Rakennus- ja pihatyöt käyntiin huolettomasti ja vaivattomasti vuokratyövälineillä

Kevät tekee tuloaan ja pihan rakentaminen sekä puutarhatyöt odottavat tekijäänsä. Muissakin rakennus- ja remonttitöissä tekijä tarvitsee kuitenkin avukseen oikeat ja asianmukaiset työvälineet sekä laitteet. Arvokasta aikaa kuluu työvälineiden, kuten vaikkapa telineiden etsimiseen, ostamiseen ja hakemiseen. Kuitenkin kaikki työhön tarvittavien välineiden metsästämiseen käytetty aika on pois omasta ajasta sieltä tärkeimmästä eli omasta kodista. Mistä siis tarvittavat työvälineet ja miksi vuokraus voisi olla järkevä vaihtoehto?

Hessu ja Volvo 15 x

Kannattaako ostaa omaksi tarvittavat välineet?

Työvälineen tai suuremman laitteen, kuten minikaivurin tai henkilönostimen, ostaminen ei välttämättä ole aina järkevin ratkaisu. Hankinnan järkevyyttä ei puolla myöskään se, että jos työvälinettä tarvitsee harvoin tai jopa vain kertaluontoisesti. Ostaminen vaatii kuitenkin pääomaa ja vaikka hankinta ei olisikaan kallis, on monen harvakseltaan käytetyn työvälineen tai laitteen ostaminen rahan haaskaamista. Rahalle voi olla parempia käyttökohteita.

Työvälineiden säilyttäminen vaatii myös erikseen tilaa, jolloin varattu tila on jostain muusta käytöstä pois. Käytetyn tila arvo nousee sitä arvokkaammaksi mitä tiiviimmin asuu.

Työvälineet ja laitteet vaativat myös huoltoa ja hoitoa, jotta iloa ja toimintaa riittää pidemmäksi aikaa. Vuoden kosteassa ulkotilassa säilynyt työväline voi olla ruostunut talven aikana, jolloin ilo katoaa nopeasti pihatöistä ruosteista tai huonosti huollettua työvälinettä käsiteltäessä ja käyttäessä.

Kaikilla ei myöskään ole vetokoukkua autossa, jolloin suurempien työvälineiden tai laitteiden hakeminen ei aina välttämättä ole edes mahdollista.

Vaihtoehtona on vuokravälineet, jolloin saa tarvitsemansa huollettuna, hoidettuna ja jopa kotiin tuotuna.

Avant Tapiolassa neliö.JPG

Vuokravälineiden edut – huollettu, turvallinen ja heti käyttövalmis

Vuokravälineet ovat järkevä ratkaisu, kun haluaa halvemmalla hyvää. Tosin kertaluontoisesti, mutta niinhän ne piha- ja puutarhatöissäkin vaadittavat työvälineet ja laitteet ovat harvemmin käytössä, kuten esimerkiksi pensasleikkuri, moottorisaha, oksasaha tai -haketin.

Vuokravälineet ovat aina huollettuja ja hoidettuja, jolloin välinettä tai laitetta käyttöönotettaessa voi olla varma toimivuudesta ja laitteen turvallisuudesta. Suojavälineet – kuten sirkkelin teräsuojat – ovat varmasti kunnossa ja toimivia, jolloin ei tarvitse murehtia erikseen niiden toimivuudesta.

Useassa tilanteessa akuttomuus on eduksi, jolloin modernin akkutyövälineen vuokralle ottaminen voi olla huomattavasti halvempaa kuin työvälineen itselleen ostaminen. Ekologisuutta on olla ostamatta aina uutta tuotetta, vaan kiertotalouden nimissä hyödyntää yhtä valmistettua tuotetta vuokraamalla.

Työvälineet ja laitteet saa myös todella nopeasti käyttöönsä, kuten henkilönostimen. Nostin on välittömästi käyttövalmis. Nostin on myös mahdollista tilata kotiin tuotuna.

Tilaa vaikka kotiisi kuljetettuna tarvittavat puutarhatyövälineet tai rakennustyövälineet viikonloppua varten, jolloin työt sujuvat ilolla – hyvillä ja huolletuilla työvälineillä ja laitteilla!

Omme 15 x

Vuokraava Oy – konevuokraamo (pääkaupunkiseutu)

Vuokraa tarpeeseesi sopiva työväline tai laite Kirkkonummen, Lohjan toimipisteistä tai kotiin tuotuna.

Perheyritys palvelee pitkällä kokemuksella ja ihmisläheisellä toiminnalla.

Soita tai jätä viesti, niin alkaa tapahtua!

Tutustu valikoimaan:


Yhteystiedot:

KIRKKONUMMI
Munkinmäentie 13
02400 Kirkkonummi
kirkkonummi@vuokraava.fi
Puh. 09-849 3340

LOHJA
Seisaketie 3
08680 Lohja
lohja@vuokraava.fi
Puh. 019 - 322 393


 
Päivitetty
27.4.2022