Ilmainen virtuaalitapahtuma kestävän kehityksen teemoista
– Miten älykodit tukevat ekologista asumista?

Viime vuonna maailman kestävimmäksi valittu yritys, Schneider Electric, tarjoaa ilmaisen virtuaalitapahtuman, jossa käsitellään muun muassa älykotijärjestelmiä. Tapahtuman avaa Myytinmurtajista tuttu Jamie Hyneman, joka tulee kertomaan uusista innovaatioista ja kestävästä kehityksestä. Webinaarin älykotiosio on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita älykotijärjestelmän mahdollisuuksista helpottaa arjen rutiineja ja säästää samalla energiaa. Virtuaalitapahtuman juontaa Mikko Kuustonen.

Digital Innovation Day-virtuaalitapahtumassa puhujana Myytinmurtajista tuttu Jamie Hyneman.Digital Innovation Day-virtuaalitapahtumassa puhujana Myytinmurtajista tuttu Jamie Hyneman.

Älykotijärjestelmät ovat kehittyneet valtavasti ja jokainen voi tänä päivänä saada kotiinsa etähallinnan ja automaation tuomaa mukavuutta. Wiser-älykotijärjestelmä on kiinnostava niin sisustuksesta kiinnostuneille, oman kodin rakentajille ja remontoijille kuin sähköasentajille.

Valitse itsellesi sopivat puheenvuorot

Schneider Electricin Innovation Day -virtuaalitapahtuma pureutuu kestävän kehityksen teemoihin. Tapahtumassa pohditaan, millaisia fiksut ideat ja kestävät teot ovat niin älykotien, kiinteistöjen ja teollisuuden saralla. Pääagendan lisäksi 3 rinnakkaisesta streamista voi valita oman suosikkinsa. Älykotistreamissa esittelyssä on mm. Wiser-älykotijärjestelmä ja mielenkiintoinen Honkarakenteen asuntomessukohde, joka on pakko nähdä tänä kesänä Naantalissa.

Keynote-puhujana Jamie Hyneman, Innovation in Sustainability - It's all about Culture

9.15–9.45

Älykoti ei ole ilmiö, vaan kestävän asumisen uusi suunta

10.15–11.15

  • Wiser älykoti: Mistä se koostuu? – Juhani Hallamaa, Kaupallinen tuotepäällikkö
  • Vanhan talon älyremontti asentajan näkökulmasta – Henkka Lindeman, Yrittäjä, Tarinankertoja
  • Naantalin Asuntomessukohde Honka Haiku – Sanna Huovinen, Markkinointijohtaja, Honkarakenne
  • Kuinka sähköauton lataus kehittyy kodeissa? – Otto Karha, Päällikkö, sähköinen liikenne

Katso koko ohjelma tapahtuman sivuilla.


ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Wiser-älykoti helpottaa arkeasi

Katso videolta, miten päiväsi voi alkaa paljon helpommin Wiser-älykodin ansiosta.

Esittelyssä asennuskalusteita merien muovijätteestä

Tapahtumassa esitellään Schneider Electricin Green Premium -ympäristömerkki ja maailman ensimmäinen merten muoviroskasta valmistettu ELKO Plus Ocean Plastic -asennuskalustesarja. Tärkeintä jätevuorien kanssa painivalla maailmalla on se, että muovijätettä pitää syntyä vähemmän ja se pitää saada uusiokäyttöön.

ELKO Plus Ocean Plastic -sarjan asennuskalusteissa pistorasioiden, kytkinten ja kehysten näkyvät muoviosat tehty vähintään 65 prosenttisesti kierrätetystä merimuovista - tarkemmin meriin hylätyistä kalastusverkoista.

Vaikka kalusteissa on käytetty hylättyjä kalastusverkkoja, ei tyylistä, turvallisuudesta tai kestävyydestä ole tarvinnut tinkiä tippaakaan. Esimerkiksi paloturvallisuuden takaamiseksi tuotteisiin on lisätty myös lasikuitua ja muuta kierrätysmuovia, joka takaa tuotteiden laadun.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

ELKO Ocean Plastic-asennuskalustesarjaELKO Ocean Plastic-asennuskalustesarja
 
Julkaistu
5.5.2022