Milla Alftanin upeassa kylpyhuoneessa kauneus ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä

Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.

Milla Alftanin huolellisesti suunniteltu kylpyhuone on eleettömän ja ajattoman tyylikäs.

Milla Alftanin huolellisesti suunniteltu kylpyhuone on eleettömän ja ajattoman tyylikäs.

Milla Alftan on suunnitellut työkseen koteja muille vuosien ajan. Tällä kertaa suunnittelukohteena oli kuitenkin hänen oman perheensä kakkosasunto. Uutta taloa rakennettiin ja suunniteltiin huolella ajan kanssa, sillä kompromisseja ja hätiköityjä ratkaisuja ei haluttu tehdä pienimmissäkään yksityiskohdissa.

Kodin kylpyhuone on vaalea 7 neliön tilaihme, jossa yhdistyvät saumattomasti käytännöllisyys ja ihana luksuksen tuntu. Lattiakaivoratkaisuissa Milla Alftan on luottanut kotimaiseen Vieseriin. Suihkutilassa on laatoitettava linjalattiakaivo Vieser Line, joka mahdollistaa kauniin yhtenäisen lattiapinnan. Eläväpintainen lattia ja näyttävät jättikokoiset seinälaatat pääsevät näin kunnolla oikeuksiinsa ja saavat kaiken ansaitsemansa huomion.

Vieser Line voidaan sijoittaa turvallisesti mihin tahansa kohtaan lattiassa – myös aivan kiinni seinään.Vieser Line voidaan sijoittaa turvallisesti mihin tahansa kohtaan lattiassa – myös aivan kiinni seinään.

Vieserin linjalattiakaivo on myös turvallinen valinta kakkoskotiin, koska se toimii luotettavasti ja on käytössä huoleton. Kaikki Vieserin designkannet ovat yhteensopivia helposti asennettavien ja puhdistettavien Vieser One -kaivojen kanssa, minkä ansiosta kompromisseja käytettävyyden ja visuaalisuuden välillä ei tarvitse tehdä.

Vieser Linen lisäksi Alftanin kylpyhuoneeseen asennettiin myös toinen Vieserin innovaatio, Vieser Flip. Se on mainio valinta, kun tilaan halutaan pieni kansi, mutta lattiapinta halutaan pitää silti yhtenäisenä.

Vieser Flip -kannen voi halutessaan kääntää myös toisin päin, jolloin kylpyhuoneeseen saadaan tyylikäs rosterinen kaivonkansi. Kannen kääntäminen onnistuu vaivattomasti ilman työkaluja.

Lue myös: Laatoitettava kaivonkansi, jolla on kaksi käyttötapaa

Laatoitettu Vieser Flip sulautuu huomaamattomaksi osaksi kylpyhuoneen yhtenäistä lattiapintaa.Laatoitettu Vieser Flip sulautuu huomaamattomaksi osaksi kylpyhuoneen yhtenäistä lattiapintaa.

Toteuta kylpyhuoneunelmasi yhdessä Vieserin kanssa

Kotimainen lattiakaivovalmistaja Vieser on jo pitkään tehnyt työtä tarjotakseen rakentajille ja remontoijille lisää mahdollisuuksia yksilöllisten kylpyhuoneratkaisujen toteuttamiseen. Vieser Line -malliston laajentaminen tammikuussa 2022 on jatkanut osaltaan tätä teemaa. Tuolloin markkinoille tuotiin Vieser Line -kannesta muun muassa uusi mattamusta versio, joka on täydellinen vastinpari esimerkiksi trendikkään mustille suihkukokonaisuuksille.

Kaikkien Vieserin designkaivonkansien tapaan myös uudet Vieser Line -kannet ovat yhteensopivia helposti asennettavien ja käytössä luotettavien Vieser One -kaivojen kanssa.

Lue lisää >>>


Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
5.4.2022