• Etusivu
  • LVI

Suunnitteletko ilma-vesilämmityksen hankintaa? Tutustu uudistuneen järjestelmän tarjoamiin huippuetuihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Päivitetty 17.11.2023
20223_77377.jpg

NIBE Polarin uusi ulkoyksikkö on suosittuun S-sarjaan kuuluva NIBE S2125. Se on hyvin hiljainen myös käydessään täydellä teholla.

Uudistunut NIBE Polar on ilma-vesilämmityksen premiumtuote, joka on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin ja nykyaikaisen asumisen tarpeisiin niin uudis- kuin korjauskohteissa. Parhaimmillaan järjestelmän tuoma energiansäästö voi olla jopa yli 60 %.

Ilma-vesilämpö sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseen pientalosta isoon kiinteistöön, kun talossa on vesikiertoinen lämmitys. Erityisen hyvin se sopii kohteisiin, joiden tontille ei ole mahdollista asentaa maalämmön vaatimaa lämmönkeruuputkistoa tai porakaivoa. Koska energiakaivoa ei tarvita, tarvetta ei ole suurille kaivuu- ja poraustöille eikä yleensä rakennusvalvonnan toimenpideluvalle.

Uudistuneessa NIBE Polar -ilma-vesilämmitysjärjestelmässä sisäyksikkönä toimii NIBE VVM S320 ja ulkoyksikkönä NIBE S2125, joka on sekä huipputehokas että erittäin hiljainen.

NIBE Polar mukautuu automaattisesti kodin energiantarpeeseen ja antaa näin optimaalisen sisälämpötilan lisäksi parhaat säästöt. Se saavuttaa parhaimmillaan maalämpöjärjestelmän vuosihyötysuhteen, joten energiasäästö voi olla jopa yli 60 %. Koska hankintakustannukset pysyvät kohtuullisina, pienentyneet lämmityskulut tuovat nopeasti säästöä.

20223_77378.jpg

Lompakolle ja ympäristölle ystävällinen ilma-vesilämpöpumppu käyttää lämmönlähteenään luonnosta ilmaiseksi saatavaa ulkoilman lämpöenergiaa. NIBEn pohjoismaisuus näkyy ulkoyksikön käyttöalueessa, sillä laitteen kyky kuuman lämmitysveden tuottamiselle ei juurikaan alene ulkolämpötilan laskiessa, kuten vanhemmissa malleissa.

Jopa +65-asteista lämmitysvettä saadaan tuotettua vielä silloinkin, kun ulkona lämpötila laskee -25 asteeseen saakka. Koska järjestelmä tuottaa hyvin kuumaa lämmitysvettä, se sopii mainiosti myös vesipattereilla lämpeneviin taloihin.

Ilmainen lisäturva takuun päälle

NIBE tarjoaa Suomessa asennetuille uusille NIBE-lämpöpumpuille ilmaisen NIBETURVAn, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä lämpöpumppusi NIBETURVAan. Kuudennen vuoden jälkeen voit hankkia JATKOTURVAn ilma-vesilämpöpumpullesi pienellä vuosimaksulla jopa 16 vuoteen saakka.
20223_77379.jpg

Kodin tärkeät toiminnot kätevästi yhteen liitettyinä

NIBE S-sarjassa on sisäänrakennettu wifi. Kun lämmitysjärjestelmä yhdistetään nettiin, sitä on mahdollista valvoa myUplink-palvelun avulla kätevästi myös etänä älypuhelimella tai tabletilla.

Lämmitysjärjestelmän fiksu ohjaus säätää automaattisesti lämmöntuotantoa ulkolämpötilan mukaan, minkä lisäksi se voi huomioida sääennusteen myUplinkin avulla. Samaan järjestelmään voidaan liittää myös muun muassa NIBEn aurinkosähkö, ilmanvaihto ja viilennys, jolloin saat kätevästi yhdellä silmäyksellä reaaliaikaisen kokonaiskuvan kotisi ja lämmitysjärjestelmäsi tilasta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

NIBE Energy Systems Oy
LVI
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20211_68317.jpg
Harkitsetko kodin lämmitystavan vaihtoa? Osallistu ilmaiseen webinaariin!
Lämmitätkö fiksusti vai maksatko liikaa? Olisiko sopiva aika lämmitysremontille ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? Osallistu NIBEn järjestämään ilmaiseen webinaariin keskiviikkona 3.3.2021 klo 18, niin päivität lämmitystietosi vaivattomasti ajan tasalle.
20239_82800.jpg
Poistoilmalämpöpumppu haastaa tehokkuudessa maalämmön
Poistoilmalämpöpumppu (lyhenne PILP) on maa- ja ilma-vesilämpöpumpun lisäksi suosittu ja varteenotettava vaihtoehto omakotitalon tai rivitaloasunnon lämmitysvaihtoehdoksi. Kodissa on paljon lämpöenergiaa tuottavaa: ihmiset, jääkaappi, pakastin, elektroniikkaa, sauna, jne. Tuotamme lämpöenergiaa huomaamattamme.NIBE poistoilmalämpöpumput ovat tämän energian kierrätysjärjestelmä: ne hyödyntävät talosta poistettavan ilman lämpöenergiaa niin tuloilman lämmitykseen, vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään kuin käyttöveden lämmitykseenkin, mihin kaikki poistoilmalämpöpumput eivät pysty.
20132_33899.jpg
Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Se riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä: kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE-jälleenmyyjältä.
201712_51104.jpg
Tutustu edistykselliseen patteritermostaattiin
Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco™ termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin.
20208_66210.jpg
Kahdeksan kuukautta vuodessa ilman ostettua energiaa
Vuonna 2008 raitiovaunuonnettomuudessa loukkaantunut Mikael Turtiainen toteuttaa isänsä ja yhteistyökumppaneiden kanssa uutta omakotitaloa Tuusulan asuntomessuille. Lähes valmiin talon erikoisuutena on tavoite selvitä kahdeksan kuukautta vuodessa ilman ostettua energiaa.
20193_56843.jpg
Suomalaista ilmanvaihdon huipputekniikkaa
Vallox-ilmanvaihtokoneet sopivat erinomaisesti kaikkiin asuntoihin: matalaenergia- ja passiivitaloihin, peruskorjauskohteisiin sekä rivi-ja kerrostaloasuntoihin. Koneet on kehitetty, valmistettu ja testattu Suomessa lähes 50 vuoden ilmanvaihdon kokemusta hyödyntäen. Niiden valmistuksessa panostetaan korkeaan laatuun, turvallisuuteen ja pitkäikäisyyteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton