• Etusivu
  • Talo

Keittiö tyyliin kuin tyyliin!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Charmia Group Oy
Päivitetty 06.06.2023
20224_77928.jpg

Keittiöremontti edessä, mutta mitä väriä keittiöön? Musta ja valkoinen ovat keittiöratkaisuissa usein ominaisia tyylistään tarkoille, mutta samalla ne ovat varma valinta moneen makuun myös silloin kun keittiöön halutaan ajatonta ja toimivaa ilmettä. Oli kyse sitten keittiökalusteet kuten keittiösaareke, aamiaiskaappi tai vaikkapa liesituuletin, joskus perinteikkään rakennuksen henki itsessään vaatii täysin toisenlaista tyylikkyyttä keittiönsä toteutukseen. Tutustu vaikkapa alla esiteltyihin kolmeen, keskenään hyvinkin erilaiseen Charmia-keittiöön.

Maalaisromanttinen keittiö 1880-luvun maalaistaloon

Tässä selkeälinjaisessa keittiössä yhdistyvät onnistuneesti kodikkuus ja tyylikkyys – toimivuudesta tippaakaan tinkimättä. Suvussa pitkään kulkeneen kiinteistön maalaisromanttinen uusi keittiö tulee palvelemaan käyttäjiään vielä pitkälle tällä vuosituhannella. Tummanharmaat keittiökalusteet, koivuiset massiivipuuovet, tammitasot sekä kaunis messingin sävy, joka toistuu niin hanassa kuin valaisimissakin, henkivät yhdessä samaa juurevaa arvokkuutta kuin koko rakennus itsessään.

20221_76690.jpg

Keittiöremontin yhteydessä keittiötä laajennettiin. Samalla keittiökalusteet keskitettiin toiveiden mukaisesti kootusti yhdelle seinälle. Pienen saarekkeen ainutlaatuinen puuverhous sen ulkopuolella liittää saarekkeen kauniisti osaksi vanhan rakennuksen tunnelmaa. Käytännöllinen saareke kätkee sisuksiinsa mm. myös uunin ja samalla se toimii hyödyllisenä lisälaskutilana, lähellä ruokapöytää.

Talotekniikkaa piilotettiin huomaamattomasti kalusteiden taakse, kun työtasot toteutettiin 700 millimetrin erikoissyvällä tasolla. Samalla saatiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti enemmän työtasoa.

Käyttäjiään on erityisesti ilahduttanut myös ulosvedettävä Tandem-komeromekanismi: sen avulla kaikki tarvittava saadaan helposti esille käyttöön otettavaksi – ei enää kurkottelua hyllyjen perukoille! Reilun kokoinen musta komposiittiallas on myös osoittautunut käytössä mieluisaksi ja täysin riittäväksi sellaisenaan.

20224_77924.jpg

Musta keittiö on must

Ajaton klassikko syntyy valitsemalla keittiökalusteet mustaksi. Tässä keittiössä moderniin mustaan lämpöä tuo luonnollinen puun sävy tammitasoissa. Värien hillittyä vuoropuhelua toinen toistaan korostaen jatkavat mustat hana ja allas. Kalusteryhmän selkeät linjat piirtävät herkän graafista viivaa laajaan mustaan kalustepintaan, rauhoittaen näkymän oleskelutilaan päin sekä korostaen keittiön ajatonta tyylikkyyttä.

Liesi ja liesituuletin on sijoitettu kätevästi saarekkeeseen. Kookkaaseen saarekkeeseen on helppo saada muutakin toiminnallisuutta kuin pelkästään ruuanlaitto ja säilytys. Runsas laskutila antaa tilaa ja väljyyttä myös mukavalle yhdessä ololle jo ruokaa tehdessä.

20224_77926.jpg

Vastustamaton valkoinen keittiö

Sanoista "valkoinen keittiö" syntyy yleensä melko yhteneväinen mielikuva kaikilla. Siitä ei kuitenkaan voitaisi olla kauempana tässä rohkeassa keittiössä! Ennakkoluuloton ideointi ja totuttujen tapojen kyseenalaistaminen on tuonut tähän keittiöön erityistä keveyttä ja ilmavuutta, jopa leikkisyyttä.

Keittiökalusteet tuovat ominaisuuksillaan toimivuutta, kuten runsas ja vetolaatikoin toimiva alakaapisto mahduttaa sisäänsä suurimman osan keittiön tarpeista ja tavaroista, joten miksi pitäisikään täyttää seinätila reunasta reunaan tavanomaisilla yläkaapeilla?

