• Etusivu
  • Talo

Mekaaninen vai älylukitus? Ota molemmat: Yale Linus!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Päivitetty 23.10.2023
20235_81762.jpg

Patentoitu mekaaninen lukitusjärjestelmä on kaikille tuttu ja turvallinen lukitusmuoto. Siihen on tänä päivänä yhdistettävissä myös älykkään lukituksen kaikki mahdollisuudet. Yhdistämällä mobiilikäyttöisen Yale Linus -älylukon mekaaniseen lukitusjärjestelmään nautit molempien maailmojen parhaista puolista.

Mekaaninen lukituskin uudistuu

Toimintavarmalla ja pitkäikäisellä mekaanisella lukituksella on omat hyvät puolensa. ABLOY EASY on uusi versio tutusta ABLOY-lukituksesta ja edustaa mekaanisen lukituksen uusinta sukupolvea. EASY-avainjärjestelmän patentti ulottuu jopa vuoteen 2040 asti, tällöin lisäavainten teettäminen on rajattua ja valvottua.

Info

Info

ABLOY EASY

  • Kotimainen: ABLOY EASY -avainjärjestelmällä on Avainlippumerkki
  • Muotoilu istuu täydellisesti käteen
  • Turvallinen: patentti vuoteen 2040 asti
20235_81763.jpg

Arjen helppoutta avaimettomalla älylukolla

Abloyn Yale Linus -älylukko helpottaa kiireistä arkea ja lisää turvallisuutta. Avaimia ei tarvitse kantaa mukana, vaan sisään pääsee kätevästi puhelinsovelluksella. Virtuaaliavainten jakaminen ja etäavaus helpottavat avainten hallintaa monin eri tavoin.

Yale Linus asennetaan oven sisäpuolelle, älykkääksi nupinvääntimeksi, mekaanisen avainpesän jäädessä oven ulkopuolelle. Näin lukkoa voi käyttää sekä puhelimella että mekaanisella avaimella. Kukin voi kulkea ovesta haluamallaan tavalla. Yale Linus ei muuta oven ulkonäköä ulospäin.

20235_81764.jpg

Yale Linus -älylukon voi myös asettaa sekä avautumaan että lukittumaan puhelimeen koskematta, kun ovea lähestytään tai ovesta poistutaan. Lukko voidaan avata lisäksi oven ulkopuolelle asennettavalla, lisävarusteena myytävällä Yale Smart Keypad -näppäimistöllä. Näin lenkille pääsee mukavasti ilman kantamuksia.

Voit jakaa helposti virtuaaliavaimia puhelimestasi. Näin kotona ei tarvitse odotella milloin ketäkin. Siivooja ja koiranulkoiluttaja pääsevät asuntoon juuri määritteleminäsi ajankohtina, ja vuokralaisille tai remontoijille voi jakaa aikarajoitetun kulkuoikeuden.

Yale Linus -älylukko on yhdistettävissä kodin langattomaan verkkoon erikseen myytävällä Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisäosalla. Tällöin lukkoa voidaan hallita etänä: esimerkiksi lukko voidaan avata avaimen kotiin unohtaneelle lapselle työpaikalta käsin. Mobiilisovelluksesta voi helposti etänäkin tarkistaa, onko ovi avoinna vai suljettu sekä lukita oven sormen napautuksella.

Info

Info

Yale Linus

  • Mobiilikäyttöinen älylukko
  • Huipputason teknologia
  • Etäkäyttöominaisuudet
  • Tyylikäs muotoilu
20235_81765.jpg

Räätälöity Suomen oloihin

Yale Linus -älylukko on räätälöity suomalaisiin oviin ja pohjoisiin olosuhteisiimme. Tuotteessa on otettu huomioon mm. suomalaisten ovien paksujen ovitiivisteiden vaatima suurempi lukon vääntövoiman tarve. Tuotteen laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta vastaa Abloy.

20235_81766.jpg
Info

Info

Entistä parempi kotisi turvallisuus: ABLOY EASY ja Yale Linus

Voit tutustua lisää lataamalla esitteen ja löydät lisää tietoa tuotteiden nettisivuilta.

Abloy Oy
Talo
asuminen
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20234_81384.jpg
Mikä on älylukon todellinen kustannus?
Puhuttaessa älylukoista, moni kuvittelee mielessään luksustuotteen, jollaisia näkyy Hollywood tähtien ovissa ja James Bond elokuvissa tai vähintäänkin vain varakkailla asuinalueilla. Älylukot ovat nykyisin kaikkien saatavilla ja yhä useampi harkitseekin älylukon hankkimista.
20233_81240.jpg
Uusi älylukko vapauttaa avaimista - Lue testaajien kommentit
Miksi valita perinteinen mekaaninen lukitus, kun tarjolla on huolettomuutta ja turvallisuutta? Älylukon helppokäyttöisyys ja muunneltavuus poistaa tarpeen vara-avaimista ja helpottaa arkea takuuvarmasti. Lue myös pilottitestaajien kommentit.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
ABLOY EASY mekaaninen lukitusjärjestelmä
Ajanmukaista lukitus retrofitin avulla
Taloyhtiön lukitusjärjestelmä on sijoitus. Se on sijoitus ennen kaikkea asukkaiden turvallisuuteen. Vaikka lukituksen uudistus nähdään mahdollisesti isona kustannuksena, sen ei tarvitse olla sitä.
Rukkilantie kerrostalo
Taloyhtiön lukitusjärjestelmän päivitys kustannustehokkaasti
Helsingin Malminkartanossa sijaitsevassa taloyhtiössä vanha, mekaanisen lukituksen patentti oli päättymässä. Vuosien saatossa avaimia oli kadonnut ja jäänyt palautumatta, ja etenkin vuokralla olevien asuntojen asukasvaihtuvuuden vuoksi tarve uudelleen sarjoittamiseen ilmeni säännöllisin väliajoin. Lukitusjärjestelmän modernisointiin sopiva ratkaisu löytyi kotimaisen Abloyn ABLOY PULSE -järjestelmästä.
20101_20061.jpg
Taloyhtiön kunnossapito- ja muutostyöt
Kunnossapitovastuu yhtiön rakennuksesta ja muista tiloista jaetaan osakkeenomistajien ja yhtiön kesken asunto-osakeyhtiölain 4. luvun ja 2 §:n säännösten mukaisesti. Laista aiheutuva kunnossapitovastuu on sikäli tahdonvaltainen, että yhtiöjärjestyksessä voidaan määrätä laista poikkeavasti kunnossapitovastuun jaosta. Asunto-osakeyhtiölain velvoitteista kertoo porilainen asianajaja Markku Asmala Asianajotoimisto Asmala Härmäläinen Santavuo Oy:stä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton