Remontointi kannattaa, mutta miten sen voi rahoittaa?

Katto näyttäisi vaativan tarkistusta ja julkisivukin vähintään uutta maalipintaa. Niinhän se on. Oman kodin tai vapaa-ajan asunnon omistajalla on oma puuhamaa ympärillään jatkuvasti. Pientä päivittämistä sekä suurempaa remonttitarvetta tulee ilmi jos ei harva se kuukausi, niin ainakin pari kertaa vuodessa. Toisinaan lisäremonttitarve tulee yllättäen esimerkiksi rakenteita avattaessa – toisinaan sitten taas ihan vain uudistamisen ilosta ja sen tuomasta innostuksesta.

Toisinaan remontintarve voi yllättää.Toisinaan remontintarve voi yllättää.

Remontoinnissa lähdetään usein liikkeelle tarpeesta, joka voi lähemmän tarkastelun jälkeen tarkoittaa työhön ryhtymistä jopa kiireisesti. Mitä suurempi projekti on kyseessä, sitä enemmän siihen vaaditaan myös aikaa sekä resursseja – työvoimaa unohtamatta, mikäli itse ei satu olemaan rakennusalan osaava ammattilainen. Mitä muuta remontti sitten edellyttää kuin mahdollisia nikkarointitaitoja tai visiota lopputuloksesta?

No tietysti pääomaa toteuttaa käsillä oleva projekti mallikkaasti.
Kilpailuta remonttilainasi näppärästi Rahalaitos.fi-palvelussa

Varaudu ja valmistaudu

Arjen pieniin ja miksei suurempiinkin remonttiprojekteihin on hyvä varautua taloudellisesti jo ennalta. Säästäminen on aina järkevää, mutta aina se ei kuitenkaan ole vaihtoehto. Mutta mistä saada lainaa edullisesti sekä nopeasti? Lainaa hakiessa kannattaa aina suorittaa vertailu useamman lainantarjoajan kesken. Miksi? Koska näin löydät itsellesi parhaan lainantarjoajan ja hyvän vertailun avulla saatat säästää jopa satoja euroja. Lainatarjouksia ei tarvitse kuitenkaan käydä yksitellen kysymässä ja käyttää aikaa odotteluun, vaan asian voi tehdä hyvinkin helposti ja ennen kaikkea nopeasti.

Rahalaitoksen palvelun avulla voit kilpailuttaa remonttilainan nopeasti ja helposti.Rahalaitoksen palvelun avulla voit kilpailuttaa remonttilainan nopeasti ja helposti.

Rahalaitoksen palvelu tekee työtä puolestasi

Ilmainen lainavertailu on nopea sekä helppo tapa kilpailuttaa kymmeniä pankkeja vain yhden hakemuksen avulla. Samalla myös tarjousten keskinäinen vertailu helpottuu. Yhdellä hakemuksella saat siis selville, mistä pankista saat lainaa remonttiprojektiisi kaikkein edullisimmin ilman, että sitoudut vielä mihinkään.

Hakemuksen täyttämiseen lähettämiseen et tarvitse aikaa tunteja etkä nivaskaa papereita joista hakea täytettäviä tietoja. Lomake koostuu ainoastaan muutamasta helposta kohdasta, jonka jälkeen voit nappia klikkaamalla kilpailuttaa yli 20 lainantarjoajaa. Voit saada ensimmäiset lainatarjouksesi jo minuuteissa hakemuksesi jättämisestä. Hakemaasi lainaan et tarvitse erillisiä vakuuksia vaan laina on vakuudeton. Lainan hakeminen on lisäksi maksutonta.

Hae remonttilainaa ja vertaa!

Kilpailuta lainat

Remontti vasta suunnitteilla? Testaa Rahalaitoksen lainalaskuria ja kilpailuta remonttilaina.Remontti vasta suunnitteilla? Testaa Rahalaitoksen lainalaskuria ja kilpailuta remonttilaina.

Projekti mahdollisesti vasta tulossa?

Lähestyvä kesä tietää yleensä puhdetöitä. Aina ei kuitenkaan tiedä tarkalleen, mitkä kaikki seikat vaativat huolehtimista. Rahalaitoksen kautta hankittu remonttilaina ei vaadi sinulta erittelyjä, mihin lainarahat on tarkoitus käyttää. Voit käyttää lainan sinulle tarpeellisimpaan asiaan.

Tiesitkö, että voit kilpailuttaa remonttilainasi jo etukäteen Rahalaitoksen hakemuksen täyttämällä? Remontin rahoittamiseksi sinulla on mahdollisuus ottaa lainaa jopa 70 000 € – vakuudetta. Ja tässä vaiheessa sinun ei tarvitse vielä olla kyynärpäitäsi myöden työntouhussa. Maksuaikataulun voit myös päättää itse, voit nimittäin valita, maksatko lainasi takaisin vuoden vai esimerkiksi 15 vuoden kuluessa.

Ennakoi siis ensi kesän mökin kunnostusprojekti ja kilpailuta remonttilaina jo nyt. Vakuudetonta lainaa varten sinun tarvitsee olla: vähintään 20-vuotias, palkka- tai eläketulojen olla 600 euroa kuukaudessa eikä sinulla saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Viisi syytä miksi remonttilainan kilpailutus kannattaa Rahalaitoksen palvelun kautta:

  1. Kilpailutus ei maksa sinulle mitään, mutta voi lainasummasta riippuen säästää sinulle jopa satoja euroja.
  2. Saat remonttilainatarjoukset suoraan Oma Rahalaitos -palveluun ja vertailet kaikki tarjouksesi kotisohvaltasi. Lisäksi tarvitsemasi remonttilaina maksetaan tilillesi nopeimmillaan jo saman päivän aikana.
  3. Remonttilainaa varten et tarvitse erillisiä vakuuksia etkä takaajia.
  4. Voit käyttää lainaamasi rahat siihen tarkoitukseen kuin haluat, käyttötarkoitusta ei ole rajattu.
  5. Maksuaikataulun sekä kuukausierän päätät itse.

Hae remonttilainaa ja vertaa!

Kilpailuta lainat
 
Päivitetty
13.4.2022