Tycroc Suomi Oy – Lattialämmityksen aluslevyt ja märkätilalevyt

Tycroc-rakennuslevyt sopivat käytettäväksi niin märkiin kuin kuiviinkin tiloihin. Lattialämmityksen aluslevy Tycroc UHP on kehitetty lattialämmityksen asennuksen yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi. Tycroc UHP sopii asennettavaksi myös betonirakenteiden päälle, mutta pienen neliömetripainon ansiosta se on erittäin varteenotettava ratkaisu varsinkin puurakenteisiin ja puurakennuksiin. Tycroc TWP märkätilalevy on ideaali rakennuslevy märkätiloihin kuten kylpyhuoneisiin, kylpylöihin, höyrysaunoihin, sekä uima-altaisiin. 

Tycroc Suomi Oy:n tavoitteena on, että jokainen nykyajan rakentaja tietää ja tuntee Tycroc-tuotteet sekä osaa hyödyntää niitä projekteissaan. (Kuva: Shutterstock)Tycroc Suomi Oy:n tavoitteena on, että jokainen nykyajan rakentaja tietää ja tuntee Tycroc-tuotteet sekä osaa hyödyntää niitä projekteissaan. (Kuva: Shutterstock)

Tycroc Suomi Oy yrityksenä

TYCROC on tunnettu sekä tunnustettu tavaramerkki rakennustarvike markkinoilla. Rakennusmateriaalien kehittämisessä ja markkinoinnissa tuotevalikoiman painopiste on ennen kaikkea eri eristysmateriaaleissa. Yrityksen kehitys on ollut vakaata sekä jatkuvalla kasvu-uralla. Tällä hetkellä kohdemarkkinoita ovat Suomi, Viro, Latvia ja Liettua.

Ammattikäyttäjien suuri osuus osoittaa, että yritys pystyy takaamaan parhaan hinta-laatusuhteen. Nopeus, joustavuus ja luovuus ovat avainsanoja, jotka kuvaavat kokeneen tiimin työtä. 

Yrityksen tavoitteet:

  • yritys toimii ammattimaisesti, pyrkien aina löytämään asiakkaille parhaat ratkaisut,
  • noudattaa sopimuksia ja määräaikoja,
  • parantaa jatkuvasti tuotteita, toimintaa ja hallintajärjestelmää.

Tycroc on antanut tukensa useampien erilaisten projektien toteuttamiseen. Eniten Tycroc on edistänyt yhteiskunnan kehitystä urheilun tukemisen kautta.

Tycroc tukee toiminnallaan erilaisia urheilutahoja

Millaisiin kohteisiin Tycroc-rakennuslevyt sopivat?

Kerrostalot, hotellit, SPA, urheiluseurat ja muut kohteet

Kiinnostuitko tuotteesta? Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä/jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

tycroc.com/FI

 
Julkaistu
11.4.2022