana apurahat 2008
Osuuskunta Suomen Asuntomessut myöntää vuosittain apurahoja ja tunnustuspalkintoja merkittävästä toiminnasta ihmisten asumisen laadun parantamiseksi asumisen-, asuntosuunnittelun ja rakentamisen tutkijoille. Apurahoja on myönnetty vuodesta 1981, jolloin perustettiin asuntomessurahasto. Vuodesta 2002 lähtien apurahat on myönnetty nimellä Casa Humana.Vuoden 2008 apurahat tulevat haettavaksi vuodenvaihteen jälkeen ja ne suunnataan asumisen energiatekniikan tutkimukseen, kokeiluun ja kehittämiseen. Hakuaikaa on aina 14.3.2008 asti.Lisätietoja Casa Humanasta antaa toimitusjohtaja Pasi Heiskanen, puh. 020 743 7701.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton