Paras aika hoitaa salaojaremontti on juuri nyt!

Moni mieltää salaojaremontin kesällä hoidettavaksi urakaksi. Mutta Suomen lyhyttä suvea ei kannata uhrata pihassa mylläämiselle, eli jos olet suunnitellut salaojaremonttia, toimi pikaisesti. Nimittäin routa ja Vesivekin Kesäkone yhdessä tuovat remontoijalle selkeän edun.

kesakone salaojien talviremontteihin-1920x1257

Talvesta riippuen maa saattaa olla roudassa vielä huhti-toukokuussakin. Kesäkone sulattaa maan talon seinustalta, jolloin kaivuutyöt sujuvat kesäisen nopeasti. Muu pihamaa on roudan suojassa, jolloin painava kalusto ei turmele nurmikkoa ja jätä painaumia. Ja ehdit vielä saamaan pihan vehreäksi kesää varten!

Katso video Kesäkoneen eduista

Seinustan sulatus Kesäkoneella

Salaojaremontointi on talvella yleensä hitaampaa routaisen maan takia, mutta Kesäkone tuo kesäiset kaivuukelit routaiseenkin maahan. Näin kaivuutyö on hoidettu keskimäärin 3–4 päivässä ja koko remontti on ohi viikossa. Maa sulatetaan Kesäkoneen avulla ainoastaan talon seinustalta, joten muu pihamaa on suojassa kaluston painaumilta roudan alla.

Puutarhasi on heti valmiina kesäjuhliin

Miksi viettäisit kesän odotetut juhlat myllätyn pihamaan keskellä? Kun toimit nyt, piha istutuksineen on valmis kevääseen ja uuteen kasvukauteen. Piha vaatii ehkä vain nurmikon istutuksen talon seinustalle, ja kesällä puutarha on kuiva, vehreä ja valmis juhlavieraita varten.

Kevättulviin kannattaa varautua

Salaojissa saattaa virrata jopa 250 000 litraa vettä vuodessa ja suurin kosteusrasitus tulee keväisin. Kun remontin hoitaa nyt, kotisi on suojassa kevättulvilta. Lisäksi remontin voi nyt saada hyvinkin nopealla toimitusajalla, koska remonttiaikoja ja kalustoa on enemmän vapaana.

Pyydä maksuton salaojien kuntotarkastus!

Ole nopea ja pyydä ilmainen salaojien kuntotarkastus. Voit vielä ehtiä teettää salaojaremontin ja olla heti valmiina kesäkauteen, kun aurinko alkaa lämmittää.

ILMAINEN KUNTOTARKASTUS


 
Julkaistu
24.3.2022