Kaunis kuviotapetti sisustaa koko keittiötilaa aivan uudella tavalla, kunhan sille vain annetaan tilaa. Tavallisesti niin arkiset yläkaapit näyttävätkin tapettia vasten yhtäkkiä lähes kiehtovalta modernilta taiteelta kiiltävine pintoineen ja kauniisti ryhmiteltynä. Tämä rohkeasti oman näköisensä, innovatiivinen ja silti levollisen oloinen keittiö ei kauneutensa vuoksi hevillä unohdu mielestä.

20224_77927.jpg

Yksi kalustetoimittaja, monta eri tyyliä

Charmian valikoimista löydät tyylit niin retrosta moderniin kuin kaikki siltä väliltä. Lisää kutkuttavia keittiöunelmia ja toteutuneita toiveita löydät sivuiltamme. Anna unelmillesi siivet ja varaa Charmialle maksuton suunnittelukäynti, niin lopputulos hurmaa sinut!

Info

Info

Miksi kannattaa hyödyntää suunnittelukäynti myymälässä?

  • Sinun ei tarvitse tietää kaikkea mitä keittiöremonttiin liittyy, vaan työkseen keittiösuunnittelua ja keittiöremontteja käsittelevät alan ammattilaiset osaavat kysyä oikeat kysymykset heti alusta alkaen
  • Jos olet jo pidemmällä keittiösuunnittelussa, voit tutustua erilaisiin toteutusvaihtoehtoihin ja hyödyntää ideoita ja ajatuksia vapaasti
  • Tapaaminen ei sido sinua mihinkään eikä perääsi soitella, vaan saat hyödyntää saamaasi apua velvoitteetta
  • Saat uudesta keittiöstä ja muista kalusteista mitta- ja 3D-kuvat, joita voit vapaasti käyttää
  • Saat myös tietoa koko keittiöremontin prosessista suunnittelusta toteutukseen
Charmia Group Oy
Talo
keittiö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20221_76699.jpg
Mitä kotimaisuus, paikallisuus, yksilöllisyys ja kestävyys tarkoittavat keittiökalusteissa?
Onko keittiöremontti tai uuden hankinta mielessä ja ajankohtaista? Ovatko kotimaisuus, paikallisuus, yksilöllisyys ja kestävyys sinulle tärkeitä arvoja? Charmia keittiöt on suomalainen perheyhtiö, jonka keittiökalusteet edustavat kaikkea edellä mainittua. Keittiö on kodin sydän, jolloin kaikkien jokapäiväisessä käytössä olevien keittiökalusteiden materiaalivalinnan merkitys korostuu.Mitä kotimainen, paikallinen, yksilöllinen ja kestävä Charmia keittiö tarkoittaa käytännössä? Se selviää tästä artikkelista.
20222_77068.jpg
Miten päästä keittiöremontissa alkuun?
Monella voi tulla mieleen keittiössä ruokaa tehdessä ja ruokaillessa, että nykyinen keittiö ei vastaa omia tarpeita tai keittiö kaipaisi muuten vain uutta ilmettä. Miten siis päästä alkuun keittiöremontissa, etenkin kun huomioitavia asioita on paljon?Tässä artikkelissa käymme läpi mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ja miten saada keittiöremontti ja keittiösuunnittelu alulle – tai onhan se jo alussa, kun on alettu miettimään ylipäätään remonttia!
20224_77638.jpg
Yksi kalustetoimittaja, monta eri ilmettä - katso esimerkit!
Keittiöremontin ei ole pakko tarkoittaa uutta valkoista, rosterista tai mustaa pelkistettyä keittiötä, vaan värikkäät ja entistä persoonallisemmat keittiöt valloittavat. Katso vaikkapa alla esitellyt keittiöratkaisut – keittiö voi hurmata myös väreillään, persoonallisuudellaan ja yksityiskohdillaan.
20194_57130.jpg
Onko aika päivittää vanha talotuuletin? - tutustu ratkaisuihin
Talotuuletin on erityisesti 80- ja 90-luvulla rakennetuissa taloissa käytetty poistoilmalaite, jolla toteutetaan asunnon koneellinen poistoilmanvaihto. Käytännössä se on puhaltimella varustettu liesikupu, johon on yhdistetty poistoilmakanava esim. kylpyhuoneesta. Se poistaa ilmaa liesikuvun kautta keittiöstä sekä asunnon muista tiloista. Korvaava ulkoilma virtaa asuntoon ulkoseinissä sijaitsevista raitisilmaventtiileistä.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20187_54072.jpg
Aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön
Aamiaiskaappi on se yksittäinen ominaisuus, jota harkitsee varmasti jokainen tänä päivänä keittiötään uusiva rakentaja tai remontoija. Aamiaiskaapista on puhuttu jo useamman vuoden, eikä suosiossa näy laskua. Eikä ihme, sillä aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton