Osmo Color

Jos kuulut heihin, jotka hakevat luonnonmukaisia sekä ympäristöä kunnioittavia pintakäsittelyvaihtoehtoja puulle, olet tullut oikeaan paikkaan. Pitkät perinteet omaavat Osmo Color -tuotteet ovat kestävä valinta, joka kunnioittaa niin kotia kuin luontoakin.

750 _MG_2148_1400_576

Puun luonnolliseen käsittelyyn ulkotiloissa

Puupinnat tarvitsevat säännöllistä huoltoa pysyäkseen kauniina sekä hyvässä kunnossa. Huolellisella tekemisellä sekä oikeilla tuotteilla käsiteltynä pinnat kestävätkin säälle alttiina vuodesta toiseen. Yksi varma loppukevään sekä kesän merkeistä on terassin sekä pihakalusteiden huolto.
750 Osmo_terassin käsittelyä

Talon julkisivujen käsittely

Suomessa suosittu rakennus- ja julkisivumateriaali on puu. Niin hirsi- kuin myös lautaseinä tarvitsevat pintaansa käsittelyn, joka auttaa pitämään oman kodin kunnossa. Paahtavan auringon sekä runsaan viistosateen tuomat ongelmat ovat hidastettavissa oikeanlaisen käsittelyn avulla. Huolellisella työllä ja laadukkailla tuotteilla saadaan huoltoväliä myös pidennettyä.

750 Osmo Color vastuullisuus_0

Niksit, vinkit sekä ohjeet

Pienten niksien sekä oikeanlaisten tekniikoiden avulla huoltotyöt sekä ensikäsittelyt ovat mukavaa puuhaa. Tässä listauksena muutamia, joista voisi sinulle olla hyötyä jo tänä kesänä:


Kurkista myös ohjevideot!

parveke
 
Julkaistu
24.3.2022