Kattoremontti tulossa? Valitse suomalainen teräskatto, jolla on 50 vuoden takuu

Kattoremontti on yksi omakotitaloasujan isoimpia ja tärkeimpiä remontteja. Kotimainen GreenCoat® on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sijoitus, jolla hankit kodillesi vuosikymmeniksi laadukkaan ja huolettoman katon.

Maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on ihanteellinen peltikattomateriaali – olipa kyseessä sitten omakotitalo, autotalli tai vaikka kesämökki. GreenCoat®-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman värejä ja pinnoitteita, joiden raaka-aineena on käytetty pohjoismaista rypsiöljyä.

Maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on ihanteellinen peltikattomateriaali – olipa kyseessä sitten omakotitalo, autotalli tai vaikka kesämökki. GreenCoat®-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman värejä ja pinnoitteita, joiden raaka-aineena on käytetty pohjoismaista rypsiöljyä.

Peltikatto, joka on tehty kestämään

Kestävyys on katolle ratkaiseva ominaisuus, sillä vahingoittunut kattomateriaali voi altistaa talon muita rakenteita vaurioille ja johtaa pahimmillaan suuriinkin korjaustarpeisiin.

SSAB:n patentoima, kotimainen GreenCoat®-teräksestä tehty peltikatto on tehty kestämään Suomen vaativassa ja vaihtelevassa ilmastossa. Yli 40 vuotta jatkuneet laajamittaiset ulkotestaukset eri puolilla maailmaa osoittavat, että GreenCoat®-tuotteet kestävät rajuimmatkin sääolosuhteet, kuten kovan tuulen, sateen, lumen, suolaisen veden, jään, UV-säteilyn ja runsaan kosteuden.

Kestävyyden takuuksi GreenCoat®-katoille myönnetään jopa 50 vuoden tekninen takuu ja 25 vuoden pinnoitetakuu. GreenCoat®-teräksessä käytetään maalipinnoitetta, joka ei hilseile, halkeile tai irtoile. SSAB takaa myös, että tuotteessa ei ilmene hapettumisen aiheuttamaa puhkiruostumista takuun aikana.

GreenCoat®-teräksestä valmistettu katto kaipaa huoltomaalausta tyypillisesti vasta 30–40 vuoden päästä asennuksesta, ja huoltomaalauksella se saa taas jopa 20 vuotta lisää käyttöikää.

Hyvä katto on paitsi kestävä myös vaivaton asentaa, helppohoitoinen ja ulkonäöltään viimeistellyn tyylikäs.Hyvä katto on paitsi kestävä myös vaivaton asentaa, helppohoitoinen ja ulkonäöltään viimeistellyn tyylikäs.

Kattoremontti – hinta koostuu monesta tekijästä

Hinta on yksi tärkeä kriteeri kattoremontissa, mutta valintaa ei kannata tehdä pelkkä hankintahinta huomioiden. Halvin vaihtoehto ei todennäköisesti ole pitkällä aikavälillä hinnaltaan kilpailukykyisin, vaan laadukas ja pitkäikäinen katto säästää rahaa vuosien kuluessa.

Valitun materiaalin ja asennustavan lisäksi kattoremontin hintaan vaikuttavat muun muassa katon koko, kaltevuus ja erilaiset yksityiskohdat sekä mahdolliset lisätyöt, kuten katon korotus tai lisälämmöneristys.

Myös remontin aikataululla on vaikutusta hintaan. Jos remontilla on kiire, sen hinta on todennäköisesti korkeampi. Monesti kattoremontin toteuttaminen on edullisempaa kiireisimmän sesonkiajan ulkopuolella talvikuukausina.

GreenCoat®-teräskate voidaan asentaa ripeästi myös talviaikaan, sillä se on erittäin helposti muovattavaa jopa -15 pakkasasteessa. Lisäksi GreenCoat®-teräs on kevyttä ja helposti liikuteltavaa, eikä se vaadi raskaita alusrakenteita.

Lue myös: Paraisten ekokylä – kotimaista terästä rakenteista kattoon

Tilaa laadukas peltikatto lähimmältä jälleenmyyjältäsi

GreenCoat® on maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen tuotemerkki, jonka kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa SSAB:n tuotantolaitoksissa. Täysin kotimainen ja korkea tuotantokapasiteetti sekä nopeat ja täsmälliset toimitukset takaavat GreenCoat®-tuotteiden erinomaisen saatavuuden.

Löydä lähin GreenCoat®-jälleenmyyjä ja tilaa oma peltikattosi >>>

 
Julkaistu
27.4.2022