Charmia jokaiseen tyyliin!

Musta ja valkoinen ovat keittiöratkaisuissa usein ominaisia tyylistään tarkoille, mutta samalla ne ovat varma valinta moneen makuun myös silloin kun keittiöön halutaan ajatonta ja toimivaa ilmettä. Joskus taas perinteikkään rakennuksen henki itsessään vaatii täysin toisenlaista tyylikkyyttä keittiönsä toteutukseen. Tutustu vaikkapa alla esiteltyihin kolmeen, keskenään hyvinkin erilaiseen keittiöön. Charmia-keittiöstä on moneksi.

kokoelma x

Maalaisromanttinen keittiö 1880-luvun maalaistaloon

Tässä selkeälinjaisessa keittiössä yhdistyvät onnistuneesti kodikkuus ja tyylikkyys – toimivuudesta tippaakaan tinkimättä. Suvussa pitkään kulkeneen kiinteistön maalaisromanttinen uusi keittiö tulee palvelemaan käyttäjiään vielä pitkälle tällä vuosituhannella. Keittiökalusteiden tummanharmaat, koivuiset massiivipuuovet, tammitasot sekä kaunis messingin sävy, joka toistuu niin hanassa kuin valaisimissakin, henkivät yhdessä samaa juurevaa arvokkuutta kuin koko rakennus itsessään.

IMG_4257 x

Keittiöremontin yhteydessä keittiötä laajennettiin. Samalla keittiökalusteet keskitettiin toiveiden mukaisesti kootusti yhdelle seinälle. Pienen saarekkeen ainutlaatuinen puuverhous sen ulkopuolella liittää saarekkeen kauniisti osaksi vanhan rakennuksen tunnelmaa. Käytännöllinen saareke kätkee sisuksiinsa mm. myös uunin ja samalla se toimii hyödyllisenä lisälaskutilana, lähellä ruokapöytää.

Talotekniikkaa piilotettiin huomaamattomasti kalusteiden taakse, kun työtasot toteutettiin 700 millimetrin erikoissyvällä tasolla. Samalla saatiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti enemmän työtasoa. Käyttäjiään on erityisesti ilahduttanut myös ulosvedettävä Tandem-komeromekanismi: sen avulla kaikki tarvittava saadaan helposti esille käyttöön otettavaksi – ei enää kurkottelua hyllyjen perukoille! Reilun kokoinen musta komposiittiallas on myös osoittautunut käytössä mieluisaksi ja täysin riittäväksi sellaisenaan.

Rautiaiset keittiö 4 allas neliö

Musta on must

Ajaton klassikko syntyy valitsemalla keittiökalusteiden väriksi musta. Tässä keittiössä moderniin mustaan lämpöä tuo luonnollinen puun sävy tammitasoissa. Värien hillittyä vuoropuhelua toinen toistaan korostaen jatkavat mustat hana ja allas. Kalusteryhmän selkeät linjat piirtävät herkän graafista viivaa laajaan mustaan kalustepintaan, rauhoittaen näkymän oleskelutilaan päin sekä korostaen keittiön ajatonta tyylikkyyttä.

Liesi ja liesituuletin on sijoitettu kätevästi saarekkeeseen. Kookkaaseen saarekkeeseen on helppo saada muutakin toiminnallisuutta kuin pelkästään ruuanlaitto ja säilytys. Runsas laskutila antaa tilaa ja väljyyttä myös mukavalle yhdessä ololle jo ruokaa tehdessä.

Kenig keittiö 3 allas x

Vastustamaton valkoinen keittiö

Sanoista ”valkoinen keittiö” syntyy yleensä melko yhteneväinen mielikuva kaikilla. Siitä ei kuitenkaan voitaisi olla kauempana tässä rohkeassa keittiössä! Ennakkoluuloton ideointi ja totuttujen tapojen kyseenalaistaminen on tuonut tähän keittiöön erityistä keveyttä ja ilmavuutta, jopa leikkisyyttä.

Runsas ja vetolaatikoin toimiva alakaapisto mahduttaa sisäänsä suurimman osan keittiön tarpeista ja tavaroista, joten miksi pitäisikään täyttää seinätila reunasta reunaan tavanomaisilla yläkaapeilla? Kaunis kuviotapetti sisustaa koko keittiötilaa aivan uudella tavalla, kunhan sille vain annetaan tilaa. Tavallisesti niin arkiset yläkaapit näyttävätkin tapettia vasten yhtäkkiä lähes kiehtovalta modernilta taiteelta kiiltävine pintoineen ja kauniisti ryhmiteltynä. Tämä rohkeasti oman näköisensä, innovatiivinen ja silti levollisen oloinen keittiö ei kauneutensa vuoksi hevillä unohdu mielestä.

KT rohkeasti 3 x

Yksi kalustetoimittaja, monta eri tyyliä

Charmian valikoimista löydät tyylit niin retrosta moderniin kuin kaikki siltä väliltä. Lisää kutkuttavia keittiöunelmia ja toteutuneita toiveita löydät mm. sivuiltamme Asiakkaiden keittiöt. Anna unelmillesi siivet ja Charmialle toteutus, niin lopputulos hurmaa sinut!
 

Charmia-keittiöt

  • mittatilaustyönä kotiisi
  • jopa 25 vuoden takuu
  • kotimaisuusaste aina vähintään 80%
  • 95% asiakkaista suosittelee


https://www.charmia.fi/


 
Päivitetty
26.4.2022