Ammattilaisten kittipistoolit ja varasuuttimet kotikäyttöön

Hajosiko kittipistooli kesken liimauksen? Suljitko liimatuubin kärjen roudarinteipillä? Ei siis riitä, että löydät parhaat liimat ja massat, vaan ne pitää saada myös puristettua paikoilleen. Ja mitenkäs ne muut lisävarusteet liimatuubeille: uudet suuttimet ja pitävät sulkijat? WTF® on sarja, joka täyttää kaikki liimaajan unelmasi.

hyvä liimauspurinstin-750x422

Leikkaa liimapatruuna auki turvallisesti

Ensin avataan patruuna nopeasti ja turvallisesti. WTF® patruunan avaajalla pystyt leikkaamaan sekä kärjen että patruunaan kiinnitettävän suuttimen. Korkealaatuinen patruunan avaaja on tarkoitettu ammattirakentajille sekä tee se itse -asentajille. Leikkuri muistuttaa giljotiinityylistä sikarileikkuria.
Puhdas leikkaus – mahdollistaa täydellisen annostelun ja tarkkuuden.

 • Taskukokoinen – mahtuu työkaluvyöhön.
 • Erittäin helppo ja kätevä käyttää.
 • Paljon turvallisempaa kuin veitsen käyttö.
 • Piilotettu terä turvallisuuden vuoksi.
 • Sopii kaikentyyppisille patruunoille.
WTF® liimapatruunan leikkuri.WTF® liimapatruunan leikkuri.

Kestävä kittipistooli

WTF vahva ja kestävä kittipistooli.WTF vahva ja kestävä kittipistooli.

Nyt ei leikitä luurankokittipistoolien kanssa! WTF® Extreme Gun X26:lla on korkea puristussuhde ja kestävä rakenne. Kittipistoolin kriittinen metalliosa on valmistettu ruotsalaisesta teräksestä, joka on erittäin paksua äärimmäisen kestävyyden takaamiseksi.

WTF® Extreme Gun X26 on tarkoitettu sekä tiivistemassoille että paksummille ja järeämmille liimamassoille.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä

 • patruunapuristin
 • kittipistooli
 • massapuristin
 • silikonipuristin
 • silikonipistooli
 • liimapuristin
 • liimauspuristin
 • luurankokittipistooli
Mahtaako näitä löytyä vielä lisää?

Varasuuttimia eri tarpeisiin

Varasuuttimia tarvitaan työmaalla aina ja nyt niitä saa jopa erilaisia ja eri tarkoituksiin. F-Nozzle varasuutinsarja 600 ml sukille on suutin sukkapakattujen liima- ja tiivistysmassojen asentamiseen. Suuttimissa on avautuvat hampaat nopeampaa ja helpompaa asennusta varten.

WTF-sarjasta löytyy myös varasuuttimia liimoille ja tiivistysmassoille.

 • S-Nozzle matalamman viskositeetiin liimoille tai tiivistysmassoille.
 • V-Nozzle korkeamman viskositeetin liimamassoille tai vaihtokärjeksi toiselle tuotteelle, mikäli mieluummin liimaa V-nokalla.
WTF® -sarjaan löytyy varasuuttimia kaikille sarjan liimamassoille.WTF® -sarjaan löytyy varasuuttimia kaikille sarjan liimamassoille.

Sulje liimamassatuubi huolellisesti

WTF liimamassatuubiin sulkija.WTF liimamassatuubiin sulkija.

Kun on aika sulkea massatuubi, nyt saat vihdoin suljettua sen tiiviisti ilman roudarinteippiä tai ruuvikikkaa. Tämä on ehdoton ykkösvaruste kaikille rakentajille ammattilaisesta amatööriin, jotka käyttävät liima- ja tiivistysmassoja joka päivä tai kerran vuodessa.

Uudelleenkäytettävä korkki estää patruunan kuivumisen ja luonnollisesti pidentää patruunan käyttöikää. Saat kuljetettua avatut WTF-massatuubit rakennustyömaalta toiselle paikkoja ja työkalupakkia sotkematta – ja korkin avulla WTF® Massasalkussa jo käyttöönotettujen massapatruunoiden kuljettaminen onnistuu helpommin.

WTF®-sarja on pitkän tuotekehityksen tulos

WTF® -tuotteita on kehitetty yli neljä vuotta, jotta tuoteperhe voi ansaita tittelinsä "World's Toughest Fix". Tuotekehityksen aikana on testattu yli 100 tuotetta ja koostumusta. WTF® tarkoittaa ammattimaista laatua ja oikean tuotteen valitseminen on vaivatonta.

WTF® -tuotteet pyritään testaamaan ja sertifioimaan objektiivisten tahojen toimesta ja jos tulokset eivät ole tarpeeksi hyviä, palaute otetaan vastaan ja tuotteita kehitetään edelleen. Siitä huolimatta WTF® ei ota itseään liian vakavasti, katso vaikka.

 
Julkaistu
11.4.2022