Mekaanisen lukituksen varmuus yhdistettynä älykkään lukituksen hyötyihin
Mekaaninen vai älylukitus? Ota molemmat: Yale Linus!

Patentoitu mekaaninen lukitusjärjestelmä on kaikille tuttu ja turvallinen lukitusmuoto. Siihen on tänä päivänä yhdistettävissä myös älykkään lukituksen kaikki mahdollisuudet. Yhdistämällä mobiilikäyttöisen Yale Linus -älylukon mekaaniseen lukitusjärjestelmään nautit molempien maailmojen parhaista puolista.

Yale_Linus x

Mekaaninen lukituskin uudistuu

Toimintavarmalla ja pitkäikäisellä mekaanisella lukituksella on omat hyvät puolensa. ABLOY EASY on uusi versio tutusta ABLOY-lukituksesta ja edustaa mekaanisen lukituksen uusinta sukupolvea. EASY-avainjärjestelmän patentti ulottuu jopa vuoteen 2040 asti, tällöin lisäavainten teettäminen on rajattua ja valvottua.

ABLOY EASY

  • Kotimainen: ABLOY EASY -avainjärjestelmällä on Avainlippumerkki

  • Muotoilu istuu täydellisesti käteen

  • Turvallinen: patentti vuoteen 2040 asti

 


Abloy_referenssi_Godai yhteistyö_Easy-3 x

Arjen helppoutta avaimettomalla älylukolla

Abloyn Yale Linus -älylukko helpottaa kiireistä arkea ja lisää turvallisuutta. Avaimia ei tarvitse kantaa mukana, vaan sisään pääsee kätevästi puhelinsovelluksella. Virtuaaliavainten jakaminen ja etäavaus helpottavat avainten hallintaa monin eri tavoin.

Yale Linus asennetaan oven sisäpuolelle, älykkääksi nupinvääntimeksi, mekaanisen avainpesän jäädessä oven ulkopuolelle. Näin lukkoa voi käyttää sekä puhelimella että mekaanisella avaimella. Kukin voi kulkea ovesta haluamallaan tavalla. Yale Linus ei muuta oven ulkonäköä ulospäin.

Abloy_referenssi_Godai yhteistyö_Yale_Linus-4 x
Yale Linus -älylukon voi myös asettaa sekä avautumaan että lukittumaan puhelimeen koskematta, kun ovea lähestytään tai ovesta poistutaan. Lukko voidaan avata lisäksi oven ulkopuolelle asennettavalla, lisävarusteena myytävällä Yale Smart Keypad -näppäimistöllä. Näin lenkille pääsee mukavasti ilman kantamuksia.

Voit jakaa helposti virtuaaliavaimia puhelimestasi. Näin kotona ei tarvitse odotella milloin ketäkin. Siivooja ja koiranulkoiluttaja pääsevät asuntoon juuri määritteleminäsi ajankohtina, ja vuokralaisille tai remontoijille voi jakaa aikarajoitetun kulkuoikeuden.

Yale Linus -älylukko on yhdistettävissä kodin langattomaan verkkoon erikseen myytävällä Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisäosalla. Tällöin lukkoa voidaan hallita etänä: esimerkiksi lukko voidaan avata avaimen kotiin unohtaneelle lapselle työpaikalta käsin. Mobiilisovelluksesta voi helposti etänäkin tarkistaa, onko ovi avoinna vai suljettu sekä lukita oven sormen napautuksella.

Yale Linus

  • Mobiilikäyttöinen älylukko

  • Huipputason teknologia

  • Etäkäyttöominaisuudet

  • Tyylikäs muotoilu

yale_linus_tuotekuva-6 x

Räätälöity Suomen oloihin

Yale Linus -älylukko on räätälöity suomalaisiin oviin ja pohjoisiin olosuhteisiimme. Tuotteessa on otettu huomioon mm. suomalaisten ovien paksujen ovitiivisteiden vaatima suurempi lukon vääntövoiman tarve. Tuotteen laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta vastaa Abloy.

Abloy_referenssi_Godai yhteistyö_yleiskuva-3_Crop x

Entistä parempi kotisi turvallisuus: ABLOY EASY ja Yale Linus

Lisätietoa tarvittaessa tuotteiden nettisivuilta:

 
Päivitetty
22.5.2023