Edullinen pihasauna pikana pihaan, kiitos!
Nopean toimituksen pihasaunat kevään parhaaseen hintaan

Kesä tulee kovaa vauhtia ja monella alkaa lomasuunnitelmat olla valmiina. Kalenteriin on merkitty vapaat viikonloput, kesälomat, reissut perheen kanssa ja etenkin juhannus ‒ kenties mökillä! Puuttuuko sinulta kuitenkin pihasauna, paikka jossa voi rentoutua isommallakin porukalla ja luoda muistoja jaettavaksi sukupolvelta toiselle? Nyt olisi tilaisuutesi hankkia pihasauna nopealla toimituksella, suoraan varastosta. 

Varsinkin tällaisen kylmän yllätyksen jälkeen voisi olla pihasauna enemmän kuin tarpeen.Varsinkin tällaisen kylmän yllätyksen jälkeen voisi olla pihasauna enemmän kuin tarpeen.

Onpa pihasaunasuosikkisi sitten pieni tai suuri, Smartian nopean toimituksen pihasaunavalikoimasta löydät varmasti oman unelmasaunasi. Tiesithän, että saunasta saa helposti muokattua vaikka aitan, jättämällä saunavarustelun pois tilaukselta.

Laitetaanko joku näistä ihanuuksista sinulle pakettiin ja pääset nauttimaan parhaista löylyistä omassa pihassasi ympäri vuoden?

Kuru 14 valmissauna sopii moneen pihaan

Kuru 14 valmissauna on tunnelmallinen 5,3 m² sauna ja siinä on uskomattoman valoisa 7,8 m² saunatupa. Jykevä (95 x 170 mm) pelkkahirrestä valmistettu pihasauna on valmiiksi rakennettu tehtaalla säältä suojassa ja toimitetaan asiakkaan tekemien perustusten päälle nosturiautolla. 

Aava 15 pihasaunan pikkusisko: avara ja valoisa Aava 13 4C pihasauna

Aava 13 4C on kompakti saunamökki reilun kokoisella löylyhuoneella ja sopivalla pikkutuvalla. Aava on laadukas kotimainen ja tyyliltään moderni pihasaunamökki, joka sopii tyyliltään niin kotipihalle kuin mökillekin. Aavassa on erittäin tilava 5,9 m² sauna, jonka kruunaa leveä valoisuutta ja tilan tuntua tuova panoraamaikkuna.

Tämä rakennus on esillä: Oulun esittelypiha

Aava 13 4C pihasaunaAava 13 4C pihasauna

Supersuositun Saaga 32:n puolikas: Saaga 17/2 pihasauna

Sisarmallistaan Saaga 32:sta tämä malli poikkeaa siten, että kylmä välitila on otettu saunan käyttöön ja näin se tarjoaa monen toivomaa väljempää peseytymistilaa. Saaga sopii hyvin maisemaan kuin maisemaan ja siksi sitä toimitetaankin niin kotipihoihin kuin mökkitonteillekin.

Tutustu lisää Saaga 17/2

Saaga 17/2Saaga 17/2

Tutustu myös Saaga 32/2 malliin tästä

Söpö, mutta kompakti tilaihme: Kaisla 6 valmissauna

Kun pelkkä tilava sauna riittää ja haluat pihallesi laadukkaan saunan valmiiksi pystytettynä, on valintasi Kaisla 6 valmissauna. Sauna toimitetaan pintakäsittelemättömänä, eikä kuvan terassi sisälly toimitukseen. Sauna rakennetaan tehtaalla säältä suojassa ja toimitetaan asiakkaan tekemien perustusten päälle nosturiautolla.

Tutustu lisää Kaisla 6 valmissaunaan

Kaisla 6 vamissaunaKaisla 6 vamissauna

Kaislan isosisko: Usva 9 valmissauna

Usva 9 valmissaunassa on tilava löylyhuone ja pieni pukuhuone. Tässä 95 x 170 mm *pelkkahirrestä valmistetussa pihasaunassa on 4,8 m² sauna ja 3,4 m² pukuhuone. Sauna rakennetaan tehtaalla säältä suojassa ja toimitetaan asiakkaan tekemien perustusten päälle nosturiautolla. Sauna toimitetaan pintakäsittelemättömänä.

