Osmo Color

Jos kuulut heihin, jotka hakevat luonnonmukaisia sekä ympäristöä kunnioittavia pintakäsittelyvaihtoehtoja puulle, olet tullut oikeaan paikkaan. Pitkät perinteet omaavat Osmo Color -tuotteet ovat kestävä valinta, joka kunnioittaa niin kotia kuin luontoakin.

750 309 Pääkuva Öljyvahaus artikkeliin

Puun luonnolliseen käsittelyyn sisätiloissa

Sisätiloissa oleville puupinnoille asetetaan tiettyjä vaatimuksia: pinnan tulee olla kulutuksen kestävää sekä helposti puhdistettavaa.
Erityisesti puulle tarkoitetuilla pintakäsittelyaineilla saat tehokkaan suojan puulle säilyttäen samalla aidon puupinnan lämmön ja tunnun.

750 Lattian sävytys

Hirsipintojen käsittely

Hirsirakentaminen kasvattaa suosiotaan, sen myötä lisääntyy myös tarve suojata hirsipinta. Hirren ominaisuuksiin kuuluu sen kyky tasoittaa huonetilan ilmankosteutta. Luonnon kasviöljyillä ja -vahoilla käsittelemällä hirren ominaisuus jatkaa toimintaansa kuten ennenkin.

750 kk-hirsiseinät 1400x576

Huonekalujen vahaus

Puiset huonekalut ovat kauniita sekä kestäviä. Lisäksi ne säilyttävät arvonsa pitkään. Oikeanlaisella käsittelyllä ne saadaan kestämään aikaa sekä käyttöä myös tuleville sukupolville. Kahden ohuen käsittelykerroksen ansiosta huonekalusi kestää sekä kulutusta että nesteitä.

750 DIY pääkuva_3

Työtasojen huolto

Puisten työtasojen säännöllinen huolto ja hoito pitävät pinnat kauniina pitkään. Oikein valittu puumateriaali sekä pintakäsittely mahdollistavat puun käytön vaikka kylpyhuoneessa.
Huolellisesti tehty käsittely estää puulevyyn syntyviä muodonmuutoksia ja edesauttaa pinnan puhtaanapitämistä. Myöskään herkästi värjäävät aineet eivät pääse vahingoittamaan puupintaa öljyämisen jälkeen.

Myös betoninen taso voidaan käsitellä Osmo Colorin tuotteilla. Öljyvaha suojaa huokoista betonipintaa ja antaa pinnan persoonallisuuden tulla esille. 

750 kk-työtasot 1400x576
750 Artikkeli-betonin käsittely-värillinen puuvaha

Ratkaisut myös lasten leikkeihin

Iki-ihanat lasten puulelut kulkevat parhaimmillaan isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle. Osmo Colorin turvalliset pintakäsittelyaineet kestävät kovimmatkin leikit sekä pienet maistelutuokiot.

750 Lelut 1400x576
 
Päivitetty
28.3.2022