Puhtaassa mökissä viihtyy koko perhe

IMG_0128_inkku

Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeen

Monet mökinomistajat suunnittelevat mökin kevätsiivousta ilmojen jälleen lämmettyä. Mökkeilijöiden ohjelmassa on sisä- ja ulkotilojen siivousta sekä puiden pilkkomista. Näissä arkiaskareissa kannattaa kiinnittää huomiota myyräkuumeelta suojautumiseen. Ihmisiin virus tarttuu yleensä hengitysteitse, kun metsämyyrän ulostetta tai virtsaa sekoittuu siivouspölyn mukana hengitysilmaan. Thl:n mukaan suojautuminen mökin talvisiivouksessa tehokkaalla hengityssuojaimella on tehokasta ja perusteltua.

Siivotessa ilmaan pääsee runsaasti pölyä jolloin suojaimen käyttö on erityisen tärkeää. Jos jätöksiä alkaa putsaamaan perinteisellä pölyimurilla, niin jätöksissä olevat virukset tulevat pölynimurien suodattimien läpi ja ne johtuvat hengitysilmaan tavallisen imurin poistoilmapuhalluksen takia. Mikäli mökillä on keskuspölynimuri, haitallinen pöly ohjataan pois hengitetystä huoneilmasta ja vastaavaa riskiä ei ole. 

Imuroidessa ei puhalleta pölyä takaisin sisätiloihin

Allaway-keskuspölynimuri on hyvä ja turvallinen vaihtoehto myös mökille, sillä imuroidessa ei puhalleta pölyä takaisin hengitysilmaan. Näin vältytään pölymyrskyltä ja hengitysilma pysyy puhtaana ja raikkaana myös siivouksen aikana. Allawayn keskuspölynimurivalikoimasta löytyy myös mökille sopivia vaihtoehtoja ja imurivalitsimen avulla voit helposti testata mikä keskusyksikkö sopisi omalle mökille parhaiten.

Jyväskylässä valmistetut kotimaiset Allaway-keskuspölynimurit sisältävät kaiken tarvittavan mökki- ja koti-ilman puhtaana pitämiseksi.

Allaway-keskuspölynimurin ulospuhallusilma puhalletaan ulos eikä siivottaviin tiloihin.Allaway-keskuspölynimurin ulospuhallusilma puhalletaan ulos eikä siivottaviin tiloihin.

Puhdista mökin eri pinnat uudella monitoimisuulakesetillä

Keskuspölynimurilla on helppoa ja turvallista käydä mökillä läpi kaapit, vuoteet, pöydät, hyllynpäälliset ja tasot. Esimerkiksi uuden monitoimisuulakesetin avulla mökin eri pinnat voi imuroida todella tehokkaasti. Suulakesetin tekstiilisuulakkeella erilaiset tekstiilipinnat kuten sohvat ja patjat puhdistuvat vaivattomasti. Pehmeä luonnonharjaksinen parkettisuulake puolestaan on oivallinen hirsiseinien imurointiin - suulakkeen pitkät luonnonharjakset ulottuvat hirsiseinien rakoihin puhdistaen ne tehokkaasti ja helposti. Suulakesetin viimeinen jäsen on uusi mattosuulake joka nopeuttaa mattojen imurointia ja tekee askareesta vaivatonta ja mukavaa.

Imurit ja tarvikkeet Rakentaja.fi-Verkkokaupasta

multipurpose nozzle 2 pcs carpet_ (1)_1080p
 
Julkaistu
10.5.2022