*Pelkkahirsi = tukin sivut poistettu sahaamalla.

Tutustu lisää Usva 9 valmissaunaan

Usva 9 valmissaunaUsva 9 valmissauna

Ehdoton suosikkimalli suomalaiseen makuun:
​​​​​​​Aava 15 pihasauna

Aava 15 on moderni ja tyylikäs saunamökki, jossa on erittäin tilava ja valoisa sauna, jonka kruunaa leveä panoraamaikkuna. Reilun kokoisen oleskelutilan korkeat ikkunat tuovat lisää valoisuutta huoneeseen. Rakennuksen ympärille on helppo toteuttaa suurempikin terassikokonaisuus. Saunan voi koota myös peilikuvana. Ovien kätisyydet ovat kuitenkin vakiot ja kokoamisohje vain pohjakuvan mukainen.

Aava 15 pihasaunaAava 15 pihasauna

Aava 10 pihasauna pukuhuoneella

Aava 10 on pienempi versio supersuositusta Aava 13 -mallista, mutta tässäkin saunamallissa on tilava ja valoisa löylyhuone panoraamaikkunalla sekä pieni erillinen pukuhuonetila. Saunasta avautuu ihastuttavan maisemaikkunan kautta upeat näkymät ympäröivään luontoon. Tässä mallissa on erittäin tilava 5,9 m² sauna, sekä 3,2 m² pukuhuone.

Tämä rakennus on esillä: Vantaan esittelypiha

Venla 14B pihasauna+tupa

Venla 14B on käytännöllinen ja ajaton saunarakennus moneen paikkaan. Saunarakennuksessa on 4,2 m² tupa/pukuhuone ja 4,2 m² saunaosasto sekä 3,6 m² terassi. Etuterassilla on katon alla mukava jäähdytellä saunan jälkeen. Tupaan mahtuu pari tuolia tai levitettavä sänky/sohva. Tämän kevythirsipihasaunan pystytys on mukana tulevien ohjeiden ansiosta helppoa.

Lue lisää Venla 14B:Stä

Venla 14B pihasauna+tupaVenla 14B pihasauna+tupa

Isokin porukka mahtuu saunaan:
​​​​​​​Venla 15 pihasauna+tupa

Venla 15 pihasaunassa on tilava sauna, pukuhuone ja hyvän kokoinen terassi katoksella. Tässä tilavassa saunassa on ilo saunoa vaikka isommallakin porukalla. Saunarakennuksessa on 6,1 m² tupa/pukuhuone ja 4,2 m² saunaosasto sekä 6,7 m² terassi, jossa katon alla mahtuu vaikka grillailemaan saunan jälkeen.

Tämä rakennus on esillä: Oulun esittelypiha

Tutustu Venla 15 pihasaunaan 

Venla 15 pihasauna+tupaVenla 15 pihasauna+tupa

Venla 17 pihasauna+tupa

Venla 17 pihasaunamökki on kaunis niin sisältä kuin ulkoa. Sen korkeat viistoikkunat avaavat taideteosmaiset näkymät tuvasta luontoon. Saunarakennuksessa on 9,2 m² tupa/pukuhuone ja 4,6 m² saunaosasto, johon käynti on suoraan terassilta. Tuvan ovet ovat pariovet, jotka voi kelin salliessa avata isoksi aukoksi tuomaan lisätilaa tupaan.

Tämä rakennus on esillä: Oulun esittelypiha, Vantaan esittelypiha

Lue lisää Venla 17 pihasaunasta

Kaupat eivät jää kiinni rahasta, rahoitus onnistuu Smartian kanssa vaivattomasti!

Jäikö jokin askarruttamaan? Haluatko, että asiantuntija on sinuun yhteydessä?


 
Julkaistu
12.5.2022